Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluştu

zynp.ZEYNEP

KOKOŞ BERRA 'M
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
4.981
9
44
Çok güzel bir gündü bebişlerimiz ve anneleri çok tatlıydı.. bütün alışveriş merkezinin odak noktası olduk..her gelen arkdaşmısınız , nasıl bu kadar denk getirip aynı anda doğum yaptınız diye sorup durdular...bizde arkadaşız ayarlayıp yaptık dedik.:roflol::roflol:..ama bir türlü kimsenin aklı almadı.:1shok:.çok komik bir durumdu delikafadulden

sağ baştan sola doğru annelerimiz...
zeynep , sezin(sezinim) , canan (pembeinci) , nihan (amazon) , hümeyra(hymary) , gazel(kuzularım), gözde(aşkbuya)

Son düzenleme:

anneler ve kuzuları

sol baştan domino taşlarımız )))))))

serin , dilara , doruk, berra , özde..

Son düzenleme:
yaaa hepiniz cook tatlısınız maasallah bebişleriniz de yerim ben onları keske olusumla ben de katılabilsek sizlere...

zeynep ve kuzusu berra

gazel (kuzularım) ve kuzusu dilara , nihan (amazon) ve kuzusu özde

canan (pembeinci) ve kuzusu ceyda

hümeyra (hymarry) kuzuları hale ve sare

gözde(aşkbuya) kuzusu doruk

sezin...(sezinim) ve kuzusu serin

Son düzenleme:
ay hepiniz cok tatlisiniz hem annisler hem bebisler Allah nazarlardan korusun hepinizii

aynı gün doğan berra ve özde

bütün gün ve uyurkende parmağını emen doruk paşa

sürekli ellerini inceleyen berra hanım

tatlı niyetine masaya koyduğumuz melekler..

aynı arabayı paylaşan berra ve dilara

Son düzenleme:
tek kelime süpersinizzzzzzzzzzzzzzzz kızlr bayıldım miniklerede sizlerede kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlarr benm oğlum çok şanslıııııııııııııııııııııı:)))
hepisi kısdı 7 kız bir tane tosun:))hepsnden bal aldııı:)

zynp çok güsellr cnm eline saĞLIK BENDE EKLıCEM AMA GÖZM KESMıO:)
esas resmler gazelde(kuzularımda) onları bekliom ben:)

çok harıkasınızzzz süpersınız dostluğunuz daim olsunn..bebişler harika maşallah artık hep görmek isteriz sizii...

maşallah prenseslere ve datlu prensimeeeee e tabii annelerine de yaw doruk paşa hakikaten ballısın heeee :)) bu kadar fıstık yanında oooohhhh.... gözdecim senin oğlan böyle giderse ilerde işin çooook zor :sm_cool: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…