- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 33
Vermedim canım 5 gün önce idrar testi yaptım negatif arada böyle gecikme.olyyor üzülmek istemediğim için yapmadimAA senn daha çok gecikmiş kan vermedin mi
İnsaallahhhh aminnAynen ya bende İnşallah Gebeyiz
Benim de negatifti bende uzun süre gecikme yaşamadan vermek istemiyorum, 1-2 gün normal benim 4 gün de gecikir ara ara o yüzden bekliyorum geçen ay tam günümde oldum ama soğan suyu içtiğim aylar da günümde regl olurumVermedim canım 5 gün önce idrar testi yaptım negatif arada böyle gecikme.olyyor üzülmek istemediğim için yapmadim
Benim dündüİnsaallahhhh aminnsenin bat ne zaman bnm 13-18 arasi deisiyor duzensizlik vr :)) sende varmi belirtiler
Ahaaaaaaaa bugunde yok hadi bakalm insaallah guzel haberlerini alirizBenim dündüaz biraz belirti var canım
Ne zmaan yapacaksın tekrar ben yarın sabah yapsam mı diyorumBenim de negatifti bende uzun süre gecikme yaşamadan vermek istemiyorum, 1-2 gün normal benim 4 gün de gecikir ara ara o yüzden bekliyorum geçen ay tam günümde oldum ama soğan suyu içtiğim aylar da günümde regl olurum
Bugün 2 gün gecikmiş oluyor kasık ağrım var senin nasil belirtilerinAhaaaaaaaa bugunde yok hadi bakalm insaallah guzel haberlerini aliriz
Ben test yapmayı düşünmüyorum canım biraz daha gecşkirse direkt kan veririmNe zmaan yapacaksın tekrar ben yarın sabah yapsam mı diyorum
Benim daha ortalama 5-9 gunum vr 3,4 gundur karnim agriyor belim agriyor bir iki kasik agrm onceden birsure ateslendim sitma oldm flan ama bilemiorm daha once iki hamilelk gecirdim benziorda benzemiorda :))))Bugün 2 gün gecikmiş oluyor kasık ağrım var senin nasil belirtilerin
Ben napsam ki yaBen test yapmayı düşünmüyorum canım biraz daha gecşkirse direkt kan veririm
İnşallah hamilesin dir canımBenim daha ortalama 5-9 gunum vr 3,4 gundur karnim agriyor belim agriyor bir iki kasik agrm onceden birsure ateslendim sitma oldm flan ama bilemiorm daha once iki hamilelk gecirdim benziorda benzemiorda :))))
Kan veeerBen napsam ki yabahse hayırlısı olsun inşallah
Ya E nabıza bakıyorum orda da gözükmüyor sonuç acaba daha çıkmadı mı taa salı gününden beri de bilmiyom kiNasıl bi yer orası canım TC ile olmuyor mu enabızdan sonucun fotosunu atsaydın ebe arkadaşım var
Hastanenin sitesinden bakin bulabilirseniz bende dr dan ii anlarm sonuctan:) 5 yildir bu isin icindeyim prof oldm artk :)Ya E nabıza bakıyorum orda da gözükmüyor sonuç acaba daha çıkmadı mı taa salı gününden beri de bilmiyom ki
Teşekkürler canım inşallah pozitiftir seninde rabbim hepinize versinHayırlı olsun canım.bizleri duanda eksik etme benim de 5 gün gecikti ama test yapasim yok
O nasıl yapılıyor ya hiç bilmiyorum ki bide sağlık ocağında kan verdim benHastanenin sitesinden bakin bulabilirseniz bende dr dan ii anlarm sonuctan:) 5 yildir bu isin icindeyim prof oldm artk :)
Aaa subhanAllah ben yeni gördüm yazını çook sevindim yaa Rabb'im hayırla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşaAllahMerhaba kızlar adetim 4 gün geçti ve 4 gündür şiddetli bel ve kaşık ağrısı çekiyordum bu gece acile gittim dayanamadım test pozitif çıktı ama daha çok erkenmiş iki gün sonra tekrar yapacağım allah herkese bu mutlu haberi versin... belirtilerimden bahsetmek istiyorum çünkü hepimiz her ay kendimizi dinliyoruz benim akıntım çok az oldu ve süt renginde adet olacağım sandım o şekilde ağrılarım oldu gece sancıdan uyuyamadım göğüslerim her ay normal adette nasıl acır aynen öyle oldu umarım tüm belirtilerinizin sonuçlarını güzel alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?