Bende 20 sinde ovitrelle 1 adet gonapeptyl 2 adert vuruldum dünde aşılamam oldu bugün kendimi çok halsiz hissediyorum karnımda ara ara ağrıyor. İlaçlarmı yaptı yoksa üsüttümmü bilmiyorum.Merhaba kızlar ben bu ay klomen kullanıp 16'sında çatlama iğnem oldum benim gibi olanlar var mı? Sonuçlarımızı belirtileri aktarsak birbirimize. Birde polikistik over sendromum var benim benim gibi olup gebe kalan var mı?
Benimde göbekten iğne vurulan yer sızladı dün niye bilmiyorumBende 20 sinde ovitrelle 1 adet gonapeptyl 2 adert vuruldum dünde aşılamam oldu bugün kendimi çok halsiz hissediyorum karnımda ara ara ağrıyor. İlaçlarmı yaptı yoksa üsüttümmü bilmiyorum.
Hayırlısı canım inşallah gebesindir. İğne yerinin sızlamasını gebeliğe bağlama benimde geçen hafta vurulduğum merionel iğnelerin yeri hala acıyor. Pantolon giyiyorum değince bile sızlıyor.Benimde göbekten iğne vurulan yer sızladı dün niye bilmiyorumkasığıma ve belime agrı giriyor arada
Hayırlısı ile gelse artık şu bebişlerimiz paranoyak oldum resmenHayırlısı canım inşallah gebesindir. İğne yerinin sızlamasını gebeliğe bağlama benimde geçen hafta vurulduğum merionel iğnelerin yeri hala acıyor. Pantolon giyiyorum değince bile sızlıyor.
3 senedir bekliyorum tık yok allah sabır versinHayırlısı ile gelse artık şu bebişlerimiz paranoyak oldum resmen
Maalesef öyle bende 1,5 senedir ugrasıyorum pko düzensizliğinden kalamıyorum3 senedir bekliyorum tık yok allah sabır versinben o evreleri geçtim.
Karnım ağrıyor acaba hamilemiyim?
Rüyamda hamile görüyorum kendimi acaba hamilemiyim?
Başkaları rüyasında beni gebe görüyor acaba hamilemiyim ?
Duygusala bağlıyorum acaba hamilemiyim ?
Adet sancı belirletilerini her defasında hissettim acaba hamilemiyim ?
Buraya birsürü belirti yazabilirim. Şunu öğrendim en güzeli zamanını beklemek, sabretmek, dua etmek. Zırt pırt konusunu açmamak ki mümkün olmuyor. Sen açmasan gereksizin biri eeee çocuk ne zaman diye sorar.Haydiiii yine tribe giriyorsun. Öyle yani :)
Pko aşılabilecek bir sorun. İnşallah sende aşarsın da bebişin olur.Maalesef öyle bende 1,5 senedir ugrasıyorum pko düzensizliğinden kalamıyorum
Pko luyum.Merhaba kızlar ben bu ay klomen kullanıp 16'sında çatlama iğnem oldum benim gibi olanlar var mı? Sonuçlarımızı belirtileri aktarsak birbirimize. Birde polikistik over sendromum var benim benim gibi olup gebe kalan var mı?
Ya çok teşekkür ederim nasıl oldu nelere dikkat ettiniz acaba rahim filmi çekildim ben sıkıntım yok eşim sperm testi verdi ondanda sıkıntı yok ama regl düzensizliği yapıyor pko bende rahim filminden sonra 2 ay regl görmedim mesela söktürücü ilaç verdi doktor ona bile bana mısın demedi olamadım bu ayda tek yumurta oluştu 20mm klomen le onu çatlattık işte sonuç bekliyorum ama umudum yokPko luyum.
2 gebeliğimde de klomenle hamile kaldım. 1.de çatlatma iğnesi olmadım 2.de oldum. 2sinde de ilk denemede hamile kaldım.
sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
İnşallah canımPko aşılabilecek bir sorun. İnşallah sende aşarsın da bebişin olur.
Bende 2 sene uğraştım olmadı benimde düzensizliğim çok vardı 3,4 ay adet olmadığım oluyodu. Doktorlar hep hormon düzenleyici verip gönderdiler 2 sene sonunda bir doktora gttm klomene başlattı o ay kullandım ama yumurtalarım büyümemişti gelecek ay deneriz dedi. Bende kafamdan çıkarmıştım o ay ama kendimde gariplik hissediyodum adetimde geçmişti yine, şüphelendiğim için sürekli test yaptım gecikmenin 10. günü pozitifi gördüm. Yumurtam kontrolden sonra büyüyp kendi kendine çatlamş geç döllenme olmuş. Şuan kızım 2buçuk yaşına yaklaştı. Geçen ay 2. çocuk için tedavi gördüm , yumurtam büyümüştü çatlatma iğneside oldum. Adetimden 5 gün öncede pozitifi gördüm, iğnenin 14.günü. Bu şekilde benim durumum. 5 senelik evliyim hiç korunmadım ve hiç kendi kendime hamile kalmadımYa çok teşekkür ederim nasıl oldu nelere dikkat ettiniz acaba rahim filmi çekildim ben sıkıntım yok eşim sperm testi verdi ondanda sıkıntı yok ama regl düzensizliği yapıyor pko bende rahim filminden sonra 2 ay regl görmedim mesela söktürücü ilaç verdi doktor ona bile bana mısın demedi olamadım bu ayda tek yumurta oluştu 20mm klomen le onu çatlattık işte sonuç bekliyorum ama umudum yok
Sanırım bende öyle olacağım ama ne zaman gebelik elde ederim bilmemBende 2 sene uğraştım olmadı benimde düzensizliğim çok vardı 3,4 ay adet olmadığım oluyodu. Doktorlar hep hormon düzenleyici verip gönderdiler 2 sene sonunda bir doktora gttm klomene başlattı o ay kullandım ama yumurtalarım büyümemişti gelecek ay deneriz dedi. Bende kafamdan çıkarmıştım o ay ama kendimde gariplik hissediyodum adetimde geçmişti yine, şüphelendiğim için sürekli test yaptım gecikmenin 10. günü pozitifi gördüm. Yumurtam kontrolden sonra büyüyp kendi kendine çatlamş geç döllenme olmuş. Şuan kızım 2buçuk yaşına yaklaştı. Geçen ay 2. çocuk için tedavi gördüm , yumurtam büyümüştü çatlatma iğneside oldum. Adetimden 5 gün öncede pozitifi gördüm, iğnenin 14.günü. Bu şekilde benim durumum. 5 senelik evliyim hiç korunmadım ve hiç kendi kendime hamile kalmadım
Üzmeyin kendinizi herşeyin bir vakti var. Rabbim en hayırlı vakitte en güzel şekilde nasip etsin inşallahSanırım bende öyle olacağım ama ne zaman gebelik elde ederim bilmemher ay negatif görmekten bıktım cidden ilaç iç iğneler kullan artık işkence gibi geliyor
İnşallahÜzmeyin kendinizi herşeyin bir vakti var. Rabbim en hayırlı vakitte en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Bende de var pkoMaalesef öyle bende 1,5 senedir ugrasıyorum pko düzensizliğinden kalamıyorum
İğne etkisi 12 gün diye biliyorum. Ne zaman kan vereceksinMerhaba hanımlar. Bugün iğnemin 14.günü. Sabah test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Acaba iğnenin etkisi devam ediyor mudur hala?
Canım bir adet çatlatma iğnesi oldun dimi yoksa iki miBende 2 sene uğraştım olmadı benimde düzensizliğim çok vardı 3,4 ay adet olmadığım oluyodu. Doktorlar hep hormon düzenleyici verip gönderdiler 2 sene sonunda bir doktora gttm klomene başlattı o ay kullandım ama yumurtalarım büyümemişti gelecek ay deneriz dedi. Bende kafamdan çıkarmıştım o ay ama kendimde gariplik hissediyodum adetimde geçmişti yine, şüphelendiğim için sürekli test yaptım gecikmenin 10. günü pozitifi gördüm. Yumurtam kontrolden sonra büyüyp kendi kendine çatlamş geç döllenme olmuş. Şuan kızım 2buçuk yaşına yaklaştı. Geçen ay 2. çocuk için tedavi gördüm , yumurtam büyümüştü çatlatma iğneside oldum. Adetimden 5 gün öncede pozitifi gördüm, iğnenin 14.günü. Bu şekilde benim durumum. 5 senelik evliyim hiç korunmadım ve hiç kendi kendime hamile kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?