- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- Konu Sahibi birbilsem34
Ekim ayı umut olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekim ayı umut olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
Umarım güzel sonuçlar alırsınız Ne testleri verdiniz? Adetliyken mi gitmiştiniz doktora? Lütfen bizle de paylaşın ve bu yolda beraber ilerleyelimMerhaba kizlar benimde bat 6 ekim ekleyiniz lutfen...Dun doktora gittik tum tahliller yapildi birazdan kontrolumuz var bakalim ne diyecek doktor teyze
merhaba canım ben tiroid ilacına başlamıştım 2 hafta oluyor ona devam edeceğim şimdilik onun dışında inositol takviyesi alıyorum bir de bu ay ballı bitkisel karışım sipariş verdim ondan yiyeceğim ovülasyonla takip edeceğim inşallah bu ay olurHello hanımlar,
Ekim ayı anne adayları ☺ Konuyu açtınız, hazırlık olarak neler yapıyorsunuz? Burdan paylaşabilir misiniz? Birbirimize faydamız dokunur belki
Hemen bozmayın moralinizi, pco çok yaygın, sanırım en etkili tedavisi kilo vermek, o zaman kendiliğinden kayboluyormuş ve adetler de düzene giriyormuş. Çok şükür imkanınız var, doktor da ilgilenmiş, tedavinizi başlatmış. Bu süreçte en önemli faktör strese girmemek sanırım. İlaçlarınızı alın, biraz egzersize başlayın, gerisi kendiliğinden gelir bizi de süreçten haberdar edin.Degerlerim normal degilmis meger pco varmis hormonlarim yuksekmis amh ozellikle yumurta tembelligi var ilaclar verdi 3 ay deneme sonrasina bakicaz tup bebek merkezine yonlendiricem dedi
Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzmerhaba canım ben tiroid ilacına başlamıştım 2 hafta oluyor ona devam edeceğim şimdilik onun dışında inositol takviyesi alıyorum bir de bu ay ballı bitkisel karışım sipariş verdim ondan yiyeceğim ovülasyonla takip edeceğim inşallah bu ay olur
evet canım inofolic combi yi duymuşsundur onun içeriğinde bir takviye. bitkisel kürlerden ben de korkuyorum direk bitki olarak tüketmek bana korkutucu geldiği için karışım şeklinde deneyeceğim en azından gramajı vs. belli oluyor bu şekildeHadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnositol’u doktorunuz mu tavsiye etti? İlaç şeklinde mi yoksa haricen mi kullanıyorsunuz?
Ben de doğal kürleri çok araştırdım, ama bünyeden bünyeye farklı etkiler gösterebiliyorlar, o yüzden cesaret edemiyorum siz de kullanırken çok dikkat edin lütfen. Ovülasyon takibi yapmanız da güzel. Ben de testlerimi aldım, bekliyorum. Hayırlısı