• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benimde aşılama sonrası 9. Günüm benimde adet ağrısı gibi ağrım girip 2-3 sn sonra geçiyor ve gögüslerim çok şişti hassas baya . Hem gergin hem duygusalım bende.
Birde benim ağrım oluyor arkasından akıntım geliyor akıntım başladı 2 gündür

Amin canım hepimize inş
Aynı düşüncedeyiz👍🏼 Bundan sonra tüp daha mantıklı ama vücutlarımız da biz de yıprandık bilmiyorum ben kendi adıma konuşayım öyleyim yani. Bir süre bebek bile istemiyorum kendimi dinleyeceğim. Ne zaman hazır hissedersem o zaman tüpe başlayacağım bundan sonra.
Allah hepimize hayırlısını versin
Bende hemen baslamayacam canım biraz birikim yapacam bende kendimi hazır hissetmiyorum şuan bu piskolojiyle rabbim bizede nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar benim asilamanin 7. Günü 2 gündür yorgunluk uyku elim kolum hic halim yok oldugum yerde uyuyabilirim progestan etkisimi acaba

Benimde aşılamada 10.günüm. biraz ayakta dursam, hafif iş yapacak olsam kasıklarım ağrıyor batıyor gibi oluyor . Böyle olan var mı

Benim de adet olacakmisim gibi ağrı oluyor arada. Bir de koyu sarı akıntı. Olmazsa ne yapacaksınız kizlar

Benimde 6.gunum progesteron seviyem dun baktigimda 30.60 olmus buyuk olasilikla onun etkisi uyku yorgunluk gergin ve tahammulsuz ruh hali ayrica karnimda adet olcagim zaman hissetigim sanci var cok rahatsiz edici degil fakat oluyo ara ara

Kendimi hamiklleymisim gibi hissediyorum fakat olabildigince olumsuza haxirliyorum bu ay negatif olursa bir ay dogal denicem diger ay ikinci kez denicem

Benim için depresyon yükleniyor kızlar. Bu ay olmazsa çok büyük bir çöküş yaşıyacağım rabbim baska dert vermesin. Biz iyi olalım da Allah'tan ümit kesilmez. Ama e nabiza bakıyorum en az 25 30 tane beta HCG yaptırmısim. Etrafımda benden sonra evlenen planlayan herkes hamile kalmış hatta ikincileri oluyor üçüncülerini planlıyor. İsyan etmiyorum en iyisini en hayırlısını rabbim bilir ama artık takatim yok kızlar çok yıprandım ne yapacağımi bilmiyorum. Yolunu kaybetmiş bir araba gibi yokuş aşağı iniyorum patladım patlıycam çok çok kötüyüm...

Bugün eşimle yürüyüş yaptık sol bacağim kopuyor gibi sanki bir damar geriliyor kasığımda. Göğüslerim de çok hassas bir arkadaş gördü sarıldı resmen ahhh dedim normal mi😔 aslında bu kadar olmasa da adetten önce de yaşadığım şeyler ama bunlar çok baskın

Benim için depresyon yükleniyor kızlar. Bu ay olmazsa çok büyük bir çöküş yaşıyacağım rabbim baska dert vermesin. Biz iyi olalım da Allah'tan ümit kesilmez. Ama e nabiza bakıyorum en az 25 30 tane beta HCG yaptırmısim. Etrafımda benden sonra evlenen planlayan herkes hamile kalmış hatta ikincileri oluyor üçüncülerini planlıyor. İsyan etmiyorum en iyisini en hayırlısını rabbim bilir ama artık takatim yok kızlar çok yıprandım ne yapacağımi bilmiyorum. Yolunu kaybetmiş bir araba gibi yokuş aşağı iniyorum patladım patlıycam çok çok kötüyüm...

Canım hepimiz bazen böyle hissediyoruz. Bu süreç epey ağır gelmiş inşallah tutar. Hamilelik gerçekleşmezse tüp bebeği düşünebilirsin imkanlar el veriyorsa

Canım hepimiz bazen böyle hissediyoruz. Bu süreç epey ağır gelmiş inşallah tutar. Hamilelik gerçekleşmezse tüp bebeği düşünebilirsin imkanlar el veriyorsa
İmkanımiz var maddi olarak hazırız ama manevi olarak çok iyi değiliz. Bugunumuze de şükür Allah aratmasın inşallah canım. Bebislerimiz bir an once hayırlısıyla gelsin 🙏

Bugün eşimle yürüyüş yaptık sol bacağim kopuyor gibi sanki bir damar geriliyor kasığımda. Göğüslerim de çok hassas bir arkadaş gördü sarıldı resmen ahhh dedim normal mi😔 aslında bu kadar olmasa da adetten önce de yaşadığım şeyler ama bunlar çok baskın
Merhaba canım benimde aşılamadan sonra bugün 11. günüm benimde gögüslerim çok büyüdü ve hassas normalde adet öncesi de büyür ama adete yakın hafiflerdi ağrısı dün netten araştırdım biraz klomen kullandık ya o da yapabiliyormuş 🙄 ama tabi inşallah hamileliktendir 🙏🏻🤗

Back
X