Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Belief35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
126
39
48
38
Kızlar merhaba !bu ay aşılama yapanlar ya da yaptıracak olanlarla aktif bir şekilde paylaşım yapıp destek olalım istiyorum birbirimize... forumda ya sonuç yazanlar çok az ya da cevap verenler... ben kendi hikayemden kısaca bahsedeyim size ; 4 yaşında bir evladım var 1 senedir çocuk istedik ama olmadı ben de pko var biz hep ona yorduk doktor aşılama önerdi o kadar çok sıkıntı bende diye düşünüyorum ki eşime öncesinde sperm testi bile yapmadık... aşılama günü eşimin sperm sayının az ama hareketinin iyi olduğunu öğrendik doktorum o yüzden yaptı aşılamayı nasip de varsa olur diye denedik yani dün 1 Milyonun altında çıktı yıkandıktan sonra sayısı pek çok sebeb dE olabilir eşim çok stres yaptı ve perhizi biraz kısa oldu bizim o mu etkili oldu bilmiyoruz .... 13 gün sonra adet görmezsem kan testi yaptıracağım inş hayırlı haberler veririz birbirimize Bu arada progestan yazdı doktorum 15 gün kullan dedii

Son düzenleme:
Merhabalar bende pazartesi günü yaptırdım beklemedeyim bana progestan verdi

Sabah akşam kullanın dedi ama ben aksatıyorum bazen ağız yoluyla olanı vermedi çok sarsıyor sanırım öyle alınca .... sizin nasıldı değerleriniz inş pozitif görürüz

Merhabalar 2 yıl önce boş gebelik nedeniyle kuretaj hsg de sağ tüpüm açıldı deniyoruz ama bir sonuç elde edemedik ve en son aşılama yapmaya karar verdik eşimle çip bebek yöntemiyle 11 ekim de aşılama yaptırdım ancak 21 inde lekelenmeyle başlayan reglim 5 gün erken geldi test yaptım ancak henüz 10 gün olmuştu şu an hala kanamam devam ediyor acaba kimyasal gebelik mi beta ya baktirsam mı pek emin olamadım siz nasıl bir yol izlerdiniz?

Lekelenme olduğunda hemen beta baktırsaydınız Çünkü 10 gün sonra lekelenme olması biraz şüpheli gibi progrstan ya da başka bir İlaç kullanıyor muydunuz ? Kanamanın miktarı da önemli bence çip yöntemi nedir bu arada ?

arkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmalı mıyım

arkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmalı mıyım
Bana gebelik testine kadar kullan dedi ama sonrası için ne diyeceğini bilmiyorum. Aşılamanızı yapan doktora ulaşın hemen derim

Merhabalar arkadaşlar, bende 13 Ekim'de aşılama oldum asilamanin 12.gunu beta testi 190.16 ile pozitif olarak öğrendim.ustelik tek yumurta ve düşük sayılı hızı düşük spermle belirtilerim ise her iki kasıkta da ağrı sadece göğüs ucu ağrısı ve sarı akinti vardı cumartesi asilamanin 14.gunu idi ve tekrar kan verdim sonuç 243 çıktı ikiye katlamadigi için çok üzüldüm ama farklı yerlerde test yaptığım için çıkabileceğini söylediler yarın tekrar gidicem kan vermeye 2 ye katlanmışsa güzel gidiyor demek dualarınizi bekliyorum..benim 1 dış ve 1 kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorum ve şunu anladim gerçekten kafa çok önemliymiş nede olsa tutmayacak diye rahatlıkla girmiştim ve onun öncesinde Meryem süresini suya okuyup eşime ve kendim içmiştim belkide vesile budur rabbim ol derse oluyor biz ne yaparsak yapalım isteyen herkesin hayırla sağlıkla bir an önce evlatlarına kavsumasi dularimla

Canım inş rabbim dualarını kabul eder umarım olumlu sonuçtur bol bol okumaya devam et Meryem suresini ben ilk çocuğuma ilk denememde doğal yoldan hamile kaldım ama 1 senedir olmuyor 2. Aşılama günü baktık ki eşimin sperm sayısı çok ama çok düşük ama doktor yaptı ve tanıdık doktor yani öylesine yapmaz tutacaksa tutar 1 tane yeterli diyerek sizin kaç sayınız ve hızınız ?

Çok teşekkür ederim inşallah bizim sayı 5 milyon ileri hız 0 orta hız %70 di

Bizimde hız 100 ama yıkandıktan sonra 700 bin kaldı sayı olursa hamile kalırsam yazacağım ayın 4 ünde test yapacağım

İnşallah buraya yarın güzel bir beta sonucu yazarsınız

2 ekimde aşılama oldum sol tüpüm açık ve asilama çok zor oldu benimde çünkü rahim ağzım darmış. Eğer tutmazsa dr 2.asilamada rahim agzi genişletme operasyonu ol dedi . Ondan sonra aşılama yaptır dedi. Sizde bu operasyonu yaptırıp hamile kalan var mı aranızda. Çok kaygısıyım

Bana gebelik testine kadar kullan dedi ama sonrası için ne diyeceğini bilmiyorum. Aşılamanızı yapan doktora ulaşın hemen derim
aksi gibi doktorum da kendi ameliyat olmuş aradım ama malesef ulaşamıyorum başka bi doktora sorsam yardımcı olabilir mi acaba

aksi gibi doktorum da kendi ameliyat olmuş aradım ama malesef ulaşamıyorum başka bi doktora sorsam yardımcı olabilir mi acaba
Bence olur sorun bir gidip ama bana sadece 15 gün dedi gebelik varsa ve kanama gibi bir sorun yoksa gerek görmeyecektir bence ama folik asidi alın mutlaka her gün

Bence olur sorun bir gidip ama bana sadece 15 gün dedi gebelik varsa ve kanama gibi bir sorun yoksa gerek görmeyecektir bence ama folik asidi alın mutlaka her gün
başladım canım folik aside de geç mi kaldım biraz bilmiyorum dün başladım aslında hep içiyordum folik asit baktım sonuç hep hüsran amannn boşver dedim kendi kendime almamıştım işte boşverdiğin an gerçekleşiyor mucizeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…