Bebek İkinci El Ekim Ayında Doğum Yapacağım Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi ARIYORUM..

er_zaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
35
6
38
39
Merhaba arkadaşlar ekim ayında doğum yapacağım arkadaşlar yazlıktan ziyade mevsimlik yada kışın kullanabilecek lohusa takımı ve elinde kalan kullanılmamış Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi arıyorum..

evet lansinoh ben de arıyorum size bulunur ve fazlası olursa bana da bildirsinler, hayırlı doğumlar cümlemize :))

merhaba
bende var. geçen ekim ayında doğum yaptıktan sonra 1-2 defa kullandım.göğüsümde çatlama vs olmadığından tekrar kullanmadım.bu arda hala emziriyorum .

merhaba
bende var. geçen ekim ayında doğum yaptıktan sonra 1-2 defa kullandım.göğüsümde çatlama vs olmadığından tekrar kullanmadım.bu arda hala emziriyorum .
hımm skt si hangi tarih satmayı düşünüyormusunuz?

hımm skt si hangi tarih satmayı düşünüyormusunuz?

işteyim akşam bakarım.satarım ama fiyat bilmiyorum.
siz söyleyin anlaşırız bir şekilde.istanbuldayım elden alabilirseniz sizin için çok daha iyi olur.
başka bir ihtiyaç varmı?bebişlerimizin arası tam 1 yıl olacak :)

Kizlar cok gereksiz bir krem ben iki coxugmdada kullandim hikaye en iyisi bepanthen plus daha cabuk iyilesti drm da onu tavsiye etmisti
Bosuna iki uc kati para vermeyin yazik

teşekkür ederim ihtiyaç oldukça yazışırız sizinle :) krem konusunda düşünmedeyim dönücem size

Kizlar cok gereksiz bir krem ben iki coxugmdada kullandim hikaye en iyisi bepanthen plus daha cabuk iyilesti drm da onu tavsiye etmisti
Bosuna iki uc kati para vermeyin yazik

ben bepanthen in çatlak kremini kullanıyorum göğüs için olanı nasıl detaylı bilgi verirmisiniz.Emzirme öncesinde de yani yara olmasını engellemek için kullanılabiliyormu

ben bepanthen in çatlak kremini kullanıyorum göğüs için olanı nasıl detaylı bilgi verirmisiniz.Emzirme öncesinde de yani yara olmasını engellemek için kullanılabiliyormu
canim sen ne surersen sur cocul o memeye yapistigi icin goguz ucun kesin yara oluak sizlamasi agrimasi kabuk baglamasida cabasi burada bepanten devreye girer emzirme disinda hep kremli olursa hem agrini keser cabucakta iylesir sizlamasinida alr cnm gogsundeki kremi silip emzirmen yeterli gogsune kimyasal deterjan la yikayip temizleme kendi sutunu sikip silip temizlemen yeterlidir.

birde rica etsem skt sine bakıp yazarmısınız kaç gr hatta fotosu varsa onu yollarsanız sevinirim :)

ya bu konuda evet aslında bepanthenin daha cok faydasını gördüm ilk cocugumda lansinoh aldım ama pek bir iyilesme olmadi tek iyi nokta yıkamadan bebeği emzirebiliyorsunuz bnm lansinoh cöpe gitti cogunu kullanmadım doğum dr um bepanthen deyince onla iyilesti simdi de ufacık seye cok para vermek istemiyorum açıkcası hem pahalı aldım hem kullanamadım

2-3 kullanılmış lansinoh var, istersen hediyem olsun bebişe

Mrb cnm bnde ikiside mevcut. Resim yüklerim brazdan

Pembe takım var cnm bnde. https://www.hamile.co/baha-hamilelik-lohusalik-uclu-pijama-takimi bu adresten bakabilirsn detaylı markası fln yazıo. Yalnız önündeki resmin pulları döküldü braz. Az kullandım. 2 -3 kez yıkandı. Yumuşacık bir kumaşı var bnde ekimde doğum yapmıştım. Rahat bir takım. Yüksek bel. Lansinoh kreminde arkasına baktım şmdi 12 ay kullanım süresi var açıldıktan snra. Ben bir kutusunu bitirmiştm. Eşim 2. Olarak almıştı. Tahmini 3 ay içinde kullanılması gerekio yani. Acıyı azaltmadı ama yara ve kanama olmadı hiç. Allah kolaylık versn ilk günler çok acıo gerçkten inş. Senn acımaz taby. Krem hediyem olur ztn 10 mg.lık. Açıldı ama kullanılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…