Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

elma kurdu yeni topiğin hayırlı olsun inşallah bu topik kasım hamişleriyle dolsun taşsın hayırlısı ne ise o olsun opuyorumnanaktan

elmakurdum topiğin İNŞALLLAHHHHHHHHHHHH tüm bekleyen arkadaşlar için hayırlı olur.Ben 19 ekimi bekliyorum.Ekim topiğindeyim şimdilik.Pek ümidim yok bu ay benimde.şimdiden Kasım listesinden rezervemi yaptırsammiki acaba .kaydirigubbakcemile3

Hayırlı uğurlu olsun yeni sayfanız:a.s.:
Ancak konunuzu Gebelik bölümüne taşıyorum,bilginiz olsun.İyi paylaşımlar dilerim:a.s.:

kıslar slm
Elmakurdum topicimize hayırlı olsun dememiştim ben galiba..
Hayırlı olsun ınsallah kasıma kalmayız dıyorum ben gene de cnm..

hayırlı olsun arkadaşlar inşallah hepimize.. beni de ekleyin umudum kasıma kaldı. benim 6 kasım

Hayırlı uğurlu olsun yeni sayfanız:a.s.:
Ancak konunuzu Gebelik bölümüne taşıyorum,bilginiz olsun.İyi paylaşımlar dilerim:a.s.:

Hepinize teşekkür ederim,hakkımızda hayırlısı kızlar.
Kasım ayı hepimize uğur getirsin.

Yeni topik hayırlı olsun kızlar kasım inş. Bize uğurlu gelir beni de eklerseniz sevinirim kasım 2

ben kırmızı kart yemedim ama sarı kart yedim galiba mafoldumben test sonucum negatif çıktı benide alın listeye dicem ama adetim gelmeden bi sonraki adet tarihimi veremem sanırım

topiğe kavuştum sıra bebişte :) ay şükür ya meğer gebelik teymişsiniz.bende hamilelik belirtilerinde arıyorum kaç gündür kaydirigubbakcemile3 ...sağolsun pur. hadi kasım bekliyorum:kedi:

selammmmmmmmmmm kızlarrrr
topik hepimize uğur getirir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çok fazla giremiyorum ama
bende kasımı bekleyenlerdenim beki hatırlayanınız olurrr diğer topiklerden :):)
yeni ve beklenmeyen adet tarihim 9 kasım

Son düzenleme:
selam kızlar .topik hayırlı olur hepimiz için inş.olumunekankayizsmilebenim tarihim de 2 kasım . benide listeey eklerseniz sevinirim...boshayallersmile

Herkese merhaba,topiğimiz hayırlı olsun.
Dilerim listedeki bütün isimlerin hamile haberlerini alırız.
Benide eklerseniz sevinirim,ekim uçtu gitti,
umudumuz kasımda.
Hiç beklemediğim adet tarihim 7 kasım.

slm kızlar yeni toğimiz hayırlı ve bol hamileli olsun inşallah...
ben de ekim ayından buraya transfer oldum..
yeni tarihim 2 kasım eklerseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…