- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Bencede git canım varsa zaten çıkar kanda diye düşünüyorum ben sabredemiyorum ya daha 1 hafta var neler neler yapıyorum bir bilseniz evde toz şeker kalmadı vallazaman gecmiyoo
Benim düzenli çok nadir bir gün erken yada geç olduğum oluyo ama genelde günü gününe tek sorunum rahim hafif sağa yatık ama doktor bu gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorumya cidden vakit gecmiyo meraktan insan ne yapcagini sasiriyo suan 3 kisiyiz heralde bakalim sonuclar nasil oluyo sizlerin duzenlimidir adetleriniz ben pkoluyum cok da kestiremiyorum aslinda
Merhaba klomen kullandım bende kist yaptı acaba femara daha iyi bir ilaçmı farkları neler biliyormusunuzMerhaba bende bu ay femara kullanmaya başladım 5 gün boyunca günde iki defa inşallah güzel haberler alırız.. ☺
Benim Bi arkadaşım klomen kullanmıştı ilk ay gebelik elde edemedi yumurtalar kiste dönüştü ama 2. Ay kendiliğinden kaldı bende bunu doktora anlattım ve aynısından istedim ama oda bana dedik sana daha etkili birsey vericem femara ya baslicaksin dedi bu ay kullandım beklemedeyim bakalım buradaki arkadaşlardan da yazan olmuş femara klomen den daha etkili diye ama bilmiyorum hiç klomen kullanmadımMerhaba klomen kullandım bende kist yaptı acaba femara daha iyi bir ilaçmı farkları neler biliyormusunuz
Doktor bana femera verdı klomenden daha iyiyimiş canımMerhaba klomen kullandım bende kist yaptı acaba femara daha iyi bir ilaçmı farkları neler biliyormusunuz
Bende de pko deil ama adet düzensizliği var.O sebeple gün geçti mi anlayamıyorum.Femara gibi ilaçlardan sonra gününde regl oldum.Yarın regl olmam gerekiyor.Bu 1 hafta olmazsam test yapacağım.Yani yapsam iyi olur ama öyle tedirgin oluyorum ki tek çizgi görebilirim diye ne kadar geç olursa o kadar iyi.ya cidden vakit gecmiyo meraktan insan ne yapcagini sasiriyo suan 3 kisiyiz heralde bakalim sonuclar nasil oluyo sizlerin duzenlimidir adetleriniz ben pkoluyum cok da kestiremiyorum aslinda
Anladim canim ama bi hafta daha bekleme bence yarin olmazsan yap bence insan bekledikce dahada umitleniyor en azindan yoluna bakarsin sahsen beni merak olduruyoBende de pko deil ama adet düzensizliği var.O sebeple gün geçti mi anlayamıyorum.Femara gibi ilaçlardan sonra gününde regl oldum.Yarın regl olmam gerekiyor.Bu 1 hafta olmazsam test yapacağım.Yani yapsam iyi olur ama öyle tedirgin oluyorum ki tek çizgi görebilirim diye ne kadar geç olursa o kadar iyi.
Ben ilk cocugumda klomenle hamile kalmistim ilk denemede ikinci icin gecen sene klomen denedik olmadi bu sefer baska doktora gittim kongreden yeni geldim ve femaranin uzerinde cok duruldu klomen yumurtayi gelistirirken rahime negatif etkileri var olumsuz etkileri yani dedi femarada bu yok dedi bakalim beklemedeyimMerhaba klomen kullandım bende kist yaptı acaba femara daha iyi bir ilaçmı farkları neler biliyormusunuz
pko niz var mi?Bende bu ay 5 gün kullandim 1 gün ara verip kontrole gittim yumurtanda hareketlenme yok ilaca bi kaç gün daha devam et dedi bakalim muayene olacağım günü bekliyorum. Bu arada 2 ay önce Klomen kullandim hıc etkisi olmamıştı klomenin.bakalim bunda ne olacak bekliyorum.dr her bünyeye aynı etkiyi etmez demisti
adetin 3. gunu icilmiyor mu femara?Benim bugün 5. Günüm çarşamba günü muayene olucam fakat dün gece bir iki damla kadar kanamam oldu bu sabahta gene aynı şekilde acaba ilacın yan etkisi olabilirmi bilgisi olan varmı
Bazı doktorlar 3 bazıları 5. gün veriyor.Sanırım doktorun hastaya göre inisiyatifinde.adetin 3. gunu icilmiyor mu femara?
Doktor beni adetim in 4. Gün başlattı femaraya.. O yazımda bahsettiğim 5. Gün ilacın bitiş günüydü ama kanamam ilacın bitmesine 1 gün kala yani 4. Gün olduadetin 3. gunu icilmiyor mu femara?
damla damla kanama geldi demiş de. zaten regl dönemi içilmiyor muBazı doktorlar 3 bazıları 5. gün veriyor.Sanırım doktorun hastaya göre inisiyatifinde.
Bende bıraz sancı var canım ama bat 10 kasım dahaKizlar belirti varmi yada adet belirtisi sizlerde
ben de regl belirtisi varKizlar belirti varmi yada adet belirtisi sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?