- 23 Ekim 2020
- 71
- 16
- 18
- 37
Kan testi yaptırdın mıSayfanin basindan beri sizi takip ettim benmde esimin degeri sizinkilerle ayniydi bugun 15. Gunum kan testi veremedim 4 tane farkli marka idrar testi yaptim hepsinde pozitif cikti insallah kan da pozitifi gorurum bende 27 ekimde asilama olmuştum
Merhaba hayırlı uğurlu olsun sarısı bizlereAminn insallah sadece sey sorucam asilamanin kacinci gunu kan testi yaptirdin da 20 cikti..bol nol akatlana katlana gitsin rabbim kucagimizada almayi nasip etsin
Yok ne yazik ki karantinadan 21 kasimda cikaagim esim korona oldu evde karantinadayiz o yuzden cikamiyorumKan testi yaptırdın mı
Aminn insallahh ..sperm sayisi yikanmis hali 12 yaziyodu hareketlili de %95 yaziyodu ilk defa bu degerlerde asilama oldum diger asilamalarim hep %75 falandiMerhaba hayırlı uğurlu olsun sarısı bizlereÖzel değilse aşılama yaparken sperm sayısı ve hareketliliği kaçtı ?
Anladım Allah evladınızı size bağışlasın tüp bebek ve aşılama arasında kaldığım için sormak istedim erkek faktörlü gebe kalamadığım için teşekkür ediyorum cevabınız içinAminn insallahh ..sperm sayisi yikanmis hali 12 yaziyodu hareketlili de %95 yaziyodu ilk defa bu degerlerde asilama oldum diger asilamalarim hep %75 falandi
Geçmiş olsun..Yok ne yazik ki karantinadan 21 kasimda cikaagim esim korona oldu evde karantinadayiz o yuzden cikamiyorum
Canım bende bu ay aşılama olacağım eşimin değerleri düşük acaba sizin Sayısı morfoloji si ileri hızı kaçtı? Birde sonucunuz belli miSayfanin basindan beri sizi takip ettim benmde esimin degeri sizinkilerle ayniydi bugun 15. Gunum kan testi veremedim 4 tane farkli marka idrar testi yaptim hepsinde pozitif cikti insallah kan da pozitifi gorurum bende 27 ekimde asilama olmuştum
Benm esiminde deger dusuklugu priblemi vardi yikamadan sonra inanilmaz artti ilk defa morfoloji 4 du yikamadan sonra hareketliligi 95 oldu normalde 8 di suan hamileyim 4 tane idrar testi yaptim hepsi pozitif ciktiCanım bende bu ay aşılama olacağım eşimin değerleri düşük acaba sizin Sayısı morfoloji si ileri hızı kaçtı? Birde sonucunuz belli mi
Insallah degerlerin cok cok artar stresine degerGeçmiş olsun..
hayırlısı olsun ben erkenden yaptırdım şimdi gün geçsin deger artsın diye bekliyorum belki senin için geç gidip öğrenmek daha iyi olur
Insallah asilaman tutar rabbim isteyen herkese aratmadan versinKızlar aşılama sonucu bekleyen herkesin o mutluluğu yaşamasını diliyorum ❤
Bende bu ay femara kullanmıştım,bugün döngümün 9. Günü tekrar doktora gittim yumurtalarıma baktı, 16 kasımda aşılma yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırım
5. Asilamamda hamile kaldim son asilamamdi tup bebege gececektikAnladım Allah evladınızı size bağışlasın tüp bebek ve aşılama arasında kaldığım için sormak istedim erkek faktörlü gebe kalamadığım için teşekkür ediyorum cevabınız için
Allahım ne güzel inanın çok mutlu oldum gözlerim dolduBenm esiminde deger dusuklugu priblemi vardi yikamadan sonra inanilmaz artti ilk defa morfoloji 4 du yikamadan sonra hareketliligi 95 oldu normalde 8 di suan hamileyim 4 tane idrar testi yaptim hepsi pozitif cikti
Allah bağışlasın çok sevindim maşaAllahBen
5. Asilamamda hamile kaldim son asilamamdi tup bebege gececektik
Cok sagolun..12 sperm sayisiydi %95 hareketliligiydiAllah bağışlasın çok sevindim maşaAllahEşinizin değerleri neydi aşılamada
Rabbim sana da nasip etsin hepimizi sevindirsin insallah..biz herseyi denedik macunlar keciboynuzu ilaclar ama nasil olduysa yikamadan sonra spermler inanilmaz yükseldi umudunu kaybetme sakin 4 yildir ugrasiyorum bendeAllahım ne güzel inanın çok mutlu oldum gözlerim doldu. Ben burda aylarca belki geceleri hep böyle okuyordum benim gibi eşinin değeri düşük olup hamile kalan var mi diye umutsuzdum bir yerde sizi okuyunca dün akşam hepsini okudum yazıların şu an çok sevindim. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin canım tüm bekleyenleri sevindirsin Rabbim zor bir süreçRabbim sana da nasip etsin hepimizi sevindirsin insallah..biz herseyi denedik macunlar keciboynuzu ilaclar ama nasil olduysa yikamadan sonra spermler inanilmaz yükseldi umudunu kaybetme sakin 4 yildir ugrasiyorum bende
Aynen canmAmin canım tüm bekleyenleri sevindirsin Rabbim zor bir süreç
Canım peki senin yumurtalar kaç mm di kaç taneydi daha önce sorduysam da kusura bakma aklımdan çıkmış olabilirAynen canm
Anladım teşekkür ediyorumCok sagolun..12 sperm sayisiydi %95 hareketliligiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?