- Konu Sahibi huzun kovan kusu
Tahlilde yada ultrasonda pko yok. Bakalım bekliyoruz Allahtan hayırlısıpko niz var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahlilde yada ultrasonda pko yok. Bakalım bekliyoruz Allahtan hayırlısıpko niz var mi?
gebelik olunca da koyu cikiyor galiba ovu testiKızlar gebelık testi yoktu elımde bu vardı böyle çıktı ovulasyon testi
Canim yaptinmi testKızlar gebelık testi yoktu elımde bu vardı böyle çıktı ovulasyon testi
Hamıleyım kuzumCanim yaptinmi test
Ooo!Sağlıkla gelsin inşallahHamıleyım kuzum
Cok sevindim hadi gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bide kacinci gunu yapmis oldun canim testiHamıleyım kuzum
12 gün sonda galiba kuzum 2.yumurtlamada tuttmusCok sevindim hadi gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bide kacinci gunu yapmis oldun canim testi
Canim canin sagolsun neden kendini bu kadar harab ediyorsun allah buyuktur bugun olmasansa yarin olurSelam kızlar adetime 2 gün var ama bugün doktor randevum vardı kan verdim beta hcg için negatif çıktı doktor adet gününü bekle olmazsan bir daha test yapalım dedi anlamadığım zaten iki gün var arada gebelik olsaydı cikmazmiydi ağlamaktan helak oldum lütfen yardımcı olun ümitlenmelimiyim yoksa ağlamaya devam mı etmeliyim
Canım benim 16 ay oldu her defasında önce yıkılıp sonra yeniden ayağa kalkıp hayal kurmak zor gelmeye başladı sabrım gittikçe azalıyor galiba yani diyorum madem hiç Bi sorunum yok neden olmuyo o zaman doktoru bile suçladım adam ne diyeceğini şaşırdı resmen üzüldüm sonradanda bir an önce olsun istiyorum işte..Canim canin sagolsun neden kendini bu kadar harab ediyorsun allah buyuktur bugun olmasansa yarin olur
merhaba kan verdiniz mi?İnşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.Arkadaslar 11. Gunum test yaptim silik cikti ignenin etkisi degildir insallah doktor yarin kan ver dedi
Bende aynıyım,gittikçe sinirlerim bozuluyor ama bir yandan yıllardır deneyen insanlar var.Şükredelim ve bence içimizi ferah tutalım.Olacak bir şekilde inşallah.Ben bu ay da olmazsa önümüzdeki ay femarayı son kez alıp aşılama isteyeceğim.Canım benim 16 ay oldu her defasında önce yıkılıp sonra yeniden ayağa kalkıp hayal kurmak zor gelmeye başladı sabrım gittikçe azalıyor galiba yani diyorum madem hiç Bi sorunum yok neden olmuyo o zaman doktoru bile suçladım adam ne diyeceğini şaşırdı resmen üzüldüm sonradanda bir an önce olsun istiyorum işte..
Cok iyi anliyorum canim bende tahlil yaptirdim cikmadi 1.69 cikti cok morelim bozulduCanım benim 16 ay oldu her defasında önce yıkılıp sonra yeniden ayağa kalkıp hayal kurmak zor gelmeye başladı sabrım gittikçe azalıyor galiba yani diyorum madem hiç Bi sorunum yok neden olmuyo o zaman doktoru bile suçladım adam ne diyeceğini şaşırdı resmen üzüldüm sonradanda bir an önce olsun istiyorum işte..
Malesef kan tahlili yaptirdim 1.69 ciktimerhaba kan verdiniz mi?İnşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.
Ben de regl oldum,artık önümüzdeki aya bakacağızMalesef kan tahlili yaptirdim 1.69 cikti
Saglik olsun ne diyelim allah daha iyisi bilirBen de regl oldum,artık önümüzdeki aya bakacağız