gasye korku filmi gibi ha anam bu delirmis gozu donmus sen hele yat o dogum masasina :) gorim ben seni nasil inletiyon hehehehe ama normal dogum iyi tabikine adi ustunde normal normali dururken niye anormalini secelim mecburi olmadikca demi :)
meraba ben daha 2 aydır büyülü bahceyim ama simdiden sizin gibi düşünmeye basladım dogumu
aslında annem hatta ananem gibi dogum yapmak istiyorum
yani tamamen DOGAL
evde, ve doktor görmeden
cok mu garip düşünüyorum bilmiyorum ama vucuduma ve bebegime ne oldugu hakkına bir fikrimin olmadıgı kimyasallardan tattırmak istemiyorum
hala doktora girmedim bu arada
ve daha da önemlisi rabbim bizi böyle yarattıysa bunu basaracak kuvvet ve kudretide beraberinde verecektir.
benim gibi düşünen varmı ki aranızda yada evde kendi dogum yapmıs birileri....
ALLAH'IM hepimize gayret ve sabır verecektir.
kızlar ben de normal düşünüyorum sezeryane kesinlikle karşıyım tabi mecburi durumlar hariç ama bence imkanımız varsa normal yapmak hem bizim için hem de bebek için çok sağlıklı
senağlama kızlar bende 36haftalık hamileyım ve ebeyım doğumu defalarca gördüğüm için çok korkuyorum.sezeryan istiyordum ama bebeğim daha yedıncı ayında baş aşagı durmaya başladı şimdi ise bası asagıda ve ben bi yazı okudum sonrasında bende normal dogurmaya karar verdım. hala korkuyorum ama o benım bebeğim biraz sancı cekıcem belkı ama sonunda çok güzel bişey olucak bebeğimi kucagıma alıcam. bu düşünceyle kendımı doğuma hazırlıyorum. yanı bu bi süreç ve bittiğinde benım kucagımda küçük meleğim oğluşum olacak ne güzelllsizde böle düşünun bence
sezaryenin bebek açısından avantajı daha çok arkadaşlar.sadece anne daha çok zahmet çekiyo.çakılım dediği olay doğru.neden zor elde edilen bi bebek sezaryene alınıyo??normal doğumda risk daha fazla olduğu için.evet normal doğumu düşünen arkadaşları kutluyorum..cesaretlerinden dolayı..ama sezaryende kötü bi doğum şekli değil.dün dr.a gittiğimde eşimin ebe ve hemşire arkadaşlarının çoğu sordu nasıl doğum yapmak istiyosun diye..sezaryen demedim..normal istiyorum dedim.aaa neden ki falan dediler.hepsi sezaryen ol ne çekiceksin normali diyolar..:uhmkadar sağlıkçının böyle düşünmesi beni şaşırttı açıkcası..dr.umda sordu kontrolde.sezaryen istiyorum dedim..normal yapabilirsin ama riske atmayalım dedi.bu"risk"kelimesi tırstırıyo benii zaten..böyle söylendikçe normal istemiyorum:1no2:epidural sezaryende kararlıyım hala..hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?