- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 23
- 28
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
-
Artımed bende hep yalancı pozitif çıkardıArtimed marka testim sizce olabilir mi kuruma mi diye su tuttum çizgi kaybolmadi sizce umutlanmali miyim adetime 8 gün var
Eki Görüntüle 3316293
O yüzden pek sevinemedim zaten adetime de daha var yarın yine yapicam bakalimArtımed bende hep yalancı pozitif çıkardı
Artımed bende de çizgi çıkartmıştıO yüzden pek sevinemedim zaten adetime de daha var yarın yine yapicam bakalim
Kaçıncı gün atsana merak ettim testiKızlar sizin testi gördükçe kalkıp test yapasım geldi ama çok erken heveslendim sanırım
Bende erken yaptım 8 gün var daha sakin o hataya düşme gününe daha varsaKızlar sizin testi gördükçe kalkıp test yapasım geldi ama çok erken heveslendim sanırım
Ben yaptım bugün. arkadaş günümü yanlış hesaplamış sipariş verdiklerim gelmeden o getirdi bi tane ama henüz negatif zaten bugün daha 7. GünümYapmayın aanaaammm yapmayın
Bende de 5 var bazılarında çıkıyormuş da bende yok, yine de pozitif düşünüp evrene mesaj gönderiyorum olsunBen yaptım bugün. arkadaş günümü yanlış hesaplamış sipariş verdiklerim gelmeden o getirdi bi tane ama henüz negatif zaten bugün daha 7. Günüm
Benim Şuan hiç bir belirtim yok çok bi olumlu bakamıyorum hatta birdahaki ay için çakşır otu suyu vs varmış onları araştırıyorumBende de 5 var bazılarında çıkıyormuş da bende yok, yine de pozitif düşünüp evrene mesaj gönderiyorum olsun
Bende de yok canım belirti. Yani femometer'da her gün işaretliyorum ama hastayım da aynı zamanda onla bağlantılı da olabilir yaşadığım şeyler bilmiyorum. Bakcaz artıkBenim Şuan hiç bir belirtim yok çok bi olumlu bakamıyorum hatta birdahaki ay için çakşır otu suyu vs varmış onları araştırıyorum
Ya çok aktifiz bu ara bugün artık oturdum kaldım tansiyonum düşmüş gibi başım ağrıdı kusasım geliyor ay allah bize sabır versin inşallah hamileliktendir ama öyleysede çok zor geçecek belli kiZor canım ya bende sosyal bilgiler öğretmeniyim okul yoruyor ama işte inşallah hamişizdir
Daha çok erken canım benim varsa da görünmez bat 21Kaçıncı gün atsana merak ettim testi
Şimdi yaparsam kendimi durduramam kuzum bekliyorum , bekleyebildim kadarBende erken yaptım 8 gün var daha sakin o hataya düşme gününe daha varsa
7 gün kaldıŞimdi yaparsam kendimi durduramam kuzum bekliyorum , bekleyebildim kadarsenin bat ne zaman :)
Hadi hayırlısı inşallah7 gün kaldı
Canım varmı bi belirti gelişmeBende de yok canım belirti. Yani femometer'da her gün işaretliyorum ama hastayım da aynı zamanda onla bağlantılı da olabilir yaşadığım şeyler bilmiyorum. Bakcaz artık
Yok canım kendimi şaşırtarak test yapmadım bugünCanım varmı bi belirti gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?