- 15 Mart 2013
- 495
- 53
- 73
Ok, evden ya da bürodan alabilirsin, nerde oturuyorsun? Ona göre ev ya da büro adresi vereyim:) olabilir tabiki size zahmet olcak bende Ankara dayım almamda kolay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok, evden ya da bürodan alabilirsin, nerde oturuyorsun? Ona göre ev ya da büro adresi vereyim:) olabilir tabiki size zahmet olcak bende Ankara dayım almamda kolay olur
ben iş olarak emek bişkek caddesindeyim ev olarak da Keçiören EtlikOk, evden ya da bürodan alabilirsin, nerde oturuyorsun? Ona göre ev ya da büro adresi vereyim
lansinoh kremi canım benim burdan iknci el kargo parası verip alcagına ben besikte.com dan 40 gr 21 tl almıstım ki memnun kaldım yetti kaldı bile tabi yine sen bilirsinMerhaba arkadaşlar ekim ayında doğum yapacağım arkadaşlar yazlıktan ziyade mevsimlik yada kışın kullanabilecek lohusa takımı ve elinde kalan kullanılmamış Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi arıyorum..
bebeğinin cinsiyeti ne bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar ekim ayında doğum yapacağım arkadaşlar yazlıktan ziyade mevsimlik yada kışın kullanabilecek lohusa takımı ve elinde kalan kullanılmamış Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi arıyorum..
Lohusa takımı hakkında fikriniz nedr?ilanım güncel arkadaşlar..
Lohusa takımı hakkında fikriniz nedr?
canım bende var bı kac defa kullandım bana fayda etmeyınce bıraktım dusunursen gonderbılırımMerhaba arkadaşlar ekim ayında doğum yapacağım arkadaşlar yazlıktan ziyade mevsimlik yada kışın kullanabilecek lohusa takımı ve elinde kalan kullanılmamış Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi arıyorum..