• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle diyorsa vardır bı bildiği ozmn biz ondan iyimi bilcez doğru dur😊😊
şimdi içime bi korku girdi neden baya geç dedi bana acaba geç mi kalırız tüh bi arayıp sorayım bari benim özel hastane değilde özel muayene kocaeli gebzedeyim ben devlete bi kaç defa gittim ama asla ilgilenmiyorlar rezil oluyosun bende bidaha gitmicem bu doktorumuda seviyorum

Devlet neden düşünmedin bu arada hangi ilde sin yani biraz bahseder misin durumundan 😊 tanıyalım brbrmizi😂
3 buçuk senedir evliyim ben canım 2 2 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama maalsef ikimizdede herhangi bi sebep yok ama bebekte yok zamanı var demkki birde aşılama deneyelim dedik bu ay böyle bişeye ggirdik bakalım ALLAH sonumuzu hayretsin hepimizin

Bencede gec oluyor cuma aşılama olması gerekiyor ben 2. Aşılamam catlatma ignesinden 36 saat sonra aşılama olması gerekiyor
anladım doktoru aradım şimdi normal bi zaman sıkıntı ben ben ayarladım dedi artık vardır bir bildiği ne diyeyim

Eklentiler

• 47C5A8D2-45B1-4562-BA44-34902EF1E13D.webp
    47C5A8D2-45B1-4562-BA44-34902EF1E13D.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 36
3 buçuk senedir evliyim ben canım 2 2 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama maalsef ikimizdede herhangi bi sebep yok ama bebekte yok zamanı var demkki birde aşılama deneyelim dedik bu ay böyle bişeye ggirdik bakalım ALLAH sonumuzu hayretsin hepimizin
Amin inşallah canım benim Rabb'im sanada isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin hayırlısı ile inşallah 😊

Merhabalar arkadaşlar ben bu topikleri çok seviyorum 3 yıl aradan sonra yeniden burdayım pazartesi aşılama oldum ilk kez bekliyorum merak ediyorum ve hayırlısını diliyorum pazartesi asilama olan arkadaşlarım yalnız değilsiniz 😘

Merhabalar arkadaşlar ben bu topikleri çok seviyorum 3 yıl aradan sonra yeniden burdayım pazartesi aşılama oldum ilk kez bekliyorum merak ediyorum ve hayırlısını diliyorum pazartesi asilama olan arkadaşlarım yalnız değilsiniz 😘
Canım inşallah tutar bebeklerimiz 🙏 ben de pztsi oldum. Ne gibi belirtilerin var

Canım inşallah tutar bebeklerimiz 🙏 ben de pztsi oldum. Ne gibi belirtilerin var
Merhaba ben kullandığımız ilaclara bağlıyorum bu kadar kısa surede belirti almamiz imkansiz ancak sag kasığımda dolgunluk ara ara iğneleme tarzı ağrılar hissediyorum ben ignenin etkisini öğrenmek birde yumurtalar kesin çatlamış mi öğrenmek için dün kendime tahlil yaptım bhcg 15.80 prosteron 12.60 çıktı gayet iyi değerler yarın tekrarlicam progesteron artışı iyi haberdir yarın bilgi veririm bu arada uzmanlık alanimdir ama soz konusu anne olmak olunca hicbirsey bilmiyorum😉

Merhaba arkadaşlar ben 11ekim çatlatma 13 Ekim aşılama oldum.Bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık 🤲🤲

Back
X