Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluştu

zeynepcım gözdecim elınıza sağlık ben anca gire bıldım daha benım eklememe gerek kalmadı .harika bıgundu çok guzel geçtı ben ve kuzum çok mutlu olduk.buara butun arkadaşlara teşekkurederım guzel yorumları için.

olmaz olmazz sennkler esas bomba hayatımm...:)yada sen bana mail at buraya yüklemesi çok zor:))benm sende güsel resmlerm var:))
özeline yazım msn adresimi cnm..

hepiniz harikasınız bayanlar bebeklere diyecek yok zaten onlar en başta melek :)

ayyy tanıştığma çok memnun oldum nekadar güzel annişleri var bu ekim 2009 bebiklerin
maşallah size..
bu arada doruk yaşadın oğlum seç beğen alaklinialirimsmile

çok eğlendiğiniz resimlerden anlaşılıyor maşallah bebeklere ne kadar güzeller doyamadım bakmaya Allah azardan korusun hepsini dostlugunuz daim olsun a.s.

maşallh hepinize kızlar. bebişler cok sevimliler. ekim melekleri de büyüdüler.

Kırkbir kere maşallah.:nazar:
Bu kadar mı sevimli ve uyumlu olunur?
İnşallah çocuklarınız büyüdüğünde de görüşüyor olursunuz.

Maşallah kısslar hepinize. Kuzular daha dün karnımızdaydı, hergün nası olcaklar acaba diye konuşuyoduk, çok bi fena oldum şimdi senağlama

ayyy tanıştığma çok memnun oldum nekadar güzel annişleri var bu ekim 2009 bebiklerin
maşallah size..
bu arada doruk yaşadın oğlum seç beğen alaklinialirimsmile

çok eğlendiğiniz resimlerden anlaşılıyor maşallah bebeklere ne kadar güzeller doyamadım bakmaya Allah azardan korusun hepsini dostlugunuz daim olsun a.s.

bayıldıımmm :asigim: maşallahh hepsine hepinize...

Maşallah kısslar hepinize. Kuzular daha dün karnımızdaydı, hergün nası olcaklar acaba diye konuşuyoduk, çok bi fena oldum şimdi senağlama

tşkr ederiz kızlar..aybik vallah yaşadı oğlum bukadr şanslı olnmazki ama:):roflol:

hepiniz harikasınız bayanlar bebeklere diyecek yok zaten onlar en başta melek :)

maşallah size..
Bu arada doruk yaşadın oğlum seç beğen alaklinialirimsmile

çok eğlendiğiniz resimlerden anlaşılıyor maşallah bebeklere ne kadar güzeller doyamadım bakmaya allah azardan korusun hepsini dostlugunuz daim olsun a.s.

[ı]bayıldıımmm :asigim: Maşallahh hepsine hepinize...[/ı]

๒คl๒öςєğเ๓;10924083 .!.:
[ı]maşallh hepinize kızlar. Bebişler cok sevimliler. Ekim melekleri de büyüdüler.[/ı]

kırkbir kere maşallah.:nazar:
Bu kadar mı sevimli ve uyumlu olunur?
Inşallah çocuklarınız büyüdüğünde de görüşüyor olursunuz.

:emir_bebek::ecrin_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
A.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Annelerine ve melek bebeklerine
maşallah diyorum

maşallah kısslar hepinize. Kuzular daha dün karnımızdaydı, hergün nası olcaklar acaba diye konuşuyoduk, çok bi fena oldum şimdi senağlama

bunlar nasıl bi güzellik böyle ya...

maşallahh maşallahh bebişlerinize
çok tatlılar.

teşekkür ederiz teyzeleri..allahım isteyenlerede tez zamanda bu mutluluğu tattırsın...

ay maşaallah bebişler çok tatlı:nazar:
ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun her biri inşaallaha.s.

maşallah yaa çoook güzel bunlar :nazar:
allah analı babalı büyütsün
sizlerde maşalalh kızlar kimse yeni doğum yapmış demez
hepiniz fitsiniz :nazar:

Allahım yaaaaaaaaaaaa yerim sizi çok tatlı olmuşsunuz .hepiniz çok güzelsiniz.
Maşallahhhhhhhhhhh

X