• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar, bugün ikinci kontrolüme gittim. pazartesi 13 ve 11 mm olan yumurtalar bugün de aynıydı:KK43: gonalf 50 doz yapıyordum normalde bugün 67.5 e yükseltti cuma tekrar bakılacak. inş büyür yumurtalar. hiç böyle bir durum olacağını düşünmemiştim.bizde sorun sperm azlığı ama acaba benim yumurtalar da az mı büyüyormuş diye bir düşünmedim değil...
Smdi gördüm mesajınızi neden öyle oldu acaba doz yeterli gelmemiş demekki inşallah cumaya güzel büyür🤲
Bizim aramızda 1 gün var bende cuma aşılama olcam inşallah bgn çatlatma iğnesi vurdum

Smdi gördüm mesajınızi neden öyle oldu acaba doz yeterli gelmemiş demekki inşallah cumaya güzel büyür🤲
Bizim aramızda 1 gün var bende cuma aşılama olcam inşallah bgn çatlatma iğnesi vurdum
Ay hadi bakalım bolll şanss💜 allah en hayırlısını, güzelini nasip etsin inşallah

Bu arada aklıma geldi de. Ben geçen aylarda ovulasyon testi kullandım ve telefon uygulamalarının gösterdiği gün pik gördüm hep. Buna göre benim normalde pazar yada pazartesi yumurtlamam lazım. Sizinki çatlatma zamanı normal zamanla tutarlı mı ilerledi yoksa normalden erkene mi gelmiş oldu

Hayır canım seninle alaklı bir durum değildir bence ,çünkü normalde büyüyen yumurtalarım gonal f kullandığım ay direnç gösterdi büyümedi 21. Güne geldim halen büyümedi ve tedavim iptal oldu 32. Günde adet olan ben 44. Güne gireceğim halen adet olamadım , gebelikte yok ilaç bende ters tepki yaptı ,bu sendede böyle olacak demek değil tabi ki ama yumurtanın büyümemesi senden kaynaklı değil de ilaç kaynaklı olabilir,inşallah yumurtaların bir an önce büyür ve tedavini olursun güzel bir şekilde 🙏🏻
Amin inşallahh hepimiz için en güzeli olsun🙏🏼Yarın tekrar kontrlüm var bakalım son durum ne olmuş göreceğiz

Hayır canım seninle alaklı bir durum değildir bence ,çünkü normalde büyüyen yumurtalarım gonal f kullandığım ay direnç gösterdi büyümedi 21. Güne geldim halen büyümedi ve tedavim iptal oldu 32. Günde adet olan ben 44. Güne gireceğim halen adet olamadım , gebelikte yok ilaç bende ters tepki yaptı ,bu sendede böyle olacak demek değil tabi ki ama yumurtanın büyümemesi senden kaynaklı değil de ilaç kaynaklı olabilir,inşallah yumurtaların bir an önce büyür ve tedavini olursun güzel bir şekilde 🙏🏻
Amin inşallahh hepimiz için en güzeli olsun🙏🏼Yarın tekrar kontrlüm var bakalım son durum ne olmuş göreceğiz

Bu arada aklıma geldi de. Ben geçen aylarda ovulasyon testi kullandım ve telefon uygulamalarının gösterdiği gün pik gördüm hep. Buna göre benim normalde pazar yada pazartesi yumurtlamam lazım. Sizinki çatlatma zamanı normal zamanla tutarlı mı ilerledi yoksa normalden erkene mi gelmiş oldu
Açıkçası benim yumurta hiç buyumuyormus büyümedigi içinde catlamiyormus 2 yıldır boylemis yani erkenmi normalmi bilmiyorum ama mesela doktorum bana hap sana yaramaz dedi igne kullanacak demişti ilk tedaviye başladım günde 12 gün vurulacaksin dediler 4 günde bı bide 3 günde bı gittim 8. İğne sana yeterli dedi herhalde erken büyüdü orasını bilmiyorjm benimde ilk

Kafama takıldı smdi vallah yarın aşılama da sonra regilime 17 gün kalıyor e sonuc 15 güne cikmiyormu nasıl belli olcak

Merhaba kızlar 🙋🏻‍♀️ Ben bu ay ilk defa klomen kullandım 50mg adetimin 5. Günü başladım 5 gün kullanıp bıraktım 4 gün sonra kontrole gittim şimdi adetimin 12. Günündeyim kontrolde yumurtam oluşmamış öyle dedi doktor düzenli adet görüyorum normalde ptesi tekrar konrolüm var böyle bi durum yaşayan varmı ? Oluyormu böyle ?

Kafama takıldı smdi vallah yarın aşılama da sonra regilime 17 gün kalıyor e sonuc 15 güne cikmiyormu nasıl belli olcak
Aşılamadan sonra 15. Günde sonuç belli oluyormuş zaten yumurtanız çatlayıp siklus hızlanmış oluyo adet tarihiniz de muhtemelen öne çekiliyor. Ben de 30 eylül de aşılama oldum 15 inde test olucak ama normal adet tarihim benim de 19 ekim. Eğer tutmadıysa erken adet olurum diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba biz de bir senedir bebek istiyoruz bir kere nasip oldu o da kimyasalla gitti o yüzden Ekim'de ben de aşılama düşünüyorum adet olmayı bekliyorum nerden başlamam gerekiyor adetin kaçıncı günü gitmem gerekiyor bana yardım eder misiniz ☺ Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Merhaba canım bnde aynı durumdayım yarın adetimin üçüncü günü kontrole gideceğim nasıl bir yol izlenicek sonuç ne olacak çok merak ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤗

Aşılamadan sonra 15. Günde sonuç belli oluyormuş zaten yumurtanız çatlayıp siklus hızlanmış oluyo adet tarihiniz de muhtemelen öne çekiliyor. Ben de 30 eylül de aşılama oldum 15 inde test olucak ama normal adet tarihim benim de 19 ekim. Eğer tutmadıysa erken adet olurum diye düşünüyorum
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤲♥️
Benimde bgn oldu asılamam 😊

İnşallah tutunmustur bebisiniz belirtileriniz varmi

Merhaba canım bnde aynı durumdayım yarın adetimin üçüncü günü kontrole gideceğim nasıl bir yol izlenicek sonuç ne olacak çok merak ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤗
[/QUOTE
Amiiinnn inşallah neler isteyecek doktorunuz bana da yazar mısınız gidince ☺️

Amiiiinnn doktora gidince ne istediğini bEnimle de paylaşır mısınız ☺️

İnşallah tutunmustur bebisiniz belirtileriniz varmi
Göğüslerim fostimon kullandığımda zaten hassaslaşmıştı şu an bi indi gbi oluyo bi çok ağrıyo. Regl ağrısı gibi ağrılarım var gelip giden sanırım o progestan kullandığımda oluyo sonra gün içinde geçiyo. İlk aşılamam hiç bir sebep yok olmaması için ama olmuyo bakalım zamanı var sanırım

Doktor bana da verdi bgn progestan
Hayırlısı olsun inşallah sizin için inşallah güzel sonuç alırız hep beraber ♥️

Back
X