Yok neden geç olsun eskiden annelerimiz kullanmamış mesela bilmiyorlarmış ama ne kadar erken o kadar iyi bende içiyorum 2 aydırbaşladım canım folik aside de geç mi kaldım biraz bilmiyorum dün başladımaslında hep içiyordum folik asit baktım sonuç hep hüsran amannn boşver dedim kendi kendime almamıştım işte boşverdiğin an gerçekleşiyor mucizeler :)
yani dimi eskiden folik asit mi vardı eskiden bu düşüklerde bu kadar yoktu aslında galiba eskilerin yedikleri içtikleri daha doğaldı şimdi ne yediğimiz belli degil o yüzden hormonlarda düzensiz bizim herşey doğal beslenmeyle alakalı benim fsh ımda yüksekti amh ım da düşüktü bunlarda beslenmeyle alakalı bence hep tüp bebek dediler ama ilk aşılama tuttu çok şükürYok neden geç olsun eskiden annelerimiz kullanmamış mesela bilmiyorlarmış ama ne kadar erken o kadar iyi bende içiyorum 2 aydır
Merhaba gecen ay bende aşılama yaptırdım adetim den 5 gün önce oldum kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum ilaçlardan tedaviden erken olmus olabilirsin benceMerhabalar 2 yıl önce boş gebelik nedeniyle kuretaj hsg de sağ tüpüm açıldı deniyoruz ama bir sonuç elde edemedik ve en son aşılama yapmaya karar verdik eşimle çip bebek yöntemiyle 11 ekim de aşılama yaptırdım ancak 21 inde lekelenmeyle başlayan reglim 5 gün erken geldi test yaptım ancak henüz 10 gün olmuştu şu an hala kanamam devam ediyor acaba kimyasal gebelik mi beta ya baktirsam mı pek emin olamadım siz nasıl bir yol izlerdiniz?
İnşallah güzel hayırlı sonuçlar aBizimde hız 100 ama yıkandıktan sonra 700 bin kaldı sayı olursa hamile kalırsam yazacağım ayın 4 ünde test yapacağım
İnşallah olur bebisiniz hayırla sağlıkla sizinledirBenimde ayın 16 sında aşılamam oldu gecen ayda yaptırdım olmadı inş hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız hep beraber 4 gün var ögrenmeme
Hayirli olsun canim ee sen mikro.cip ile asilama yaptin ?ve neden yaptin esinde sorun varmiydi bnde bu ay yapmayi dusuniyorumarkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmalı mıyım
mikro cip değildi canım daha doğrusu mikro cip diye bi açıklamada bulunmadı doktorum ben iki buçuk yıllık evliyim ilk denememde sorun yoktu 3. ayımda doğal yolla hamile kalmıştım herşey yolundaydı taki 9.haftaya kadar 9.hafta kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum sonra tekrar denemeye başladık 1 sene 6 ay geçti üzerinden hamile kalamadım fsh yüksekti amh düşüktü eşimde sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi sonuç olarak doktorumda önce ki ay femara ile ovitrella yı kullandırdı gene olmadı bu ay aşılama dedi ve şükürler olsunHayirli olsun canim ee sen mikro.cip ile asilama yaptin ?ve neden yaptin esinde sorun varmiydi bnde bu ay yapmayi dusuniyorum
ben :)Asilmasi tutanlar el kaldirsin gorelim.bizede umut olsun
Bana da öyle dedi doktor ama eşine tekrar bakarız dedi 15 gün sonra hamile değilsen eşinin sonuç aynı olursa sperm sayısında tüp bebek dedi ... ama bende bir şeyler başlıcam şimdi eşime bir ilaç var onu eğer sayı yükselmişse doğal yolla deneyeceğim olmazsa 2. Aşılama denerimyani dimi eskiden folik asit mi vardı eskiden bu düşüklerde bu kadar yoktu aslında galiba eskilerin yedikleri içtikleri daha doğaldı şimdi ne yediğimiz belli degil o yüzden hormonlarda düzensiz bizim herşey doğal beslenmeyle alakalı benim fsh ımda yüksekti amh ım da düşüktü bunlarda beslenmeyle alakalı bence hep tüp bebek dediler ama ilk aşılama tuttu çok şükür
Aminnn inşallahİnşallah olur bebisiniz hayırla sağlıkla sizinledir
Ben bugün 15. Gün ve değer 650 darısı başınıza inşallahben :)
Aldım sonucu çok şükür 2 ye katlamış 650 olmuş Allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallahİnşallah buraya yarın güzel bir beta sonucu yazarsınız
hayırlısı olsun kazasız belasız kucağınıza almak nasip olsunBen bugün 15. Gün ve değer 650 darısı başınıza inşallah
Merhaba çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılamanız oldu? :)İnşallah olur bebisiniz hayırla sağlıkla sizinledir
36 saat sonraMerhaba çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılamanız oldu? :)
Cevap verdiğiniz için teşekkürler ❤ Beni ilk aşılamamda 12 saat sonra aşıladı doktorum çatlamış mı diye bakmadan. Bu kez hem çatlamış mı diye bakmasını hem de 36 saat sonra yapmasını isteyeceğim. Erken oldu galiba ilki. Şehir dışına gideceğim için acele etti sanırım. Yine şehir dışına gideceğim aşılamadan sonra ama 36 saat sonra aşılasın36 saat sonra
Bende 36 saat sonra yaptım hatta sordum doktora hocam çatlamış mı kist olmaz değil miMerhaba çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılamanız oldu? :)
Allah yardımcın olsun canım benim benim tek yumurta vardı ve 21 mm di bu da fikir olur belkiCevap verdiğiniz için teşekkürler ❤ Beni ilk aşılamamda 12 saat sonra aşıladı doktorum çatlamış mı diye bakmadan. Bu kez hem çatlamış mı diye bakmasını hem de 36 saat sonra yapmasını isteyeceğim. Erken oldu galiba ilki. Şehir dışına gideceğim için acele etti sanırım. Yine şehir dışına gideceğim aşılamadan sonra ama 36 saat sonra aşılasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?