Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Yarın net sonucu alacaksın canım, kafanı yormana gerek yokki.

Ya 10-12 filan cikarsa diye,cunku birden bire 100-200 olamaz.on civarida kimyasal oluyormus.sabahi zor ederim artik :)
ben de onu dün okudum. benim değerim sanırım baya düşük pozitif için.. görücez Rabbim neyi uygun gördü..

canım senin sakin ve sabırlı halinden ben de istiyorum. maşallah çok takdir ediyorum.
güzel sonuçlar göresin inşallah
görelim hepimiz..
İnşallah canım, hepimiz görelim. Sanırım bu defa akışına bıraktım, Temmuz’da yemiştim kendimi test tarihine kadar.

İnşallah canım, hepimiz görelim. Sanırım bu defa akışına bıraktım, Temmuz’da yemiştim kendimi test tarihine kadar.
Ben ilkinde cok sakindim emindim olacak diye.ama adete ve test gunune iki gun kala adet oldum.bu kez ondan kafayi yedim baya

Benim de testim perşembeye kizlar..iki gündür heyecan tavan yaptı..bi gülüp bi agliyorumm kendi kendime :)
O bi gülüp bi ağlamalar hem ilaçlardan hemde yorulup umutlarımızdan. Bende bi ağlıyorum bi ağlıyorum sonra bi neşeli bi neşeli. Eşim garip garip bakıyor :):):):):)

Ben ilkinde cok sakindim emindim olacak diye.ama adete ve test gunune iki gun kala adet oldum.bu kez ondan kafayi yedim baya
Bende geçenkinde acayip haldeydim, otursam oturamıyordum, yatsam yatamıyordum. En ufak sızı hissedince çıldırıyordum, hele 9. gün leke gelmişti yemiştim kafayı. Saldırıyordum herkese, eşim benden kaçar olmuştu şimdi pamuk gibisin diyor, bırakmıyor beni

Evet cnm catlatma iğnelerinde hcg var, ve ben bi gebelik geçirdim hcg hemen vücuttan gitmez yavas yavaş iniyor degerler.
O yüzden persembe belli olacak.
Artık hayırlısı ne ise o olacak.

Kan testinden bir gün önce ovitrelle yarım doz uygulamami söyledi Dr. Testten önce yapmanızı soyledimi doktorunuz acaba?ne için yapılıyor acaba

Kan testinden bir gün önce ovitrelle yarım doz uygulamami söyledi Dr. Testten önce yapmanızı soyledimi doktorunuz acaba?ne için yapılıyor acaba
Hayır söylenmedi.
Cok enteresan, eğer doktoruna sebebini sorarsan nedenini yazmani dört gözle beklerim. Cok merak ettim.

Bugün bir arkadaşım aradi çok kaliteli yumurtası vardi, ki zaten doktorlar bi cok kez teyit etti.
Bugün test negatif çıktı.
Kalitesiz yumurtasi olan bir kişinin tutmuş. Diyor onun nasıl tutar benim tutmaz. Bi tipleri de anlamıyorum. Sanki kalite ile oluyor. Allah'ın elindeyiz hepimiz kime ne nasip ederse.

Hayır söylenmedi.
Cok enteresan, eğer doktoruna sebebini sorarsan nedenini yazmani dört gözle beklerim. Cok merak ettim.
pazartesi arayıp sorucam.ben de transver sonrası heyecandan dolayı sormayı unuttum.zaten ignelere devam deyince içim cizladi.transver sonrası biter sanıyordum.progestan iğne ve kapsül ikisinide alıyorum.

Hayır söylenmedi.
pazartesi arayıp sorucam.ben de transver sonrası heyecandan dolayı sormayı unuttum.zaten ignelere devam deyince içim cizladi.transver sonrası biter sanıyordum.progestan iğne ve kapsül ikisinide alıyorum.

Ya 10-12 filan cikarsa diye,cunku birden bire 100-200 olamaz.on civarida kimyasal oluyormus.sabahi zor ederim artik :)
Benim diger gebeligimde 10.gun degerim 38 di 12.gun de 38 di 14.gun 17 ye düştü kimyasalla sonuçlanmıştı..hayırlısı olsun tedbir bizden takdir Allah tan

o ilacı ben çatlatma iynesi diye biliyom.çok inteesan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…