amin inşallah :) bulunursa yönlendireceğim sizeevet lansinoh ben de arıyorum size bulunur ve fazlası olursa bana da bildirsinler, hayırlı doğumlar cümlemize :))
hımm skt si hangi tarih satmayı düşünüyormusunuz?merhaba
bende var. geçen ekim ayında doğum yaptıktan sonra 1-2 defa kullandım.göğüsümde çatlama vs olmadığından tekrar kullanmadım.bu arda hala emziriyorum .
hımm skt si hangi tarih satmayı düşünüyormusunuz?
teşekkür ederim ihtiyaç oldukça yazışırız sizinle :) krem konusunda düşünmedeyim dönücem sizeişteyim akşam bakarım.satarım ama fiyat bilmiyorum.
siz söyleyin anlaşırız bir şekilde.istanbuldayım elden alabilirseniz sizin için çok daha iyi olur.
başka bir ihtiyaç varmı?bebişlerimizin arası tam 1 yıl olacak :)
Kizlar cok gereksiz bir krem ben iki coxugmdada kullandim hikaye en iyisi bepanthen plus daha cabuk iyilesti drm da onu tavsiye etmisti
Bosuna iki uc kati para vermeyin yazik
canim sen ne surersen sur cocul o memeye yapistigi icin goguz ucun kesin yara oluak sizlamasi agrimasi kabuk baglamasida cabasi burada bepanten devreye girer emzirme disinda hep kremli olursa hem agrini keser cabucakta iylesir sizlamasinida alr cnm gogsundeki kremi silip emzirmen yeterli gogsune kimyasal deterjan la yikayip temizleme kendi sutunu sikip silip temizlemen yeterlidir.ben bepanthen in çatlak kremini kullanıyorum göğüs için olanı nasıl detaylı bilgi verirmisiniz.Emzirme öncesinde de yani yara olmasını engellemek için kullanılabiliyormu
birde rica etsem skt sine bakıp yazarmısınız kaç gr hatta fotosu varsa onu yollarsanız sevinirim :)işteyim akşam bakarım.satarım ama fiyat bilmiyorum.
siz söyleyin anlaşırız bir şekilde.istanbuldayım elden alabilirseniz sizin için çok daha iyi olur.
başka bir ihtiyaç varmı?bebişlerimizin arası tam 1 yıl olacak :)
2-3 kullanılmış lansinoh var, istersen hediyem olsun bebişeMerhaba arkadaşlar ekim ayında doğum yapacağım arkadaşlar yazlıktan ziyade mevsimlik yada kışın kullanabilecek lohusa takımı ve elinde kalan kullanılmamış Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi arıyorum..
Mrb cnm bnde ikiside mevcut. Resim yüklerim brazdanMerhaba arkadaşlar ekim ayında doğum yapacağım arkadaşlar yazlıktan ziyade mevsimlik yada kışın kullanabilecek lohusa takımı ve elinde kalan kullanılmamış Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi arıyorum..
:) olabilir tabiki size zahmet olcak bende Ankara dayım almamda kolay olur2-3 kullanılmış lansinoh var, istersen hediyem olsun bebişe
fiyatı ne kadar arkadaşım
Cnm valla ben pijamanın kullanım durumunu anlattım işte.35 liradan bırakırm. Kremde hediyem olur? Uygunsa.fiyatı ne kadar arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?