- 4 Ekim 2023
- 2.365
- 1.659
- 53
- 30
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
-
Etmem mi çok çok mutlu oldum valla en yakın zaman da daha da güzel haberler ver bizeBende gördüm bu kez sağlıkla ilerler inşallah canım dua et olur mu
kuzum evet ilk testime göre daha belirgin ama daha da artsın inşallahdua edermisinnn
Tebrik ederimmmmmKuzum acele ettim ilk 3 dk da baktım sanırım sonra böyle oldu atmıştım ama görmedin sanırım
Canım şuan ne gibi belirtilerin var anlatsana bende belirti çok ama çizgi yokKuzum regliye kadar bekle yinede kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok
Bakalım yine yaparım bi kaç gün sonraVarsa da erken hemen çıkmaz ki bu testler dört üç gün kala net sonuç veriyor
Kuzum ben 12. Günde yaptım ben kızlar çizgi gördü ben negatif diye atmıştım çöpe bugün böyle çıktıBenimki de aynı test canım negatif çıktı profoctor innovita ise silik çıktı bakalım belki daha erkendir kaçıncı gün pozitif oldu senin canım birde belirtilerin varmıydı
2 gün sonra tekrar yapıcam canımTekrarla.bence testi
Kuzum çok erken yapmışsın olumsuz düşünme ben 12-14 te yaptım..Kızlar bugün 8 yada 9. Gün reglme 5-6 gün kaldı. Negatif
Canımm çok teşekkür ederim bu arada sakaryada doktor var mı bildiğin eskişehirden birine aldım ama 4 kasıma verdi sakaryayı hiç bilmiyorum özelleri.. önerebilirsen daha önceye sıra bulursam onada gidebilirimTebrik ederimmmmm
Lekelenme yaşadıysan garanti hamilelik diyebiliriz ama diğer belirtiler adet önceside oluyor bende oyüzden belirtiden saymadım kendimdekini şuanKuzum ben 12. Günde yaptım ben kızlar çizgi gördü ben negatif diye atmıştım çöpe bugün böyle çıktıtabi belirtileriö vardı yumurtlamadan beri göğüslerim dolgundu şuan o kadar dolgun değil ama midem bulanıyor sürekli yanımda naneli sakız şeker taşıyorum 2 gündürde akşamüstüne doğru halsizleşiyorum kuzum arada kasığıma kramp giriyor birde regl 10 gün ve 5 gün kala lekelenme yaşadım şuan reglime ya 1 ya 2 gün kaldı
Kuzumm ben 2 gündür akşama doğru çok halsizleşiyorum mide bulantılarımda var zaten ama kusturmuyor ara ara kasıklarımda ağrı oluyor çok hafif akıntımda normal kabızlığım varCa
Canım şuan ne gibi belirtilerin var anlatsana bende belirti çok ama çizgi yok
Oldu kuzum hatta sperm gibi bi akıntı geldi çok tuhaf ilk kez gördüm öyle birşey korktum enfeksiyon diye kızlar burda tutunma akıntısı dedilerLekelenme yaşadıysan garanti hamilelik diyebiliriz ama diğer belirtiler adet önceside oluyor bende oyüzden belirtiden saymadım kendimdekini şuanakıntın oldumu hiç
Medar hastanesi Aslıhan kalkaymaz hocayı önerebilirim dünya tatlısı biri, Burak hazine de var oda aşırı neşeli günler yüzlü mükemmel biri Instagramları var bakabilirsinCanımm çok teşekkür ederim bu arada sakaryada doktor var mı bildiğin eskişehirden birine aldım ama 4 kasıma verdi sakaryayı hiç bilmiyorum özelleri.. önerebilirsen daha önceye sıra bulursam onada gidebilirimbu arada dua etmeyi unutma olur mu daha koyu çizgi için
Serdivanda dimi medar ? En son geldiğimde orda görmüştüm bir bakayım canımm çok sağolMedar hastanesi Aslıhan kalkaymaz hocayı önerebilirim dünya tatlısı biri, Burak hazine de var oda aşırı neşeli günler yüzlü mükemmel biri Instagramları var bakabilirsinher zaman dualarımdasınız canım rabbim pıt pıt atan kalbini dinlemeyi, kucağına almayı nasip etsin
Beklicem pazartesi yada Salı bidaha yapıcam. Seninde umarım testlerin koyulaşır2 gün sonra tekrar yapıcam canım
Kuzum çok erken yapmışsın olumsuz düşünme ben 12-14 te yaptım..
Serdivan da evetSerdivanda dimi medar ? En son geldiğimde orda görmüştüm bir bakayım canımm çok sağolmuayene ücretini biliyormusun peki amiiiin amiiiin allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım çok teşekkür ederimBeklicem pazartesi yada Salı bidaha yapıcam. Seninde umarım testlerin koyulaşır
Çokk teşekkür ederimmm yardımcı olduğun için kuzummSerdivan da evet3 ay önce 675₺ vermiştim şimdi ne kadar oldu bilmiyorum canım ara istersen hastaneyi bilgi verirler aminnnn
Rica ederim canım birşey yapmadım kiÇokk teşekkür ederimmm yardımcı olduğun için kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?