Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluştu

maşallah hepinize süpersiniz istanbul da yaşamayı isterdim bu buluşmalarınızı gördükçe

Ayyyyyyyyy nasıl güzelsiniz yawww kocaman kocaman maşallahhh hepinize :nazar::nazar::nazar:
Çok kıskandım bende yaa bu havada gitme uzak diyen eşime bir kez daha sinir oldum :eek:klava:
Bi daha ki sefere bende gelcemmm inşallah opuyorumnanaktan

maşallah prenseslere ve datlu prensimeeeee :nazar: e tabii annelerine de :nazar: yaw doruk paşa hakikaten ballısın heeee :)) bu kadar fıstık yanında oooohhhh.... gözdecim senin oğlan böyle giderse ilerde işin çooook zor :sm_cool: :roflol:
kafamçokkarıştızemuszemusvalla öle arzucum.canı saolsun oğlmn yav.ama annesinide unutmasın:)bak nası kaynana oldum iki dakkadayerimseniben
Ayyyyyyyyy nasıl güzelsiniz yawww kocaman kocaman maşallahhh hepinize :nazar::nazar::nazar:
Çok kıskandım bende yaa bu havada gitme uzak diyen eşime bir kez daha sinir oldum :eek:klava:

keşke gelseydn cnm.bdakine gel mutlakazemuszemus

ayyy maşşallah subhanallah ne tatlı bebişler öyle ikizlerde varmış
dotluğunuz daim olsun hanımlar hangi alışveriş merkezi orası

kafamçokkarıştızemuszemusvalla öle arzucum.canı saolsun oğlmn yav.ama annesinide unutmasın:)bak nası kaynana oldum iki dakkadayerimseniben

keşke gelseydn cnm.bdakine gel mutlakazemuszemus

:roflol: :roflol: kısss ben kendimi kaynana olarak düşünemiyorum :)) ben oğluşumun turşusunu kurayım hatta heeeep kucağımda olsun :asigim: ondan anneler gelinlerle paylaşamıyor oğlanları... fisfisfis

tek kelime süpersinizzzzzzzzzzzzzzzz kızlr bayıldım miniklerede sizlerede ko:nazar:caman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy bayıldım tüm meleklere..maşaallah subhanallah..
rabbim nazarlardan korusun..

çok harıkasınızzzz süpersınız dostluğunuz daim olsunn..bebişler harika maşallah artık hep görmek isteriz sizii...

maşallah prenseslere ve datlu prensimeeeee :nazar: e tabii annelerine de :nazar: yaw doruk paşa hakikaten ballısın heeee :)) bu kadar fıstık yanında oooohhhh.... gözdecim senin oğlan böyle giderse ilerde işin çooook zor :sm_cool: :roflol:

maşallah hepinize süpersiniz istanbul da yaşamayı isterdim bu buluşmalarınızı gördükçe

ayyy maşşallah subhanallah ne tatlı bebişler öyle ikizlerde varmış
dotluğunuz daim olsun hanımlar hangi alışveriş merkezi orası

:roflol: :roflol: kısss ben kendimi kaynana olarak düşünemiyorum :)) ben oğluşumun turşusunu kurayım hatta heeeep kucağımda olsun :asigim: ondan anneler gelinlerle paylaşamıyor oğlanları... fisfisfis

MaşaAllah dominolaraa opuyorumnanaktan

çok tatlısınız maşallah..:nazar:

teşekkür ederiz teyzeleri..bidahkine inşallah daha kalabalık oluruz...

maşşallah prenseeslere ve prenlere süpersiniz kızlarr yaa ahh ahhh her buluşmada gözüm kalıyo

eveetttt çok güzel bi buluşmaydı kızlar gerçi serin hiç durmadı benim için pek iç açıcı bi gün değildi pestilim çıktı ama :)))) valla eve geldiğim gibi anneme postaladım cadıyı ve uyudum yeni uyandım anca yazabiliyorum :) güzel yorumları için herkeze teşekkür ederiz.inşallah bidahakine serin sakin olurda rahat rahat sohpete katılabilirim bende :)

maşşallah prenseeslere ve prenlere süpersiniz kızlarr yaa ahh ahhh her buluşmada gözüm kalıyo

aah ahh gizoşum sorma benimde içim gidiyor :KK43: bu hafta sonu abimler geliyor istanbuldan,annemde ankaradaydı ya o da bugün döndü Allah'a şükür... anlayacağın önümüzdeki hafta acayip doluyum ama ilk fırsatta toplaşalım yahu olmadı bu kadar ara değil mi :eek:

1000146h.jpg
[/URL][/IMG]

amazon ve pembeinci

Merhaba,
Konunuzu içeriği nedeniyle taşıyorum Annelerim;bilginize..
Bu arada hepinize maşallah.Bizde mart anneleri olarak buluşmuştuk;çok gülmüştü herkes bize:)

gizemcim sen azmedersen bidahaki buluşmaya gelirsin bence....

eveetttt çok güzel bi buluşmaydı kızlar gerçi serin hiç durmadı benim için pek iç açıcı bi gün değildi pestilim çıktı ama :)))) valla eve geldiğim gibi anneme postaladım cadıyı ve uyudum yeni uyandım anca yazabiliyorum :) güzel yorumları için herkeze teşekkür ederiz.inşallah bidahakine serin sakin olurda rahat rahat sohpete katılabilirim bende :)

sezincim serinimizin günahını alma..hiçte o kadarda huysuzluk yapmadı kızım...
maşallah bebişlere çok tatlısınız

saolasın canım

X