Gebeliğe Hazırlık Ekim ayı klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,

Bu ay 2. Kez kolemene başladım, gecen ay tutmadı bu ay inşallah
Bende bu ay gidicem 27 sinde randevum var yumurtalıkları zayıfmış diye Bi kere kullandım eşimle saatlerimiz uymuyor diye doktor bu ay kendiniz deneyin yumurtalıkların güzel büyümüş olmazsa gel dedi sonra olmadı gittim doktor izne çıkmışdı sonra ki ay pandemi falan girdi araya şimdi yeniden başlıcam benim yakınım 2 kişi de klomene hamile kaldı ilk ay tutmadı 2. Ay hamile kaldı inş senin de olur rabbim gönlüne göre sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşAllah

Bende eylülde başladım klomene 2 nci kullanışım 3 gündür adetim geçikti ara ara sanki adet olacakmışım gibi olup geçiyor çarşamba kontrol var inşallah güzel sonuç almişimdir 2 yumurta gelişmişti

Ben de 27 sinde gudecem umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz

Ben de 27 sinde gudecem umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Umarım çok merak ettim gerçekten kendimi bekler gibi seni beklicem fakat Bi kaç soru sorcam hangi iğneyi kullandın bide iğneden kaç saat sonra ilişki dedi doktor mesela 36 saat diyo bazıları bazıları 12 saat. Yada bazıları iğneden sonra hem 12 hemde 36 saat sonra ilişkiye giriyormuş

Canım ben daha ilk aşamadayim bı başka doktorda yanlış tedavj uygulandı kendimi toparladım suanki doktorumla.yenj baslicaz 27 sinde klome inşallah gonlune göre olur herşey

Canım bı arkadaşımdan duymuştum 36 saat sonra demiri doktor ona

Canım bı arkadaşımdan duymuştum 36 saat sonra demiri doktor ona
Teşekkür ederim inşallah bu sefer Bi engel çıkmaz hep ya doktor izne çıkıyor pandemi giriyor işten iizn alamıyordum şu an çok heyecanlıyım yeniden başlıcam tedaviye

Rabbim hayırlısını nasip etsin ama olmazsa 2. Ve 3. İğneyi kesinlikle dene sabret

Kızlar merhaba bende cuma günü 2. Kez klomene başlıyorum geçen ay günde 2 tane içiyodum bu ay günde 3 tane içmeye başlayacağım bugün doktora muayene oldum yumurtalıkların da çatlamış halbuki bir sorunda yok felan dedi ama bilmiyorum hgs çekinsem diye doktora sordum sendeki yumurta tembelliği dedi boştan yere çektirmene gerke yok eğer bu ay da olmazsa ozaman çektirelim dedi sizce bu ay klomen kullanırken soğan suyuda yapıyımmı

Soğan suyu yapma canım ilacı kullanırken sabırla ve dua ile bu defada kullan ilacı hgs içinde vardır bir bildiği diyelim

Kızlar merhaba bende bu ay 2.kez klomen kullandım 4 yumurtam olmuş iğne vuruldum beklemedeyim geçen ayda iyiydi yumurtalar ama tutmadı inşallah bu ay tutar

Kızlar merhaba bende bu ay 2.kez klomen kullandım 4 yumurtam olmuş iğne vuruldum beklemedeyim geçen ayda iyiydi yumurtalar ama tutmadı inşallah bu ay tutar
Bende bu ay vuruldum ilk kez iğnemi yarın 1 hafta olucak durumun nasıl canım bat nezaman inş güzel haberler alırız bu ay

Bende bu ay vuruldum ilk kez iğnemi yarın 1 hafta olucak durumun nasıl canım bat nezaman inş güzel haberler alırız bu ay
İnşallah canım benim 5 gün kaldı işte göğüslerim hassas bide iştahım çok arttı arada kasıklarıma ağrı giriyo adet oluyor gibi ama geçen ay iştah dışında hepsi olmuştu. Sizde ne belirtiler var

Son durumun nedir canım sonucu aldın mı benimde yarın iğneden sonra 14. Gün test yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…