Gebeliğe Hazırlık Ekim ayı aşılama olanlar 2024 (30 eylülde aşılama oldum)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de 5 ekimde aşılama yaptırdım. Benim ilk çocuğum 3.aşilama ile olmuştu. Şimdi ikinci çocuk icin aşılama sürecine girdik. Umarım güzel haberler alırız. Benim de kasık ağrılarım ve hafif kanamam var. Ayrıca kabız gibi alt karnım ağrıyor. Göğüs hassasiyetim var. Tuvalete de zor çıkıyorum. İlk günler çok önemli. Avakado ceviz vs.tuketmenizi tavsiye ederim. Benim tuttuğu ay avakado yemiştim ve gonal f ile yumurta büyütmüştüm.
Merhaba aşılamanız tuttu mu acaba? Ben çatlatma yaptırdım da tutmazsa aşılama düşünüyorum.

Kızlar aranız bnde katıldım bgun aşılama oldum .. kasıklarımda aşırı baskı var.. bide geri geldi sanki baya bir kısmı bilemiyorum çok gerildim ıkınma gbi hep gtmedi mi acaba

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar inşallah bizlerde en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alırız benimde 21 ekimde yapıldı aşılamam beklemedeyim

G Guiness canım o geri gelen doktorların vajina girişine sıktığı jel büyük ihtimalle merak etme içini rahat tut baya derine gidiyor sperm çünkü güzel düşün inşallah seninledir bebişin

G Guiness canım o geri gelen doktorların vajina girişine sıktığı jel büyük ihtimalle merak etme içini rahat tut baya derine gidiyor sperm çünkü güzel düşün inşallah seninledir bebişin
Anladım canm bgn 3.gun belirtiniz varmı sizin bnde hicbisey yok sadece sağ kasıkta ağrı var tüplere yerlesmez umarım😬

İlk 4 gün bütün belirtileri dibine kadar yaşadım hep iğne ve ilaçlardan kaynaklı belirti aradım hep sanırım 5.gün hiçbişey hissetmedim 5.gün gecesi kaşık ağrısı oldu adet olucam zannettim çok korktum karnım ağrıdı 6.gün suan iyiyim birşey yok o ilk 4 günde sanki balondum 5.gün söndüm😂

Ağır bişey kaldırma eğilirken kalkarken yavaş hareket et yavaş oturup kalk kabak çekirdeği avakado bol su iç ilk 3 gün duş alma demişti doktorum alırsanda ayakta ve asla sıcak suyla alma dedi ilişki önermedi dinlen ama kendini yatağa bağlama :)

Herkesin durumu farklı tabiki kimisi bütün belirtileri yaşar tutmaz kimisi hiçbişey yaşamaz gebe kalır belli olmuyor sabırlı olmak gerekir hayırlısı bakalım

Düşün ki sen hamilesin bebeğinin düşük riski var ona göre hareket ediyorsun naparsın yavaş yavaş ağır ağır hareket edersin pat diye kendini koltuğa atmazsın 😂 doktorumun verdiği en güzel örnekti

Benim aşılamanın 11.günüydü bugün pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım. Umutsuzum bayağı aslında ama yine de merak ediyor insan

Bende 24 ünde aşılama oldum bugün 3. Gün ama hiç belirti yok sizlerin bahsettiği gibi iğne etkisi bile yok valla neden böyle oldu 🙄

X