Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgim dahilinde bu grub iğnelerin ilk vurulduğu gün bile etkisi kanda bu kadar yüksek olmaz büyük olasilikla sentetik değil doğal bhcg benim kanımca hsmilesiniz

Yaaa inşallah öyledir salı tekrar gidicem bakalım Allah razı olsun içim ferahladi
Benim asilamanin beşinci iğnenin 8.gunu 6.gunu seviyeyi öğrenmek için kendim lab.kanimi gönderdim sentetik bhcg değerim 15.80 çıktı en geç pazartesi yani 10.gun sıfırlanacaktir içiniz rahat olsun sentetik değer bu kadar yüksek çıkmaz 11.gunde özellikle bilgime guvenenilirsiniz sağlıkla devam etmesi dileğiyle.

Yaa çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldiniz sizede nasip olsun inşallah sağlıkla hayırla

Coook iyi bu değer hayırlı olsun meleginiz dikkat edin yeni tutunduğu bir donemdesiniz yorulmayin iyi beslenin (lütfen protein) en geç 6 günün sonunda dikkatli bir jinekolog keseyi görebilir
Normal yolla 1 dış gebelik ve 1 kimyasal gebeliğim var o yüzden korkum var gerçekten iyi geldiniz çok teşekkür ederim duamdasiniz

Yaa çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldiniz sizede nasip olsun inşallah sağlıkla hayırla
Benim durumum çok farklı uzun simdi desemki 20 yarında kızım 17 yaşında oğlum 3 yaşında prensesim var ve deli gibi doktor doktor geziyorum 4 .cude masada kalir demeyecek Mucize Doktor dixidondeki Ali Vefa gibi bir doktor aradim ve buldumda umarim bir gun doğum yaptim ve ölmedim yazmak nasip olur Annem knusmuyor babamin haberi bile yok eşim kara kara düşünüyor ama ben ilk gibi coook istiyorum dualarınıza çok ihtiyacım var

Rabbim muradınızi nail eylesin olur neden olmasin ki sezeryandan dolayimi masa da kalma ihtimalini düşünüyorsunuz bu arada cesaretinize hayran kaldım bence olacak çokta rahat geçecek

Normal yolla 1 dış gebelik ve 1 kimyasal gebeliğim var o yüzden korkum var gerçekten iyi geldiniz çok teşekkür ederim duamdasiniz
Dış gebelik(ektopik gebelik) öykünüz olması daha dikkatli olmanızı gerektiriyor benim tavsiyem iki günde bir sağ ocağında kan verin kanda bhcg takibi esas amaç ektopik gebeligin erken tanısını koyabilmek içindir değerleriniz 48 saatte bir iki katı düzenli artar ve 1000 üzeri olunca gebelik kesesi görününce ektopik gebelik ihtimali ortadan kalkar.Rabbim güzel günler görmek nasip etsin.

Rabbim muradınızi nail eylesin olur neden olmasin ki sezeryandan dolayimi masa da kalma ihtimalini düşünüyorsunuz bu arada cesaretinize hayran kaldım bence olacak çokta rahat geçecek
Ben düşünmüyorum sayın doktorlar düşünüyor sezeryan ve aynı bolgeden olduğum ameliyatlar sebebi ile korkunç yapışıklıklar mevcut son bebegimi iki hoca zor aldılar minik prensesim iki kolu çıkmış sol kolda venöz damar kopmuş biraz bilinçsiz yapılmış bir ameliyat uyarılarım dikkate alınmamış ihtimaller göz ardı edilmis o sebeple bana bir AliVefa gerekiyordu buldum bana sen yeterki hamile kal gerisi önce Allah sonra bende dedi bu arada sol yumurtaligim yok son bebegimi oyle doğurdum bakalim hayırlısi annem küsmese iyiydi de oda 5 yıl önce evlat kaybetti korkuyor haliyle.

Evet haklısınız bunu dikkate alacağım

Oyyy kıyamam inşallah olacak bu sefer benim ablam da sezeryanla 4 cocuk getirdi üstelik 3.ve 4.arasinda 1 yıl bile yok yeterki Allah ol desin annenize gelince çok normal gebe kalırsanız kıyamaz bence size hakkinizda hayırlısı ne ise olsun

Kızlar benim karnım ağrıdı gece boyunca ara ara .hapların etkisi olurmu valla çıldıracaktım

Merhaba kızlar aşılama gününü de sayarsam bugün benim 10. Günüm sabah evde normal testlerden yaptım ama silik bile çıkmadı ya sizce daha erkenmi yoksa yokmu ? Bazı arkadaşlar silik görünce bende yaptım ama bende silik çizgi bile yoktu

İnşallah en kısa zamanda rabbim.nasip etsin inşallah canım bende bidaha asilama düşünmüyorum 2. Ye tüp bebek düşünüyorum bende ama biraz bekleyecem bende
Amin canım hepimize inş
Aynı düşüncedeyiz Bundan sonra tüp daha mantıklı ama vücutlarımız da biz de yıprandık bilmiyorum ben kendi adıma konuşayım öyleyim yani. Bir süre bebek bile istemiyorum kendimi dinleyeceğim. Ne zaman hazır hissedersem o zaman tüpe başlayacağım bundan sonra.
Allah hepimize hayırlısını versin

Selam kızlar benim aşılama sonrası 8. Günüm. Adet olacak gibi ağrım var ve herseye sinir olma durumu hakim. Normal mi sizce?

Selam kızlar benim aşılama sonrası 8. Günüm. Adet olacak gibi ağrım var ve herseye sinir olma durumu hakim. Normal mi sizce?
Merhaba benimde aşılama sonrası 9. Günüm benimde adet ağrısı gibi ağrım girip 2-3 sn sonra geçiyor ve gögüslerim çok şişti hassas baya . Hem gergin hem duygusalım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…