- 11 Eylül 2018
- 193
- 137
- 103
- 30
- Konu Sahibi Merifettah
-
Son durumun nedir canım sonucu aldın mı benimde yarın iğneden sonra 14. Gün test yapıcam inşallahİnşallah canım benim 5 gün kaldı işte göğüslerim hassas bide iştahım çok arttı arada kasıklarıma ağrı giriyo adet oluyor gibi ama geçen ay iştah dışında hepsi olmuştu. Sizde ne belirtiler var
bugün çatlamanın 14. günü iğnenin 15. günü daha adet olmadım testte yapmadım geçen ay çatlamanın 14.günü adet olmuştum. göğüs hassasiyetim hala devam ediyorSon durumun nedir canım sonucu aldın mı benimde yarın iğneden sonra 14. Gün test yapıcam inşallah
hayırlı olsun gebeymişsiniz belirtilerinizi hatırlıyormusunuz acabaBende eylülde başladım klomene 2 nci kullanışım 3 gündür adetim geçikti ara ara sanki adet olacakmışım gibi olup geçiyor çarşamba kontrol var inşallah güzel sonuç almişimdir 2 yumurta gelişmişti
Teşekkür ederım belirtilerim çok yoktu sadece adet olacakmısım gibi kısa süreli ağrılarım olup geçiyordu ve göğüslerimde ağrı vardı ama ben adete yorduğum için ihtimal vermemiştim adetimde 4 gün geçince doktora söktürücü istemek için giderm derken sabahi test yaptım ve çift çizgi çıkmıştı henüz bişey göremedik yarın yine kontrol var umarım hayırlısı olurhayırlı olsun gebeymişsiniz belirtilerinizi hatırlıyormusunuz acaba
inşallah yarın görürsünüz benimde çatlamanın 14.günü hala göğüs hassasiyetim var bide kasık ağrısı test yapmaya korkuyorum :)Teşekkür ederım belirtilerim çok yoktu sadece adet olacakmısım gibi kısa süreli ağrılarım olup geçiyordu ve göğüslerimde ağrı vardı ama ben adete yorduğum için ihtimal vermemiştim adetimde 4 gün geçince doktora söktürücü istemek için giderm derken sabahi test yaptım ve çift çizgi çıkmıştı henüz bişey göremedik yarın yine kontrol var umarım hayırlısı olur
İnşallah canım valla gebe kalmakla bitmiyor inanki görecrkmiyim kalbi atıyormu sağlıklı ilerliyormu insan herşeyi düşünür oluyor inşallah senin testınde pozitif çıksın inşallahinşallah yarın görürsünüz benimde çatlamanın 14.günü hala göğüs hassasiyetim var bide kasık ağrısı test yapmaya korkuyorum :)
doğru hamilelikde uzun bi süreç Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahİnşallah canım valla gebe kalmakla bitmiyor inanki görecrkmiyim kalbi atıyormu sağlıklı ilerliyormu insan herşeyi düşünür oluyor inşallah senin testınde pozitif çıksın inşallah
Amin canım hepimizin inşallahdoğru hamilelikde uzun bi süreç Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Ben dayanamıyorum ağrıdan afedersin ama gaz da var bende midem çok bulanıyor gazdan yarın test yapıcam o yüzden bide doktor kan sulandırıcı iğne yazacaktı varsa vakit kaybetmeden ilacıma başlıyımbugün çatlamanın 14. günü iğnenin 15. günü daha adet olmadım testte yapmadım geçen ay çatlamanın 14.günü adet olmuştum. göğüs hassasiyetim hala devam ediyor
Uygunsan akşam acilde kan verBen dayanamıyorum ağrıdan afedersin ama gaz da var bende midem çok bulanıyor gazdan yarın test yapıcam o yüzden bide doktor kan sulandırıcı iğne yazacaktı varsa vakit kaybetmeden ilacıma başlıyım
Gaz bendede var ama aşırı derecede değil hafifde baş dönmesi varBen dayanamıyorum ağrıdan afedersin ama gaz da var bende midem çok bulanıyor gazdan yarın test yapıcam o yüzden bide doktor kan sulandırıcı iğne yazacaktı varsa vakit kaybetmeden ilacıma başlıyım
Benim çok fazla var sabahtan beri tuvalete gidiyorum rahatlarım belki diye yok şişkinlik çok var mide bulantısı yapıyo bendeGaz bendede var ama aşırı derecede değil hafifde baş dönmesi var
Bende aceleciyim hemen öğrenmek istiyorum da hastaneye gitmeye korkuyorumUygunsan akşam acilde kan ver
İnşallah sonucu güzel olur bizede haber verin olurmuBenim çok fazla var sabahtan beri tuvalete gidiyorum rahatlarım belki diye yok şişkinlik çok var mide bulantısı yapıyo bende
Neden hastaneye gitme ozman sağlık ocağı varsa orda yaptır ama sabah 9 kuzda ver öğlenden sonra alBenim çok fazla var sabahtan beri tuvalete gidiyorum rahatlarım belki diye yok şişkinlik çok var mide bulantısı yapıyo bende
Yarın sabah gidicem inşallah da eşimin bi arkadaşı motor kazası geçirmiş bu akşam onun yanında durumu kötüymüş yarın öğlene anca gelir eve oğlumu birine bırakabilirsem gidicemNeden hastaneye gitme ozman sağlık ocağı varsa orda yaptır ama sabah 9 kuzda ver öğlenden sonra al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?