canim ben de oyle oldum.gecen ay ilk asilamam olacakti ama klomenle yumurta olusmadigi icin iptal olmustu.bu ay tekrar basladik.bugun reglimin 3.gunu azonce ilk ignemi vurdum kendime .gercekten hic ama hicbisey hissetmiyosunuz.canim bem igneyi bicok yere sordum 340 fiyati.ben bi tanidik vardi 230 aldim.ama gidisata gore belli olacak kac kutu alacagim canimCanım hiç üzülme artık bunlara alışmak zorundayız. Zaten tedavi sürecimiz bizi yoruyor ve yıpratıyor bir de bunları da düşünüp de daha fazla yormayalım kendimizi. Bir de benim de bu ay yumurtam oluşmadığı için bana da gonal f verecek ve senin gibi 2 -3 günde bir çağırırım dedi dozu ayarlamak için acaba bu iğneler pahalı mı?
amiiiiin cnmmmmhayırlı uğurlu olsun sayfamız inş... herkesin bu sayfadan yuzu guler canlar... rabbim yar ve yardımcımız olsun bizlere hazinesinden tertemiz nesiller nasip etsin inş.... amin
tabi canım çok pardonamin canlar insallah yuzumuz guler artik.bugun igneye basliycam 75 le basla dedi doktor ama nasil yapcam bilmiyorum yaa.canim bu arada listede benim adimda 2.asilama yaziyo benim ilk asilama olacak duzeltebilir misin :))
tamm cnm bekliyorumAşılama canım,ilkolacak, kesin tarihi regl olduğumda bildiririm
Canım benim de ekim ayında ilk aşılamam olacak beni de listeye yazarmısın? 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim hiç korunmadık eşimde sorun yok sadece benim yumurtalarım tembel. 2 gün sonra adet olucam adetin 4. Günü tedaviye başlıcam 12. Günde de aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.amiiiiin cnmmmm
tabi canım çok pardon
tamm cnm bekliyorum
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Canım arkadaşlarım Eylül ayını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Yepyeni umutlarla Ekim ayında Aşılama veya Tüp bebek yaptıracak dostlar.gelin bu başlık altında toplanalım..
Nick........................Operasyon.............................Sonuç
zeyyil..................................1.aşılama...............................
melike222..........................2.aşılama...............................
mfatmaa............................1.aşılama...............................
leylabulut...........................______...............................
yumyumy..........................1.aşılama................................
xyzxyz.................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
eymen4545.........................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
durka..................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
WAW...................................1.aşılama.............................
Tanti....................................2.aşılama.............................
Kimyager1508....................2 aşılama..............................
Ayneyn.................................1.aşılama.............................Beklemede
Yunu.....................................1.aşılama............................Beklemede
gygry.....................................1.aşılama............................Beklemede
ne_desem_bilmem.............2.aşılama.............................Beklemede
umuttttt................................1.aşılama.............................Beklemede
deniz_1988..........................1.aşılama..............................Beklemede
aysegl89...............................1.aşılama...............................Beklemede
Keser84................................1.aşılama..............................Beklemede
amanda29............................1.aşılama...............................Beklemede
happymeal............................1.aşılama...............................Beklemede
Mevanurrrr...........................2.aşılama..............................Beklemede
kizlar bugun adetimin 2. gunu ve doktora gittim.gonal f yarin vurmaya basliycam.3 gunde bir gelceksin dedi.ilk asilamam olacak.hem de asilama tam da evlilik yil donumume denk geliyo.insallah 2 yildir bekledigim haberi alirm artik.bu arada ev tasidim sabahtan beri is yapiyorum.azonce de kuzenimin hamile oldugunu ogrendim hemde ilk ayinda.isi falan biraktim oturdum agliyorum suan.cok kotu oldum yaa
canımmm inşallah güzel sonuçlar alırsın bende tedaviye başladığımda eşimin kuzeninin hamile olduğunu öğrenmiştim o ay bende üzüldüm ama inandım ve aşılamayla hamile kaldım Rabbimin izniyle inşallah seninde öyle olur Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Canım benim de ekim ayında ilk aşılamam olacak beni de listeye yazarmısın? 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim hiç korunmadık eşimde sorun yok sadece benim yumurtalarım tembel. 2 gün sonra adet olucam adetin 4. Günü tedaviye başlıcam 12. Günde de aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
canım senin ilk aşılaman mıydı? sorun neydi peki sizi aşılama sürecine götüren? bende yumurtlama tembelliği var. eşimde sıkıntı yok çok şükür.
amin happy...bende tüp bebeğe geçtim iki aşılamam tutmadı...hayırlısı inşallah
canım ben devlet hastanesinde yaptırıyorum o yüzden iki tane iğneli aşılama şartı var tüp bebeğe geçmek için.şimdi bayram sonrası raporum tazelenecek ve tüp işlemleri yapılacak açıkçası bende çok bilmiyorum.raporlu olduğun zaman uygun fiyatlar..ben devlet hastanesine 1 milyar vericem.ilaçlar dahil.tabi tüp daha garanti diyolar.düşünsene embriyoların transfer olduğu zaman bile teorik olarak anne sayılacağız müthiş bişeyy...canım tüp bebekle ilgili neler yaptın biraz bahseder misin? özellikle de ne zaman yapılacak bir de fiyatı konusunda çünkü öyle ince bir çizgideyim ki bir tüp bebek merkezi buldum hafta içi de iletişim kuracağım. Bana akıl verirseniz çok sevinirim .Şimdi benim doktorum yumurtalarımı iğneyle büyütülecek ama pahalıymış birde git gel olacak ben ilçeden ile gidiyorum. Hadi büyüttü diyelim zaten en iyi ihtimal yine aşılama ve garanti değil. Asıl konu da şu elimizde az bir birikim var zaten niye iğnelerle harcayayım ki diyorum ha yine iğnelere veririm parayı ama tüp bebek gibi daha garantili bir şeye vermek mantıklı değil mi? siz bu durumda ne yapardınız?
benim 2.aşılamamdı canım eşimde bir sorun yoktu bende pko vardıcanım senin ilk aşılaman mıydı? sorun neydi peki sizi aşılama sürecine götüren? bende yumurtlama tembelliği var. eşimde sıkıntı yok çok şükür.
Insan aglayinca rahatliyo avla kizz kendini toplayasiya kadar bagir bagira agla sana aglama xemiyicem.ama sonra toparlan ve guclu ol. Biz cok gucluyuz bunun da ustesinden gelicez emin olkizlar bugun adetimin 2. gunu ve doktora gittim.gonal f yarin vurmaya basliycam.3 gunde bir gelceksin dedi.ilk asilamam olacak.hem de asilama tam da evlilik yil donumume denk geliyo.insallah 2 yildir bekledigim haberi alirm artik.bu arada ev tasidim sabahtan beri is yapiyorum.azonce de kuzenimin hamile oldugunu ogrendim hemde ilk ayinda.isi falan biraktim oturdum agliyorum suan.cok kotu oldum yaa
canım ben devlet hastanesinde yaptırıyorum o yüzden iki tane iğneli aşılama şartı var tüp bebeğe geçmek için.şimdi bayram sonrası raporum tazelenecek ve tüp işlemleri yapılacak açıkçası bende çok bilmiyorum.raporlu olduğun zaman uygun fiyatlar..ben devlet hastanesine 1 milyar vericem.ilaçlar dahil.tabi tüp daha garanti diyolar.düşünsene embriyoların transfer olduğu zaman bile teorik olarak anne sayılacağız müthiş bişeyy...
belki çarşamba uygun dereceye gelmiş olabilir canım hoş geldin topiğimize..rabbim hayırlı bebekler versin.1.aşılaman mı? listeye ekleyelimBu arada biraz sürecimden bahsediyim,2bucuk yillik ewliyim.2yildir korunmuyorum 6ay once kimyasal gebelk oldu sonrasnda tık yok.rahim filmi cektirdim bi tup tikali cikti esimde de bisi yok burda da yeniyim aslinda takip ediyorum ama yeni uye oldum bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?