- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Öyle oluyor artık inşallah Kasım ayı bize uğur getirirBen şaşırdım çıkmasına zaten çok hayal kırıklığı olmadı her ay yaşadığım şeyler olunca insan hayal kırıklığı da yaşamıyor alışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oluyor artık inşallah Kasım ayı bize uğur getirirBen şaşırdım çıkmasına zaten çok hayal kırıklığı olmadı her ay yaşadığım şeyler olunca insan hayal kırıklığı da yaşamıyor alışıyor
İnşallah canımÖyle oluyor artık inşallah Kasım ayı bize uğur getirir
İnternette belirti olduğu söyleniyor canım ama aynı zamanda regli den öncede gelir regli ve hamilelik belirtileri aynı zaten canım o yüzden anlaması çok zorKızlar benim adetime bugünü saymazsak 2 gün kaldı geçen ay kimyasal yaşadım. Şimdi beyaz akıntı yaşıyorum böyle krem gibi. Belirti olabilir mi yoksa adet öncesi normal bir şey mi
Keşkeeee. Regli olup hamile kalmak çok çok nadir üstüne görmek gibi bir şey oluyormuş. 1000 de 1Lütfen adet önce grip olup hamile kaldığını öğrenen oldumu hiç
Bu sayfada yazanlar olmuş grip oldum hamile olduğumu öğrendim diye bi Umut işteKeşkeeee. Regli olup hamile kalmak çok çok nadir üstüne görmek gibi bir şey oluyormuş. 1000 de 1
Kana git canım benim şuan öyle 2-3 günde kan vericem betam şuan 138Lütfen adet önce grip olup hamile kaldığını öğrenen oldumu hiç
Kız grip mi regli miBu sayfada yazanlar olmuş grip oldum hamile olduğumu öğrendim diye bi Umut işte
Hiç durmadım canım öyle bişeyLütfen adet önce grip olup hamile kaldığını öğrenen oldumu hiç
Basakbasak1 grip mısın peki canım benim bata daha 7 gün varKana git canım benim şuan öyle 2-3 günde kan vericem betam şuan 138
Evet grip olup hamile kalanlar var burda okudum ne kadar doğru bilmiyorum TabikideKız grip mi regli mi
Baya erken. biraz daha bekleyin bencePik üzerinden 7 gün geçti adetime 7 gün var test için erken mi arkadaşlar