Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok neden geç olsun eskiden annelerimiz kullanmamış mesela bilmiyorlarmış ama ne kadar erken o kadar iyi bende içiyorum 2 aydır

Yok neden geç olsun eskiden annelerimiz kullanmamış mesela bilmiyorlarmış ama ne kadar erken o kadar iyi bende içiyorum 2 aydır
yani dimi eskiden folik asit mi vardı eskiden bu düşüklerde bu kadar yoktu aslında galiba eskilerin yedikleri içtikleri daha doğaldı şimdi ne yediğimiz belli degil o yüzden hormonlarda düzensiz bizim herşey doğal beslenmeyle alakalı benim fsh ımda yüksekti amh ım da düşüktü bunlarda beslenmeyle alakalı bence hep tüp bebek dediler ama ilk aşılama tuttu çok şükür

Merhaba gecen ay bende aşılama yaptırdım adetim den 5 gün önce oldum kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum ilaçlardan tedaviden erken olmus olabilirsin bence

Benimde ayın 16 sında aşılamam oldu gecen ayda yaptırdım olmadı inş hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız hep beraber 4 gün var ögrenmeme

arkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmalı mıyım
Hayirli olsun canim ee sen mikro.cip ile asilama yaptin ?ve neden yaptin esinde sorun varmiydi bnde bu ay yapmayi dusuniyorum

Hayirli olsun canim ee sen mikro.cip ile asilama yaptin ?ve neden yaptin esinde sorun varmiydi bnde bu ay yapmayi dusuniyorum
mikro cip değildi canım daha doğrusu mikro cip diye bi açıklamada bulunmadı doktorum ben iki buçuk yıllık evliyim ilk denememde sorun yoktu 3. ayımda doğal yolla hamile kalmıştım herşey yolundaydı taki 9.haftaya kadar 9.hafta kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum sonra tekrar denemeye başladık 1 sene 6 ay geçti üzerinden hamile kalamadım fsh yüksekti amh düşüktü eşimde sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi sonuç olarak doktorumda önce ki ay femara ile ovitrella yı kullandırdı gene olmadı bu ay aşılama dedi ve şükürler olsun

Bana da öyle dedi doktor ama eşine tekrar bakarız dedi 15 gün sonra hamile değilsen eşinin sonuç aynı olursa sperm sayısında tüp bebek dedi ... ama bende bir şeyler başlıcam şimdi eşime bir ilaç var onu eğer sayı yükselmişse doğal yolla deneyeceğim olmazsa 2. Aşılama denerim

Cevap verdiğiniz için teşekkürler ❤ Beni ilk aşılamamda 12 saat sonra aşıladı doktorum çatlamış mı diye bakmadan. Bu kez hem çatlamış mı diye bakmasını hem de 36 saat sonra yapmasını isteyeceğim. Erken oldu galiba ilki. Şehir dışına gideceğim için acele etti sanırım. Yine şehir dışına gideceğim aşılamadan sonra ama 36 saat sonra aşılasın

Merhaba çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılamanız oldu? :)
Bende 36 saat sonra yaptım hatta sordum doktora hocam çatlamış mı kist olmaz değil mi
Diye o da çatlamış dedi emin olmak istiyor insan bazen doktorun işine karışmak istemiyor insan ama insanda başına gelince aynı şeyleri yaşamak istemiyor tekrar

Allah yardımcın olsun canım benim benim tek yumurta vardı ve 21 mm di bu da fikir olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…