• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım benm aynen çok zor Muş 😔
Ahh gerçekten çok zormuş bukadar beklemiyordum ama insan çok kötü oluyor rabbim bizede annelik duygusunu yaşatsın inşallah bizde hayilisi ile kucağımıza alirz bebislerimiz inşallah.canim 😔

😔😔 Çok uzumdum canım Bu hafta herkes negatif çıktı galiba
Sanırım canım 2.00 çıktı başka bi topikte okudum gece tesadüf 2.25 çıkmış bi bayanın herkes hamile olablrsn demiş regl 1 gün kala yapmış sonra işte tekrar yapınca yükselmiş benm de regl 3 gün varken yaptım öyle olur mu acaba 😔😔

Beklemek zor demi 😊 ben daha baslardayim 4. İgnemi vurdum daha yumurtam ne düzeyde olacak oradaym. Sonrasında bu strese grcem. İnşallah güzel hayrlı mutlu sonuçlar alırız 😊
bende daha başındayım dün çatlatma iğnesini oldum cumartesi 10 da aşılamam olacak

Sanırım canım 2.00 çıktı başka bi topikte okudum gece tesadüf 2.25 çıkmış bi bayanın herkes hamile olablrsn demiş regl 1 gün kala yapmış sonra işte tekrar yapınca yükselmiş benm de regl 3 gün varken yaptım öyle olur mu acaba 😔😔
Sen çok umut bağlama amaa yinede Allah'ım dan ümit kesilmez. İmkansız değil yanı o ol derse olur. İnşallah ol der hayırlısı ile💕😊

bende daha başındayım dün çatlatma iğnesini oldum cumartesi 10 da aşılamam olacak
İnşallah Rabb'im nasip eder emeklerin boşa çıkmaz canım inşallah. İsteyen herkese nasip eder Rabb'im inşallah. Bn de baya başındayım. Ben daha iğne oluyorm yumurta takibim bile yapılmadı daha 6. İgnemi yapcam bugün yrnda kontrole gtcem sabah bakalım ne dycek doktor.

İnşallah Rabb'im nasip eder emeklerin boşa çıkmaz canım inşallah. İsteyen herkese nasip eder Rabb'im inşallah. Bn de baya başındayım. Ben daha iğne oluyorm yumurta takibim bile yapılmadı daha 6. İgnemi yapcam bugün yrnda kontrole gtcem sabah bakalım ne dycek doktor.
Allahım hepimizin yardımcı olsun inşallah elden gelen bişey yok benim takibim yapıldıı ilk gonalf 450 mil 4 gün 100 ml kullandım sonrasında merional 150ml kullandım dün baktı doktor 3 tane yumurtan var 24 25 boyutlarında dedi arkadan gelenlerde var ama onlar yetişirmi bilmem dedi dün gece çatlatma iğnesini oldum bakalım cumartesiye gün verdi bekliyoruz zor zamanlar Allah hepimize yardım etsin inşallah

Allahım hepimizin yardımcı olsun inşallah elden gelen bişey yok benim takibim yapıldıı ilk gonalf 450 mil 4 gün 100 ml kullandım sonrasında merional 150ml kullandım dün baktı doktor 3 tane yumurtan var 24 25 boyutlarında dedi arkadan gelenlerde var ama onlar yetişirmi bilmem dedi dün gece çatlatma iğnesini oldum bakalım cumartesiye gün verdi bekliyoruz zor zamanlar Allah hepimize yardım etsin inşallah
Özelde mi yaptryosun canım ilk asilamanmi. Ben İlk defa yaptrcam inşallah son olur hayrlisii ile de. Bakalm hayrlisi.

Bende gördüm o 2.25 i evet herkes öyle yazmış ama anlamadım oda çok düşük o iğne kullanmamış herhalde doğal olmuş die öyle yazmışlar galiba anladım vallah

Back
X