Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelmedi ki aklıma sadece dedim gebeliklerim riskli filan belim cok agrıyor diyince bocaladım bide acıkcası neyse saglık olsun artık gelecek aya insallah gebelik haberleri alırız ikimizde
Bu aydan hemen umidi kesme sen belki vrdir bilemezsin,

İnsan olamadıkları daha çok stres oluyor. Herkes kafana takma diyor ama elde değilki millet çatır çatır gene kalıyor anlamıyorum beden benim için bu kadar zor
Anlıyorum seni benim çevremde onlarca hamile vvar ama hamdolsun sabrediyorum

Merhaba gebelik testinde ilk 5 dkk bisy yoktu yarm saat snra baktm cift cizgi bole olup hamile oldugunu ogrenen vr. Mi :/

Ben.de şuan öyle canım alt karnimda agr.artti bende adet olcam diye düşünüyorum

Nasıl test yapmazlar onu anlamadım hayret bişi

benide eklermisiniz bat 20.10.

Negatif çıkıyor idrar testinde herhalde adet olcam. Gebelik yok olsa çıkardı şimdiye kadar
Tabii yine de adet veya kan testiyle teyitlesmek sonrada dr abgidip emin olmak lazim ozamana kdr emin olamiorz malum herkes ck cesitli syler yasior insallah hayrlisi

Tabii yine de adet veya kan testiyle teyitlesmek sonrada dr abgidip emin olmak lazim ozamana kdr emin olamiorz malum herkes ck cesitli syler yasior insallah hayrlisi
Kan versem diyorum.sonrada kendime saçmalama diyorum ne bileyim.ya bu kadar geçmiş olsa çıkmaz mı idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…