• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim ayı klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim 5 gün kaldı işte göğüslerim hassas bide iştahım çok arttı arada kasıklarıma ağrı giriyo adet oluyor gibi ama geçen ay iştah dışında hepsi olmuştu. Sizde ne belirtiler var
Son durumun nedir canım sonucu aldın mı benimde yarın iğneden sonra 14. Gün test yapıcam inşallah

Son durumun nedir canım sonucu aldın mı benimde yarın iğneden sonra 14. Gün test yapıcam inşallah
bugün çatlamanın 14. günü iğnenin 15. günü daha adet olmadım testte yapmadım geçen ay çatlamanın 14.günü adet olmuştum. göğüs hassasiyetim hala devam ediyor

Bende eylülde başladım klomene 2 nci kullanışım 3 gündür adetim geçikti ara ara sanki adet olacakmışım gibi olup geçiyor çarşamba kontrol var inşallah güzel sonuç almişimdir 2 yumurta gelişmişti
hayırlı olsun gebeymişsiniz belirtilerinizi hatırlıyormusunuz acaba

hayırlı olsun gebeymişsiniz belirtilerinizi hatırlıyormusunuz acaba
Teşekkür ederım belirtilerim çok yoktu sadece adet olacakmısım gibi kısa süreli ağrılarım olup geçiyordu ve göğüslerimde ağrı vardı ama ben adete yorduğum için ihtimal vermemiştim adetimde 4 gün geçince doktora söktürücü istemek için giderm derken sabahi test yaptım ve çift çizgi çıkmıştı henüz bişey göremedik yarın yine kontrol var umarım hayırlısı olur

Teşekkür ederım belirtilerim çok yoktu sadece adet olacakmısım gibi kısa süreli ağrılarım olup geçiyordu ve göğüslerimde ağrı vardı ama ben adete yorduğum için ihtimal vermemiştim adetimde 4 gün geçince doktora söktürücü istemek için giderm derken sabahi test yaptım ve çift çizgi çıkmıştı henüz bişey göremedik yarın yine kontrol var umarım hayırlısı olur
inşallah yarın görürsünüz benimde çatlamanın 14.günü hala göğüs hassasiyetim var bide kasık ağrısı test yapmaya korkuyorum :)

inşallah yarın görürsünüz benimde çatlamanın 14.günü hala göğüs hassasiyetim var bide kasık ağrısı test yapmaya korkuyorum :)
İnşallah canım valla gebe kalmakla bitmiyor inanki görecrkmiyim kalbi atıyormu sağlıklı ilerliyormu insan herşeyi düşünür oluyor inşallah senin testınde pozitif çıksın inşallah🤲🤲

İnşallah canım valla gebe kalmakla bitmiyor inanki görecrkmiyim kalbi atıyormu sağlıklı ilerliyormu insan herşeyi düşünür oluyor inşallah senin testınde pozitif çıksın inşallah🤲🤲
doğru hamilelikde uzun bi süreç Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

bugün çatlamanın 14. günü iğnenin 15. günü daha adet olmadım testte yapmadım geçen ay çatlamanın 14.günü adet olmuştum. göğüs hassasiyetim hala devam ediyor
Ben dayanamıyorum ağrıdan afedersin ama gaz da var bende midem çok bulanıyor gazdan yarın test yapıcam o yüzden bide doktor kan sulandırıcı iğne yazacaktı varsa vakit kaybetmeden ilacıma başlıyım

Ben dayanamıyorum ağrıdan afedersin ama gaz da var bende midem çok bulanıyor gazdan yarın test yapıcam o yüzden bide doktor kan sulandırıcı iğne yazacaktı varsa vakit kaybetmeden ilacıma başlıyım
Gaz bendede var ama aşırı derecede değil hafifde baş dönmesi var

Neden hastaneye gitme ozman sağlık ocağı varsa orda yaptır ama sabah 9 kuzda ver öğlenden sonra al
Yarın sabah gidicem inşallah da eşimin bi arkadaşı motor kazası geçirmiş bu akşam onun yanında durumu kötüymüş yarın öğlene anca gelir eve oğlumu birine bırakabilirsem gidicem

Back
X