- 19 Mart 2019
- 50
- 37
- 8
- 31
- Konu Sahibi Saricicek97
Devlet neden düşünmedin bu arada hangi ilde sin yani biraz bahseder misin durumundanevet canım özel de yaptırıyorum ilk defa olucak 3 buçuk yıllık evliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet neden düşünmedin bu arada hangi ilde sin yani biraz bahseder misin durumundanevet canım özel de yaptırıyorum ilk defa olucak 3 buçuk yıllık evliyim
İnşallah inşallah hayırlısı ile bu surede hamile kalırsın bütün kalbimle inşallahBenim için aşılama defteri kapandı. Bir süre ara vereceğim Her şeye çok yoruldum...
Daha sonra çok istersem tüpe geçebilirim
şimdi içime bi korku girdi neden baya geç dedi bana acaba geç mi kalırız tüh bi arayıp sorayım bari benim özel hastane değilde özel muayene kocaeli gebzedeyim ben devlete bi kaç defa gittim ama asla ilgilenmiyorlar rezil oluyosun bende bidaha gitmicem bu doktorumuda seviyorumÖyle diyorsa vardır bı bildiği ozmn biz ondan iyimi bilcez doğru dur![]()
3 buçuk senedir evliyim ben canım 2 2 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama maalsef ikimizdede herhangi bi sebep yok ama bebekte yok zamanı var demkki birde aşılama deneyelim dedik bu ay böyle bişeye ggirdik bakalım ALLAH sonumuzu hayretsin hepimizinDevlet neden düşünmedin bu arada hangi ilde sin yani biraz bahseder misin durumundantanıyalım brbrmizi
![]()
Benim için aşılama defteri kapandı. Bir süre ara vereceğim Her şeye çok yoruldum...
Daha sonra çok istersem tüpe geçebilirim
Bencede gec oluyor cuma aşılama olması gerekiyor ben 2. Aşılamam catlatma ignesinden 36 saat sonra aşılama olması gerekiyorCumartesi geç olmuyomu dün çatlatma ignesini olduysan. Cuma aşılama olması gerekmezmi
Hayırlı olsun inşallah. Sperm test sonucunuz kaçtı acaba?Kızlar aşılamayı oldum. Sperm testimizde gayet güzel çıktı. Doktorum dupbaston ve estrofem ilaçlarını verdi. 12 gün sonrada kan verebilirsin dedi.
anladım doktoru aradım şimdi normal bi zaman sıkıntı ben ben ayarladım dedi artık vardır bir bildiği ne diyeyimBencede gec oluyor cuma aşılama olması gerekiyor ben 2. Aşılamam catlatma ignesinden 36 saat sonra aşılama olması gerekiyor
Hayırlı olsun inşallah. Sperm test sonucunuz kaçtı acaba?
Çok teşekkür ederim kuzum, cümlemiz inşİnşallah inşallah hayırlısı ile bu surede hamile kalırsın bütün kalbimle inşallah![]()
2Sizin kaçıncı asilamanizdi
Anladım canım inşallah hamile sinir şundan sordum eşimin değerleri düşük kasımda aşılama olcam o yüzden merak ettim seniBugün 7.günüm test yapmama daha zaman var
Tahmin ettim canım insan kendisine emsal olanların durumunu merak ediyor tabii. Sonucu alınca paylaşıcam elbetteAnladım canım inşallah hamile sinir şundan sordum eşimin değerleri düşük kasımda aşılama olcam o yüzden merak ettim seni
Amin inşallah canım benim Rabb'im sanada isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin hayırlısı ile inşallah3 buçuk senedir evliyim ben canım 2 2 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama maalsef ikimizdede herhangi bi sebep yok ama bebekte yok zamanı var demkki birde aşılama deneyelim dedik bu ay böyle bişeye ggirdik bakalım ALLAH sonumuzu hayretsin hepimizin
İnşallah en kısa zamanda rabbim.nasip etsin inşallah canım bende bidaha asilama düşünmüyorum 2. Ye tüp bebek düşünüyorum bende ama biraz bekleyecem bende
Canım inşallah tutar bebeklerimizMerhabalar arkadaşlar ben bu topikleri çok seviyorum 3 yıl aradan sonra yeniden burdayım pazartesi aşılama oldum ilk kez bekliyorum merak ediyorum ve hayırlısını diliyorum pazartesi asilama olan arkadaşlarım yalnız değilsiniz![]()
Merhaba ben kullandığımız ilaclara bağlıyorum bu kadar kısa surede belirti almamiz imkansiz ancak sag kasığımda dolgunluk ara ara iğneleme tarzı ağrılar hissediyorum ben ignenin etkisini öğrenmek birde yumurtalar kesin çatlamış mi öğrenmek için dün kendime tahlil yaptım bhcg 15.80 prosteron 12.60 çıktı gayet iyi değerler yarın tekrarlicam progesteron artışı iyi haberdir yarın bilgi veririm bu arada uzmanlık alanimdir ama soz konusu anne olmak olunca hicbirsey bilmiyorumCanım inşallah tutar bebeklerimizben de pztsi oldum. Ne gibi belirtilerin var