Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MRB sorum olcakti catlatma iğnesi nezaman vuruluyo yumurtlama dönemin de mi bide birden fazla yumurta çatlayabilir mi?Merhaba kızlar bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu ve 3 ekimde çatlatma iğnesi oldum dün de değerlendirdik.. bu şekilde hamile kalanlar var mi
Merhaba canım adet düzenin bozuksa adetin 3 üncü günü doktor klomen baslatıyor 5 gün içiliyor sonra yumurtaların büyümeye basılıyor benim iki tane büyümüştü 22 mm uygun dedi yani ultrason ile karar veriyor doktor sonra o heee ilişki dedi ertesi gün iğne vuruldum 36 saat so ra yenidne ilişki dediMRB sorum olcakti catlatma iğnesi nezaman vuruluyo yumurtlama dönemin de mi bide birden fazla yumurta çatlayabilir mi?
Benim iki sene oldu yeni klomen kullandım iğneden bir gün önce ilişki iğneden 36 sonra ilişki önerdiBende ins yarin olcam ignemi:) guzel sonuclarla donmek umidiyle. Iliski gunlerini nasil verdi doktor kac aydir istiyorsunuz?
Yaaa canim dün adetimin 2 .günüydü ctesiydi ozele gtik tahlileri bekledik doktor yoktu yerinde tedaviye baslayacaktik ptesiyi bkleyene kadar 4 günü olcak bu durumda napablirzMerhaba canım adet düzenin bozuksa adetin 3 üncü günü doktor klomen baslatıyor 5 gün içiliyor sonra yumurtaların büyümeye basılıyor benim iki tane büyümüştü 22 mm uygun dedi yani ultrason ile karar veriyor doktor sonra o heee ilişki dedi ertesi gün iğne vuruldum 36 saat so ra yenidne ilişki dedi
Yaaa canim dün adetimin 2 .günüydü ctesiydi ozele gtik tahlileri bekledik doktor yoktu yerinde tedaviye baslayacaktik ptesiyi bkleyene kadar 4 günü olcak bu durumda napablirzBende ins yarin olcam ignemi:) guzel sonuclarla donmek umidiyle. Iliski gunlerini nasil verdi doktor kac aydir istiyorsunuz?
Bence sıkma canını olur yine bir günden bişey olmaz yinede veririm klomeniYaaa canim dün adetimin 2 .günüydü ctesiydi ozele gtik tahlileri bekledik doktor yoktu yerinde tedaviye baslayacaktik ptesiyi bkleyene kadar 4 günü olcak bu durumda napablirz
4.gün kullanabilir miyim? pekii direk bana iğne vuramaz mi?Bence sıkma canını olur yine bir günden bişey olmaz yinede veririm klomeni
Yumurtaların yeterli büyüklüğe gelmeden vuruluyor canım ben sağlık ocagın da vururdum4.gün kullanabilir miyim? pekii direk bana iğne vuramaz mi?
Klomeni 2.günde başlatan dr varYaaa canim dün adetimin 2 .günüydü ctesiydi ozele gtik tahlileri bekledik doktor yoktu yerinde tedaviye baslayacaktik ptesiyi bkleyene kadar 4 günü olcak bu durumda napablirz
Benim yumurtalarim her ay çatliyo çatlama sorunum yok dün illkez doktora gtim prolaktin yüksekti 30 a yakindi ben bakinca anladim ama doktor yoktu iste eve gtmisti o yüzden gebe kalamiyodum adetlerimde duzenlidrYumurtaların yeterli büyüklüğe gelmeden vuruluyor canım ben sağlık ocagın da vururdum
Kolumuzada vurabilirz demiBen de 2 ekimde yaptım catlatma iğnesini, inşallah bu ay gelir bebekler:)
Yaaa canim dün adetimin 2 .günüydü ctesiydi ozele gtik tahlileri bekledik doktor yoktu yerinde tedaviye baslayacaktik ptesiyi bkleyene kadar 4 günü olcak bu durumda napablirz
Ben de 2 ekimde yaptım catlatma iğnesini, inşallah bu ay gelir bebekler:)
Ben göbekten vurdum, daha kontrol edilebilir, daha kolay geldi bana.Kolumuzada vurabilirz demi
InsalahKolumuzada vurabilirz demi
Çatlama sorunum yok adetlerimde duzenlidr prolaktin yuksek cikmisti 30 yakindi ben anladim bakinca ondan gebe kalmadim4 gec degil gecen ay adetin 5. Gunu basladim klomene ben bu ay 4. Gunu basladim