• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim ayi catlatma ignesi olanlar biraz konusalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baharr08

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
274
99
13
30
Merhaba kızlar bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu ve 3 ekimde çatlatma iğnesi oldum dün de değerlendirdik.. bu şekilde hamile kalanlar var mi

Merhaba bende 2simde çatlatma iğnemi oldum inşallah güzel haberler alırız hepimiz ama suan karnımın içinde müthiş gaz ve şişkinlik var ve ishal oldum iğneden mi acaba 🤔

Merhaba kızlar bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu ve 3 ekimde çatlatma iğnesi oldum dün de değerlendirdik.. bu şekilde hamile kalanlar var mi
MRB sorum olcakti catlatma iğnesi nezaman vuruluyo yumurtlama dönemin de mi bide birden fazla yumurta çatlayabilir mi?

MRB sorum olcakti catlatma iğnesi nezaman vuruluyo yumurtlama dönemin de mi bide birden fazla yumurta çatlayabilir mi?
Merhaba canım adet düzenin bozuksa adetin 3 üncü günü doktor klomen baslatıyor 5 gün içiliyor sonra yumurtaların büyümeye basılıyor benim iki tane büyümüştü 22 mm uygun dedi yani ultrason ile karar veriyor doktor sonra o heee ilişki dedi ertesi gün iğne vuruldum 36 saat so ra yenidne ilişki dedi

Bende ins yarin olcam ignemi:) guzel sonuclarla donmek umidiyle. Iliski gunlerini nasil verdi doktor kac aydir istiyorsunuz?

Merhaba canım adet düzenin bozuksa adetin 3 üncü günü doktor klomen baslatıyor 5 gün içiliyor sonra yumurtaların büyümeye basılıyor benim iki tane büyümüştü 22 mm uygun dedi yani ultrason ile karar veriyor doktor sonra o heee ilişki dedi ertesi gün iğne vuruldum 36 saat so ra yenidne ilişki dedi
Yaaa canim dün adetimin 2 .günüydü ctesiydi ozele gtik tahlileri bekledik doktor yoktu yerinde tedaviye baslayacaktik ptesiyi bkleyene kadar 4 günü olcak bu durumda napablirz

Bende ins yarin olcam ignemi:) guzel sonuclarla donmek umidiyle. Iliski gunlerini nasil verdi doktor kac aydir istiyorsunuz?
Yaaa canim dün adetimin 2 .günüydü ctesiydi ozele gtik tahlileri bekledik doktor yoktu yerinde tedaviye baslayacaktik ptesiyi bkleyene kadar 4 günü olcak bu durumda napablirz

Bence sıkma canını olur yine bir günden bişey olmaz yinede veririm klomeni

Klomeni 2.günde başlatan dr var
5.gün de. 4 de başlaman normal yani.12...13..14. Günler iğne vurulcaksın. Kendinde göbekten vurabilirsin. Yumurtalar gelişir.biride çatlayabilir,ikiside.yada hiçbiri döllenmez adet olursun. Klomen iyi bir tedavi ama 100de yüz değil. Mesela ben 6 ay kullandım hamile kalamadım. Bu ay rahim filmi çekildim. Keşke klomenden önce filmi çekilseydim diyorum.

Yumurtaların yeterli büyüklüğe gelmeden vuruluyor canım ben sağlık ocagın da vururdum
Benim yumurtalarim her ay çatliyo çatlama sorunum yok dün illkez doktora gtim prolaktin yüksekti 30 a yakindi ben bakinca anladim ama doktor yoktu iste eve gtmisti o yüzden gebe kalamiyodum adetlerimde duzenlidr

Ben de 2 ekimde yaptım catlatma iğnesini, inşallah bu ay gelir bebekler:)

4 gec degil gecen ay adetin 5. Gunu basladim klomene ben bu ay 4. Gunu basladim

Back