- Konu Sahibi huzun kovan kusu
Off vakit gecmiyo ya benim de 10 kasimi bulcak heraldeBende bıraz sancı var canım ama bat 10 kasım daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off vakit gecmiyo ya benim de 10 kasimi bulcak heraldeBende bıraz sancı var canım ama bat 10 kasım daha
Ben beklemıyorum zaten cnm cnku gebelık yok. Bıde üstüne enfeksiyon kaptım sende ınsalalj vardır yaz bana bellı oluncaOff vakit gecmiyo ya benim de 10 kasimi bulcak heralde
Masallah canım ılk denemen mıydıekimn 15inde çatlatma iğnesi oldum 11 gün sonra idrar testim pozitif çıktı şuan hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin
2. Ayımdı canım ilk ay famara kullandım ama iğneyi olamadan yumurtam kayboldu ikinci ayda tuttuMasallah canım ılk denemen mıydı
Onumuz ay insallah insallah olur canim ben de umitsizlige kapildim hakmizda hayirlisi olsunBen beklemıyorum zaten cnm cnku gebelık yok. Bıde üstüne enfeksiyon kaptım sende ınsalalj vardır yaz bana bellı olunca ♥
Allah kucağına saglikla almayi nasip etsin canim belirtiler basladimi hemen sende testden onceekimn 15inde çatlatma iğnesi oldum 11 gün sonra idrar testim pozitif çıktı şuan hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Ahh ne güzel haber!Tebrik ederim sizi.Sağlıkla gelsin inşallah.ekimn 15inde çatlatma iğnesi oldum 11 gün sonra idrar testim pozitif çıktı şuan hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Benım de ılk aydı canım Cuma kontrol var . Muhtemelen olmadı cubku çatlamadı yumurtamm ovulasyon testınde hep koyu gördüm dger ay çat iğne ısticem2. Ayımdı canım ilk ay famara kullandım ama iğneyi olamadan yumurtam kayboldu ikinci ayda tuttu
Kızlar adet olacam galıba göğüs agrım cok kötü başladı mide kasıgım ağrıyor
Bilmiyorum kuzum Cuma’ya kadar sabredemedim. yarın idrar test yapcam dua edinHamilelik belirtileri de aynı ama
Hadi insalalh canim bebis olmustur allah buyukturBilmiyorum kuzum Cuma’ya kadar sabredemedim. yarın idrar test yapcam dua edin
Kacinci gunun yarin igneden sonraBilmiyorum kuzum Cuma’ya kadar sabredemedim. yarın idrar test yapcam dua edin
Insalalh canım İğne vermedi ilk ay olduğu ıcın doktor banaHadi insalalh canim bebis olmustur allah buyuktur
Bilmiyorum kuzum Cuma’ya kadar sabredemedim. yarın idrar test yapcam dua edin
[/ hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur olmazsa da bi dahaki aylara inşallah
Hic kullanmadim ovulasyon testi canimKızlar gebelık testi yoktu elımde bu vardı böyle çıktı ovulasyon testi
Kan ver bence en temiz en kesin sonuç,hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel!Kızlar gebelık testi yoktu elımde bu vardı böyle çıktı ovulasyon testi