- Konu Sahibi Saricicek97
Merhabalar. Beni de yazın
bu ay ilk kez aşılama tedavisine başlayacağım. Bu gün adetin 3. Günü akşam dr randevum var. İlaçları vs verecek bakalım umarım uğurlu olur hepimize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar hoşgeldin tatlım ,kolay gelsin inş gelişmeleri yazarsın bizeMerhabalar. Beni de yazınbu ay ilk kez aşılama tedavisine başlayacağım. Bu gün adetin 3. Günü akşam dr randevum var. İlaçları vs verecek bakalım umarım uğurlu olur hepimize
![]()
Rabbim hayırlı sonuçlarla neticelendirsin inş canım ,tavsiyem bol bol dua et ,okunacak ayet vb dualar oku ,daha sonra bol bol dinlen ağır iş yapma , beslenmene dikkat et ,sağlıklı beslen ,beslenme de önemliymiş tutunmasına yardımcı oluyormuş ,kabak çekirdeği almıştım ben faydası oluyormuş diye ,interntten ayrıntılı bir şekilde bakabilrsn ,tevekkül et ,sabret ..Selam kızlar. bugün aşılama yapılıcak dua eder misiniz benim İçin ☺☺ Tavsiyeniz var mı aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz
Ederim canım hadi bakalım İnşAllahMerhaba,kolay gelsin canım inş uğraştırmadan gelir bebişlerimiz , gelişmelerden haberdar et bizi![]()
Evet canım ondan verdi hergun 150 vuruluyorum sizindeni öyleydiHadi kolay gelsin inş canım,gonal f 75 mllik mi verdi ?Gelişmelerden haberdar et bizi![]()
Ben gonal f 450 liliği günlük 75 mm vuruldum geçen ayEvet canım ondan verdi hergun 150 vuruluyorum sizindeni öyleydi
Ekledim çoktan canımBenide gruba eklermisniz
Size 75 yeterli geldimiBen gonal f 450 liliği günlük 75 mm vuruldum geçen ay
Beni. Henüz bisy demedi aşılama olunca söyler herhaldeBeslenmeyle ilgili bişey dedi Mi kızlar doktorunuz ?
Ben geçen ay denedim tedaviyi ,12 gün vurundum iğneyi ,ama yumurtalarım büyümedi direnç gösterdi tedavi iptal oldu 21.günde ,doktor normal ilişkiye devam edin belki yumurtan büyüyp çatlarsa kendiliğinden olabilir ama olmayadabilir dedi benimde adetim 4 gün geçti 5 e girdim şuanda yani gebelik beklemiyorum o vakitten sonra da ama yinede ümitlenmiyo değilim ,adet olmayı bekliyorum sonra hemen tedaviye başlayacağım inş bu sefer letu diye bir hap deneyeceğimSize 75 yeterli geldimi
Asilamaniz oldumu
Ben internetten okumuştum canım ,sağlıklı beslenmek ,protein omega vb. ağırlıklı beslenmek artı katıyormuşBeslenmeyle ilgili bişey dedi Mi kızlar doktorunuz ?
Ben geçen ay denedim tedaviyi ,12 gün vurundum iğneyi ,ama yumurtalarım büyümedi direnç gösterdi tedavi iptal oldu 21.günde ,doktor normal ilişkiye devam edin belki yumurtan büyüyp çatlarsa kendiliğinden olabilir ama olmayadabilir dedi benimde adetim 4 gün geçti 5 e girdim şuanda yani gebelik beklemiyorum o vakitten sonra da ama yinede ümitlenmiyo değilim ,adet olmayı bekliyorum sonra hemen tedaviye başlayacağım inş bu sefer letu diye bir hap deneyeceğim
[/QUOT
Doktorunuz hiç dozu yukseltmedimi ozelemi gidiyorsunuzBen geçen ay denedim tedaviyi ,12 gün vurundum iğneyi ,ama yumurtalarım büyümedi direnç gösterdi tedavi iptal oldu 21.günde ,doktor normal ilişkiye devam edin belki yumurtan büyüyp çatlarsa kendiliğinden olabilir ama olmayadabilir dedi benimde adetim 4 gün geçti 5 e girdim şuanda yani gebelik beklemiyorum o vakitten sonra da ama yinede ümitlenmiyo değilim ,adet olmayı bekliyorum sonra hemen tedaviye başlayacağım inş bu sefer letu diye bir hap deneyeceğim
Hayırlı olsun inşallah guzel haber alırız inşallah peşpeşeselam kızlar, ben de dün gittim doktoruma. İlk kez başladık tedaviye. Gonalf 300 ü 50cc vurulacağım her gün pzartesi kontrol var. Çok umutluyum inşallah hepimiz güzel haberler alırız![]()