Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Devlet hastanesi olunca heralde özel olsaydı herseyi sormadan söylerdiler belkide ama ben memnunum hastaneden

Belim ağrıyor biraz kasık ağrım var test kalmadı evde gidip aldım sabaha karşı yada sabah yapcam yine yarın kan vericem ben

Çıkmazsa da pazartesi renk günüm olmazsam inşallah haftasonu falan pazartesi tekrar vericem

İdrarda bir çıkıyor bir kayboluyor dengemle oynadı resmen bugün kan vericem şansımı deniycem

Kızlar benimde 7.günüm bugün kasıklarımda hassasiyet dolgunluk şiş gibi hisler var tam tanımlayamıyorum. Bunlar dışında hiçbirşeyim yok :) Bugün tekrar test yaptım iğne etkisi geçti mi diye hayali varla yok arası bir çizgi vardı yarına tam olarak silinir diye düşünüyorum.

Canım benimde ya 7 yada büyük ihtimalle 8.gün silindi tamamen eski mesajlarda görsellerde varda hatırlayamıyorum

Yarın 12 ya zaten aşılamayla birlikte denicem işte ne çıkarsa kısmet kader

Benim kasığım ağrıyor ya korkuyorum adet olucam falan diye ağrımasa bende umutlansam

bende sormadım he doktorda söylemedi sonra dedim az olsa yada sorun olsa yapmazdı heralde aklıma da gelmedi
Gittim sonucu aldım ama hiç bişey anlamadım dediğim gibi bi sıkıntı olsa yapmazdı heralde yada söylerdi böyle böyle sıkıntı var bi ürolojiye gidin diye

X