Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vermedim canım 5 gün önce idrar testi yaptım negatif arada böyle gecikme.olyyor üzülmek istemediğim için yapmadim
Benim de negatifti bende uzun süre gecikme yaşamadan vermek istemiyorum, 1-2 gün normal benim 4 gün de gecikir ara ara o yüzden bekliyorum geçen ay tam günümde oldum ama soğan suyu içtiğim aylar da günümde regl olurum

Ne zmaan yapacaksın tekrar ben yarın sabah yapsam mı diyorum

Bugün 2 gün gecikmiş oluyor kasık ağrım var senin nasil belirtilerin
Benim daha ortalama 5-9 gunum vr 3,4 gundur karnim agriyor belim agriyor bir iki kasik agrm onceden birsure ateslendim sitma oldm flan ama bilemiorm daha once iki hamilelk gecirdim benziorda benzemiorda :))))

Benim daha ortalama 5-9 gunum vr 3,4 gundur karnim agriyor belim agriyor bir iki kasik agrm onceden birsure ateslendim sitma oldm flan ama bilemiorm daha once iki hamilelk gecirdim benziorda benzemiorda :))))
İnşallah hamilesin dir canım

Merhabalar ben spiralidun çıkart girdim hamile kalma şansım yüzde kaç

Ya E nabıza bakıyorum orda da gözükmüyor sonuç acaba daha çıkmadı mı taa salı gününden beri de bilmiyom ki
Hastanenin sitesinden bakin bulabilirseniz bende dr dan ii anlarm sonuctan:) 5 yildir bu isin icindeyim prof oldm artk :)

Aaa subhanAllah ben yeni gördüm yazını çook sevindim yaa Rabb'im hayırla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…