Ekim annelerı bebek hareketlerınde azalma oldumu ve kacıncı haftada oldu???

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
kızlar 36 haftalık hamıleyım daha 1 haftaya kadar bebegım cok hareketlıydı ama su 1 haftadır eskısı gıbı degıl hareket edıyor ama cok dıkkat edersem anlıyorum sızce bu normalmı esım normal dıyor yerı daralmıstır dıyor ablamında son aylarda hıc hıssetmıyordu hatta onunda korkularına sahıt oldum ama cok sukur bebegı dogdu ve gayet saglıklı sızınde azalmalar oldumu ?

senin yorgunluğuna yeme içmene bağlı olabilir değişiklik. kendini yormamaya bak. cogu internet sitesinde de azalma olabilecegi soyleniyor zaten yeri daraldıgı için kafana da takma fazla cünkü endişelendikçe sen o da senden etkilenip yavaşlayabiliyor.

fb_girl,schule09 çok haklı,benim de doğumuma sayılı günler kaldı,benim bebiş de epey tembelleşti,bazen bu durum korkutuyor bile ama karnımın sağına soluna hafif hafif bastırınca tepki aldığımda rahatlıyorum...ee tabi yerleri daraldı yavrucakların,ben hala orada nasıl yaşıyo iki büklüm çözebilmiş değilim:))) hiiç korkma yani,baktın hareket etmıo sen de hafifce bir dürt bebeğini tepki alırsan ne ala:)))

canim bazen hareketleri azaliyor bazen kipir kipir oluyor...2kez hareketlerinden suphelenip hastaneye gittim fakat hersey iyi cikti cok sukur...normalmis hareketlerinin azalmasi...

Henüz azalma yok hareketli . Amino sıvının yeterliliğiyle alakalıymış o hareketler sıvı iyiyse çocuk rahat hareket edebiliyormuş dün dr.um söyledi.

benimki iice kudurdu ne azalması :sinifsinif:

canım senin kendini çok yoruyor olmanlada alakalı olabilir yada bebeğinin yeri daraldığı için olabilir günde 10 defa hareket ediyormu ona çok dikkat et eğer ediyorsa hiç korkma içini ferah tut

benim afacanda eskiye oranla sakinleşti.en azından yattığımda 2-3 saat uyuyabiliyorum son bir haftadır. ama içini ferah tut eğer seni çok endişelendiriyorsa git bi görün. yada benim gibi çok pipirikli biriysen eczane yada büyük bebe mağazalarında satılan çokta pahalı olmayan bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini gösteren küçük bi alet var ondanda temin edebilirsin bir tane kendine içini rahat tutmak açısından.

canım benim oğluşumda son günlerde iyice kudurdu...hele bu gece hiç durmadı....:nazar:

bizde 39. haftamızdayız 1 ekimde sezeryan olcam,oğlum hala çooook hareketli.şu an 3buçuk kilo.yeri daralmasına rağmen duracağı yok.doğunca ne yapacağız bilmem artık :))

X