tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
-
Size tavsiyem artimed gebelik testi kullanmayın. Bana da geçen ay silik pozitif gösterdi ve adet oldum. Diğer testler negatifti, bir tek artimed böyle silik çizgi çıkardı. Forumda da birçok kadında yalancı pozitif çıkarmış hamile olmadıkları halde. Belki 40 yılın başı doğru gösteriyordur belli de olmaz. Başka test yapmış mıydınız hiç, onlarda da silik çıktı mı?16.00 dan sonra çıkacak kuzum atarım ilk testimde hafif çizgi vardı ben negatif sandım kızlar gördü çizgiyi regl günü test yaptım silik pozitif çıktı bugünde böyle
Artımed kullanmadım kuzum freely buSize tavsiyem artimed gebelik testi kullanmayın. Bana da geçen ay silik pozitif gösterdi ve adet oldum. Diğer testler negatifti, bir tek artimed böyle silik çizgi çıkardı. Forumda da birçok kadında yalancı pozitif çıkarmış hamile olmadıkları halde. Belki 40 yılın başı doğru gösteriyordur belli de olmaz. Başka test yapmış mıydınız hiç, onlarda da silik çıktı mı?
Kız belirtim var benim ama negatif görmek yinede çok üzüyor insan kan testi yaptırmak istemiyor böyledeYa belirti olsa üstünde durucam ama belirtide yok
Ay aradım sordum yapmıyoruz dediler mecbur özele gidicemYapanlar var canım
Aynen vallahi insan üzülüyor ya negatif görmektenKız belirtim var benim ama negatif görmek yinede çok üzüyor insan kan testi yaptırmak istemiyor böylede
İnşallah negatif çıkmazAy aradım sordum yapmıyoruz dediler mecbur özele gidicem
Amin canım inşallahİnşallah negatif çıkmaz
Bize haber ver canımAmin canım inşallah
Veririm kuzumBize haber ver canım
Iyi bari sevindim. Artimed ile freely kaset tesler aynı gibiymiş görüntüsü. Insallah hayırlısıyla vardır.Artımed kullanmadım kuzum freely buerken gebelikte prodoctor
Kızlar yine negatif ya hiç adet içinde belirtim yok bilmiyorum bir yanım git kan ver diyorBenimde içimden bir ses tekrar test yap diyor ya
Yok kuzum belirti yok pozitif yok verme bekle gününü gecikme olursa koşa koşa git verKızlar yine negatif ya hiç adet içinde belirtim yok bilmiyorum bir yanım git kan ver diyor
Öyle yaparımYok kuzum belirti yok pozitif yok verme bekle gününü gecikme olursa koşa koşa git ver
138.8 çıktı betam canım cuma günü yine kan vericemIyi bari sevindim. Artimed ile freely kaset tesler aynı gibiymiş görüntüsü. Insallah hayırlısıyla vardır.
Maşallah hayırlı olsun, çok sevindim adınıza. Rabbim hayırlısıyla tamamlayıp, kucağınıza almayı nasip etsin.138.8 çıktı betam canım cuma günü yine kan vericem
Sen ne yaptın canımYok kuzum belirti yok pozitif yok verme bekle gününü gecikme olursa koşa koşa git ver
Çalışıyorum canım ben şuan kardeşim hastanede çalışıyor da 2 gün bekle öyle gel abla dedi bekleyeceğim canım ama mide bulantım çoğalırsa hemen giderimSen ne yaptın canım
Tamam canım yaz buraya unutmaÇalışıyorum canım ben şuan kardeşim hastanede çalışıyor da 2 gün bekle öyle gel abla dedi bekleyeceğim canım ama mide bulantım çoğalırsa hemen giderim
Amiiin çok teşekkür ederimMaşallah hayırlı olsun, çok sevindim adınıza. Rabbim hayırlısıyla tamamlayıp, kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?