• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende araştırmıştım internetten ama öyle birşeyle karşılaşmadım doğrudur tabi.
Hatta tevafuk olarak doğulu bir arkadaşımda önermişti araştırdığım sırada ,doğuda ,gebe kalmak için kullanılıyormuş.
Yine de bilgilendireyim dedim. Tabi kullanıp kullanmamak sizin bileceğiniz. Ben 2 hafta içtim duyunca hemen bıraktım tabi. Çocuk istiyorum bide ciğerime zarar verip onunla uğraşmak istemedim açıkçası.

Yani bende daha çatlama kısmına geçmedim şuan iğne vuruluyorum yumurtalarim büyüsün diye 3 4 günde çağırıp kontrol ediyor buyuyormu die ama sonrası nasıl olur bilmiyorum
Bir tarih verdi mi doktor aşılama için ,nasıl ilerliyor 🤗

Bir tarih verdi mi doktor aşılama için ,nasıl ilerliyor 🤗
4 gün iğneden sonra çağırdı Cumartesi gittim doktora dedi 2 yumurta gelişmeye başlamış iğneye aynı dozla devam et dedi 3 gün sonra gel dedi yani salı tekrar gidecem gene bakacak duruma göre dozu ya aynı kalacak yada azaltacak herhalde gün vermdi aşılama icin 12 gün kullanacaksin iğneyi dedi herhalde haftaya aşılama olur galiba ama çok heyecanlıyım 😊

Aslamaya başlayan başka kimse yokmu 😊

Benim aşılamam oldu canım. 3. Gün regl olcam gibi bir karın ağrısı başladı bugün 5. Gün aynı şekilde devam ediyo göğüs ağrımda azaldı bilmiyorum 🤔
İnşallah bebeisiniz tutunmustur güzel haberler alirsiniz inşallah 🤲

Merhaba arkadaşlar🙋🏻‍♀️ Bu ay bizde aşılama için başladık ama ben 50mg klomen kullandım 5 gün dün bitti perşembe günü gidip yumurta gelişimini bakacak doktorum. Buradaki herkes iğne kullanmış sanırım neye göre veriliyor iğne yada hap? Bilgisi olan varmı ?

Selamlar şimdi dr dan çıktım bugün adetin 8. İğnenin 6. Günü. Doktor yarın da yap iğneyi bi tane daha çıkar dedi. Bir tane 13cm bir tane 11 cm olmuş yumurta. Çarşamba tekrar kontrol. Büyük ihtimal haftasonu aşılamayı yaparız dedi. Sizce gelişim nasıl?

Selamlar şimdi dr dan çıktım bugün adetin 8. İğnenin 6. Günü. Doktor yarın da yap iğneyi bi tane daha çıkar dedi. Bir tane 13cm bir tane 11 cm olmuş yumurta. Çarşamba tekrar kontrol. Büyük ihtimal haftasonu aşılamayı yaparız dedi. Sizce gelişim nasıl?
Normali nasıl bilmiyorum ama benim 7. Fostimondan sonra biri 20 mm 3 4 tane de 16 mm vardı çatlatma iğnesini o gün yaptırıp 36 saat içinde aşılamayı yaptı. Şu an 5. Gün ama regl olucam gibi ağrım var 😔

Merhaba arkadaşlar🙋🏻‍♀️ Bu ay bizde aşılama için başladık ama ben 50mg klomen kullandım 5 gün dün bitti perşembe günü gidip yumurta gelişimini bakacak doktorum. Buradaki herkes iğne kullanmış sanırım neye göre veriliyor iğne yada hap? Bilgisi olan varmı ?
merhaba benim yumurta sayim fazlaymis ama büyümüyor büyümeden yumurtluyor dedi doktor hap sana yeterli gelmez şansın çok düşük olur demişti sana iğne kullanacağız dedi doktor

Benimde 7. İgnem yarın bende gidecem bakalım benim nasl siz hangi iğneyi kullanıyorsunuz ve kaç doz

merhaba benim yumurta sayim fazlaymis ama büyümüyor büyümeden yumurtluyor dedi doktor hap sana yeterli gelmez şansın çok düşük olur demişti sana iğne kullanacağız dedi doktor
Ya bizde eşimdede bendede bişey çıkmadı herşey normalmiş, açıklanamayan infertilite denildi. İlk defa kullanıyorum bende.

Canım iğnen dün bittiyse bugün gitmen gerekmez miydi kontrol için niye o kadar geç çağırdı ki doktor..İğne hap neye göre veriliyor bilmiyorum ama bana hap çok iyi gelmişti ,iğne iyi gelmedi

Bence çok güzel maşallah canım ,benm 21. Güne gelmişti de 12,8 mm di

Normali nasıl bilmiyorum ama benim 7. Fostimondan sonra biri 20 mm 3 4 tane de 16 mm vardı çatlatma iğnesini o gün yaptırıp 36 saat içinde aşılamayı yaptı. Şu an 5. Gün ama regl olucam gibi ağrım var 😔
Canım zaten gebelik ve adet belirtileri hep aynı ,test dışında ayırt edemiyoruz ki ,sen moralini bozma herşey olacağına varır ,belki de tutunmaya çalışıyordur ondandır ya da ilaçların yan etkisidir bilemiyoruz ,relax ol 😊

Maşallah yumurtalarınız iyimiş. Benim dr 16 17 mm yeterli demişti. Sizde şans yüksek o halde. Kendinizi dinlemeyin sonuç ne olursa olsun bir yola çıktık uğraştırsa da sonu güzel olacak inşallah

Back
X