Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluştu

ilerde bebişler kulübü olucak.........
çok tatlılar maşallah, sizlerde aynen

güzel bi gündü,biz çok takılamadık,bizden sonra başka mekanda devam etmişsiniz sanırım,maşallah herkese..
herkesle tanıştığıma çok memnun oldummopuyorumnanaktan..

kızlar ben ve oğlum hepinize ayrı ayrı teşkr ediyoruz.inş dostluğumuz daim olur..ilerde oğlmn bi sürü kız arkadaşı olcek.hemde aynı yaş:)bu çok güzell düşünmesi bile:)

çok teşekkürler teyzeleri..

kız gözde bana bak oğlanı şimdiden kızlara bu kadar alıştırırsan ilerde başın çok ağrır:)))))

çok teşekkürler teyzeleri..

kız gözde bana bak oğlanı şimdiden kızlara bu kadar alıştırırsan ilerde başın çok ağrır:)))))
CADIARZUölemi dersn yok kız oğlum birasdaha büyüsün ben ona annesinn bütün kızlardan değerli olduğunu işleyiveririm:)))eyvahedigeldismile

zeynep canim okadar güzel cikmisiniz ki hepiniz
allahim size ve yavrulariniza uzun uzun ömür versin insallah
sende bi ayri hosmusun canim benim:kedi:
büyügünü nerde biraktin kiz

maşallah süphanallah güzel bir buluşma olmuş ama itiraf edeyim günün yıldızları sizler değil bebişler olmuş çok tatlılar hepsi maşallah hepsine ayrı ayrı maşallah diyorum anneleri sizede maşallah eee böyle güzel bebekler dünyaya getirmişsiniz dostluğunuz daim olsun

CADIARZUölemi dersn yok kız oğlum birasdaha büyüsün ben ona annesinn bütün kızlardan değerli olduğunu işleyiveririm:)))eyvahedigeldismile

heytt be yandı gelin adayı senden...lmaz:

hepinize maşallah

kuzular çok tatlı yaa

a.s.

Maşallah hepinizi Allah nazarlardan saklasın...

a.s.

zeynep canim okadar güzel cikmisiniz ki hepiniz
allahim size ve yavrulariniza uzun uzun ömür versin insallah
sende bi ayri hosmusun canim benim:kedi:
büyügünü nerde biraktin kiz

teşekkür ederiz hayatım.a.s..büyüğü aslında okula gidiyor ama o gün şansa öğretmeni yoktu..bende sıkılacağını bildiğim için bir arkadaşa bıraktım...

kızlar nasılsınz?

saol hayatım sen nasılsın..ben bu aralar biraz yoğunum hergün ev arıyorum..inşallah güzel bir ev bulurum çok yorulmadan...

a.s.

süpersiniz bayıldım hele bebişlerin o domino taşı hallerine çok şekerler yirim bn onnarıı yaa:sm_cool:

maşallah size yaa
hepiniz çok tatlısnız
hele bebeişler yeyim onları
Allahım benimde bebeğim sağlıcakla büyüyecekte gezmelere çıkıcakmıyız acaba
şimdi fındık kadar :))

maşallah size yaa
hepiniz çok tatlısnız
hele bebeişler yeyim onları
Allahım benimde bebeğim sağlıcakla büyüyecekte gezmelere çıkıcakmıyız acaba
şimdi fındık kadar :))

eet hayatım allahın iznıyle öyle çabukgeçıyo kı ınanamıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…