• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ekim Ayında Doğum Yapacağım Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi ARIYORUM..

20140918_190559.jpg
20140918_190618.jpg

Ben de bu boyu var ama kargo etmeye degmez
dilerseniz bebek esyalarin ya da 38-40 beden rertemiz bayan kiyafetlerimden ya da 37-38-39no lu babatlerden de begenirseniz kremi hediye ederim

varsa uygun bana da lansinoh lazim arkadaslar ama iste kargoya degmez yazmislar haklilar varsa yine de bakabilirim

Merhaba arkadaşlar ekim ayında doğum yapacağım arkadaşlar yazlıktan ziyade mevsimlik yada kışın kullanabilecek lohusa takımı ve elinde kalan kullanılmamış Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi arıyorum..
lansinoh kremi canım benim burdan iknci el kargo parası verip alcagına ben besikte.com dan 40 gr 21 tl almıstım ki memnun kaldım yetti kaldı bile tabi yine sen bilirsin

Merhaba arkadaşlar ekim ayında doğum yapacağım arkadaşlar yazlıktan ziyade mevsimlik yada kışın kullanabilecek lohusa takımı ve elinde kalan kullanılmamış Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi arıyorum..
bebeğinin cinsiyeti ne bilmiyorum.
Bu takımın mavisi var sabahlıklı uzun kollu 3lü takım.Annemde yaptım doğumu takım evde kaldığı içiN hiç KULANMADIM..netten fiyatı 120 lira BEN 75 istiyorum. bunu alırsan istediğin KREMDE var hediye veririm yanında
Boydan geceliğimde var istersen hastanede istiyolar diye aldım ama istemediler yıkadım ama hiç KULLANILMADI oda(10 lira )

Eklentiler

• untitled.png
    untitled.png
    79 KB · Görüntüleme: 81
  • 10665392_867658889913276_6271824656898247423_n.jpg
    10665392_867658889913276_6271824656898247423_n.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 78
konu sahibi arkadasim kremi bulduysan ben de olanlardan fazlaysa isteyecegim siz aldiniz mi oncelik sizin ;)

kremi Ankara dan tercih ediyorum arkadaşlar şehir dışından değil kargodan ötürü

Bende de lansinoh var cnm 2 kutu bitirdim bunu yedek almistim 2-3 kez anca surmusumdur 40 gr lik olan 1 ay önce acmistim 28 tl ye almistim 15 liraya veririm

Slm, lierac jelim mevcut. Cok az kullanılmış. İsteyene hediyem olsun. Ankaradayım

Ben de 2013 Ekim annesiyim :)
Hiç kullanmadığım, sıfır, pembe renkte uzun kollu lohusa geceliğim var.. 45 tl ye almıştım. 25 tl ye veririm.. Fotosunu istersenz ceker gönderirim. Ayrıca ihtiyacınız olan ürün, kıyafet, krem v.s. varsa yardımcı olmaya çalışırım..
Kızımın küçülenleri, kullanılmamış emzik, sling, biberon ucu...
Lansinoh krem gercekten çok iyi. Ben de faydasını gördüm. Kişiden kişiye değişiyor tabi..
Hayırlı doğumlar dilerim size..

Size lansinoh yerine ebe arkadaşımın bana da önerdiği ve kullandığım Garmastan pomad öneririm. Krem göğsünüzdeyken bebeğinizi emzirebiliyorsunuz.

canım bende var bı kac defa kullandım bana fayda etmeyınce bıraktım dusunursen gonderbılırım

Back