Bana gebelik testine kadar kullan dedi ama sonrası için ne diyeceğini bilmiyorum. Aşılamanızı yapan doktora ulaşın hemen derimarkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmalı mıyım
Bana 15 gün kullan dedi zaten gebeliği öğrendiysen doktoruna git derim bendearkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmalı mıyım
Canım inş rabbim dualarını kabul eder umarım olumlu sonuçtur bol bol okumaya devam et Meryem suresini ben ilk çocuğuma ilk denememde doğal yoldan hamile kaldım ama 1 senedir olmuyor 2. Aşılama günü baktık ki eşimin sperm sayısı çok ama çok düşük ama doktor yaptı ve tanıdık doktor yani öylesine yapmaz tutacaksa tutar 1 tane yeterli diyerek sizin kaç sayınız ve hızınız ?Merhabalar arkadaşlar, bende 13 Ekim'de aşılama oldum asilamanin 12.gunu beta testi 190.16 ile pozitif olarak öğrendim.ustelik tek yumurta ve düşük sayılı hızı düşük spermle belirtilerim ise her iki kasıkta da ağrı sadece göğüs ucu ağrısı ve sarı akinti vardı cumartesi asilamanin 14.gunu idi ve tekrar kan verdim sonuç 243 çıktı ikiye katlamadigi için çok üzüldüm ama farklı yerlerde test yaptığım için çıkabileceğini söylediler yarın tekrar gidicem kan vermeye 2 ye katlanmışsa güzel gidiyor demek dualarınizi bekliyorum..benim 1 dış ve 1 kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorum ve şunu anladim gerçekten kafa çok önemliymiş nede olsa tutmayacak diye rahatlıkla girmiştim ve onun öncesinde Meryem süresini suya okuyup eşime ve kendim içmiştim belkide vesile budur rabbim ol derse oluyor biz ne yaparsak yapalım isteyen herkesin hayırla sağlıkla bir an önce evlatlarına kavsumasi dularimla
Çok teşekkür ederim inşallahCanım inş rabbim dualarını kabul eder umarım olumlu sonuçtur bol bol okumaya devam et Meryem suresini ben ilk çocuğuma ilk denememde doğal yoldan hamile kaldım ama 1 senedir olmuyor 2. Aşılama günü baktık ki eşimin sperm sayısı çok ama çok düşük ama doktor yaptı ve tanıdık doktor yani öylesine yapmaz tutacaksa tutar 1 tane yeterli diyerek sizin kaç sayınız ve hızınız ?
İnşallah buraya yarın güzel bir beta sonucu yazarsınızMerhabalar arkadaşlar, bende 13 Ekim'de aşılama oldum asilamanin 12.gunu beta testi 190.16 ile pozitif olarak öğrendim.ustelik tek yumurta ve düşük sayılı hızı düşük spermle belirtilerim ise her iki kasıkta da ağrı sadece göğüs ucu ağrısı ve sarı akinti vardı cumartesi asilamanin 14.gunu idi ve tekrar kan verdim sonuç 243 çıktı ikiye katlamadigi için çok üzüldüm ama farklı yerlerde test yaptığım için çıkabileceğini söylediler yarın tekrar gidicem kan vermeye 2 ye katlanmışsa güzel gidiyor demek dualarınizi bekliyorum..benim 1 dış ve 1 kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorum ve şunu anladim gerçekten kafa çok önemliymiş nede olsa tutmayacak diye rahatlıkla girmiştim ve onun öncesinde Meryem süresini suya okuyup eşime ve kendim içmiştim belkide vesile budur rabbim ol derse oluyor biz ne yaparsak yapalım isteyen herkesin hayırla sağlıkla bir an önce evlatlarına kavsumasi dularimla
bende bir kutu bitene kadar kullandım sadece hastaneler de öyle kalabalık ki böyle bi zamanda gitmek de insanın gözünü korkutuyorBana 15 gün kullan dedi zaten gebeliği öğrendiysen doktoruna git derim bende
aksi gibi doktorum da kendi ameliyat olmuş aradım ama malesef ulaşamıyorum başka bi doktora sorsam yardımcı olabilir mi acabaBana gebelik testine kadar kullan dedi ama sonrası için ne diyeceğini bilmiyorum. Aşılamanızı yapan doktora ulaşın hemen derim
Bence olur sorun bir gidip ama bana sadece 15 gün dedi gebelik varsa ve kanama gibi bir sorun yoksa gerek görmeyecektir bence ama folik asidi alın mutlaka her günaksi gibi doktorum da kendi ameliyat olmuş aradım ama malesef ulaşamıyorum başka bi doktora sorsam yardımcı olabilir mi acaba
Tabi ki yardımcı olurlar. Doktorlar böyle durumlarda birbirlerinin hastalarını devralıyorlaraksi gibi doktorum da kendi ameliyat olmuş aradım ama malesef ulaşamıyorum başka bi doktora sorsam yardımcı olabilir mi acaba
öyle yapıcam artık bakalım folik asitede geç başlamış oldum biraz ama yapcak bişey yok artıkTabi ki yardımcı olurlar. Doktorlar böyle durumlarda birbirlerinin hastalarını devralıyorlar
başladım canım folik aside de geç mi kaldım biraz bilmiyorum dün başladımBence olur sorun bir gidip ama bana sadece 15 gün dedi gebelik varsa ve kanama gibi bir sorun yoksa gerek görmeyecektir bence ama folik asidi alın mutlaka her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?