- 25 Aralık 2009
- 331
- 0
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
maşallah hepinize süpersiniz istanbul da yaşamayı isterdim bu buluşmalarınızı gördükçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafamçokkarıştızemuszemusvalla öle arzucum.canı saolsun oğlmn yav.ama annesinide unutmasın:)bak nası kaynana oldum iki dakkadayerimsenibenmaşallah prenseslere ve datlu prensimeeeee e tabii annelerine de yaw doruk paşa hakikaten ballısın heeee :)) bu kadar fıstık yanında oooohhhh.... gözdecim senin oğlan böyle giderse ilerde işin çooook zor :sm_cool: :roflol:
Ayyyyyyyyy nasıl güzelsiniz yawww kocaman kocaman maşallahhh hepinize
Çok kıskandım bende yaa bu havada gitme uzak diyen eşime bir kez daha sinir oldum klava:
Bi daha ki sefere bende gelcemmm inşallah opuyorumnanaktan
kafamçokkarıştızemuszemusvalla öle arzucum.canı saolsun oğlmn yav.ama annesinide unutmasın:)bak nası kaynana oldum iki dakkadayerimseniben
keşke gelseydn cnm.bdakine gel mutlakazemuszemus
tek kelime süpersinizzzzzzzzzzzzzzzz kızlr bayıldım miniklerede sizlerede kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy bayıldım tüm meleklere..maşaallah subhanallah..
rabbim nazarlardan korusun..
çok harıkasınızzzz süpersınız dostluğunuz daim olsunn..bebişler harika maşallah artık hep görmek isteriz sizii...
maşallah prenseslere ve datlu prensimeeeee e tabii annelerine de yaw doruk paşa hakikaten ballısın heeee :)) bu kadar fıstık yanında oooohhhh.... gözdecim senin oğlan böyle giderse ilerde işin çooook zor :sm_cool: :roflol:
maşallah hepinize süpersiniz istanbul da yaşamayı isterdim bu buluşmalarınızı gördükçe
Ayyyyyyyyy nasıl güzelsiniz yawww kocaman kocaman maşallahhh hepinize
Çok kıskandım bende yaa bu havada gitme uzak diyen eşime bir kez daha sinir oldum klava:
Bi daha ki sefere bende gelcemmm inşallah opuyorumnanaktan
ayyy maşşallah subhanallah ne tatlı bebişler öyle ikizlerde varmış
dotluğunuz daim olsun hanımlar hangi alışveriş merkezi orası
:roflol: :roflol: kısss ben kendimi kaynana olarak düşünemiyorum :)) ben oğluşumun turşusunu kurayım hatta heeeep kucağımda olsun :asigim: ondan anneler gelinlerle paylaşamıyor oğlanları... fisfisfis
MaşaAllah dominolaraa opuyorumnanaktan
çok tatlısınız maşallah..
maşşallah prenseeslere ve prenlere süpersiniz kızlarr yaa ahh ahhh her buluşmada gözüm kalıyo
maşşallah prenseeslere ve prenlere süpersiniz kızlarr yaa ahh ahhh her buluşmada gözüm kalıyo
eveetttt çok güzel bi buluşmaydı kızlar gerçi serin hiç durmadı benim için pek iç açıcı bi gün değildi pestilim çıktı ama :)))) valla eve geldiğim gibi anneme postaladım cadıyı ve uyudum yeni uyandım anca yazabiliyorum :) güzel yorumları için herkeze teşekkür ederiz.inşallah bidahakine serin sakin olurda rahat rahat sohpete katılabilirim bende :)
maşallah bebişlere çok tatlısınız