- 12 Mart 2019
- 15.280
- 34.776
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.601
Haahha ayni benOffff ama ne gaz! Bucak bucak kaçıyorum evde eşimden, tek kalıp rahat rahat bırakmak için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haahha ayni benOffff ama ne gaz! Bucak bucak kaçıyorum evde eşimden, tek kalıp rahat rahat bırakmak için![]()
Canımmm pozitif mi cıktı sonucun kacırmısım ben yeni gırebıldımYok bunda sabirliyim sali bidaha yaparim cuma yaparim yeter cumartesi test gunum zaten![]()
Cok cok silik bi pozitif canim evetCanımmm pozitif mi cıktı sonucun kacırmısım ben yeni gırebıldım![]()
Ben beş gün yaşadım canım. Hiç durmadan çıkıyorHanımlar, duphalac’tan mıdır nedir, aşırı gazım var. Kabızlık için bugün kullanmaya başladım, transferin ertesi günü. Var mı böyle gaz sorunu yaşayan :)
Çok yüksek çıkmamiş ki olmasi gerektiği gibi çıkmış benceKızlar selamlar.. Benim 9. Gün değerim 259 çıkmıştı. Bugün 11.gün değer 602 ve daha 48 saat olmasına 4 saat varken verdim testi.. Niye böyle yüksek çıktıki.. Anlamadım.. Acaba bir sorun mu var.. Ben böyle şeylerden hiç anlamıyorum.. Değerlerden falan.. Benim 7 yaşında bir oğlum var onda hiç değer nedir bilmem.. O yüzden soruyorum kusura bakmayın olur mu![]()
Bence kimyasal değeri gibi değil bu. Ayrıca dış gebelikte çok kolay görülmüyor.yüz gebelikte 1 ihtimal falan olmasi lazim. Rahat olun. Lekelenme de olabiliyor genelde.Mrb kızlar. Altıncı gün kan testim 42 idi.8. Gün 218 oldu.
Ama lekelenme var dünden beri canım sıkkın.gunde 3 kez lutinus kullanıyorum.doktora sordum.hormon dalgalanmasına bağlı lekelenme olabilir dedi ve iğne tavsiye etmedi. Fitil yeterli dedi.
Kimyasal veya dis gebelikten korkuyorum.
Bu transfer edilen genetik den saglikli gelen embriyoydu. O yüzden şaşkınımBence kimyasal değeri gibi değil bu. Ayrıca dış gebelikte çok kolay görülmüyor.yüz gebelikte 1 ihtimal falan olmasi lazim. Rahat olun. Lekelenme de olabiliyor genelde.
Bi de genetikten gelen embriyo ise kimyasal olma ihtimali hiç yok gibi bişey olmasi lazim. Kimyasal gebelik sağlıksız embriyo tarzı bişey diye okumuştum.Bu transfer edilen genetik den saglikli gelen embriyoydu. O yüzden şaşkınım
Inşallah canım.Bi de genetikten gelen embriyo ise kimyasal olma ihtimali hiç yok gibi bişey olmasi lazim. Kimyasal gebelik sağlıksız embriyo tarzı bişey diye okumuştum.
Kese için falan ne zaman kontrolInşallah canım.
Benim doktor ilk kan testini transferin 12. Gunu istedi. O da bu çarşambaya geliyor.Kese için falan ne zaman kontrol
Sagol canim insallah devami gelir Allahin izniyleAyyy hadı hayrlısı ya cok mutlu oldummm![]()
Canım benim dış gebelikmiş şu an tek isteğim sağsalim kurtulmak bu sağlıksız gebeliktenozge2126 ne durumdasın? Gittin mi doktora
Of canm.ya ne durumdasinCanım benim dış gebelikmiş şu an tek isteğim sağsalim kurtulmak bu sağlıksız gebelikten![]()
Valla kanamam çok doktor salı günü gel dedi inşallah iğneyle falan düşer diye bekliyorum bana dua edin lütfenOf canm.ya ne durumdasin![]()
Insallah mudahaleye gerek kalmadan kurtulursun canımCanım benim dış gebelikmiş şu an tek isteğim sağsalim kurtulmak bu sağlıksız gebelikten![]()
Rabbim yardimcin olsun canim benimValla kanamam çok doktor salı günü gel dedi inşallah iğneyle falan düşer diye bekliyorum bana dua edin lütfen![]()