Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

pançita allah mutlu güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin. çok güzel gerçekten. çok ta pratik ve hesaplı bi şekilde hallettin sen bu işi.

pançitacım allahım güle güle dağıtmayı nasip etsin canum..
ben çok beğendim..opuyorumnanaktan

kızlar hem dogumda hem mevlutte seker vereceız yada içi lavantalı... nasıl olacak aynısını versek olurmu sımdı cok yapsakda

cnm ben sadece mevlütte vercem hastaneye gelenler zaten mevlütede geleceklerdir

pançitacım güle güle iyi günlerde dağıtmayı nasip etsin allah..çok şuker şekerlerinizzz.....yerimseniben

pançita allah mutlu güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin. çok güzel gerçekten. çok ta pratik ve hesaplı bi şekilde hallettin sen bu işi.

pançitacım allahım güle güle dağıtmayı nasip etsin canum..
ben çok beğendim..opuyorumnanaktan

beğenmenize çok sevindim arkadaşlar
engidi evet canım bi telefonla hallettim bu arada bir arkadaşımız havale yüzünden kapıda ödemeye yapamadıklarından dolayı vazgeçmişti sanırım ama web sitelerinde havale parası ödemek istemeyenler belirtsin ona göre konuşuruz yazmışlar

evet bendım ama ben vazgeçtım sanırım bebek şekerı yapamayacağım çok ıstıyordum ama şuan ımkanlar el vermıyor :KK43: gun doğmadan neler doğar bakalım

benim bebek şekerimde bugun alınıyor.annme alıyor .. heyecanlandım koyarım siteye.
sanırım mevlütte dagıtırım sadece.
keremim ucuz yollu tek tekl parcalarını alıp evd ebırlestırebılsen canım

evet bencede mesela sadece tül kese bile yapip icine badem koysan kendine bebek sekeri yapabilirsin. Sonra icinde kalmasin.

cok cici olmus sekerler.
afiyetle yesin gelenler
her yiyen massallah desin
allah nazarlardan esirgesin
sabah sabah ilham meleklerim mi geldi ne kaydirigubbakcemile3

evet bendım ama ben vazgeçtım sanırım bebek şekerı yapamayacağım çok ıstıyordum ama şuan ımkanlar el vermıyor :KK43: gun doğmadan neler doğar bakalım

hayırlısı olsun keremim daha çok var zaten hele sende benim gibi 40 da falan dağıtırsan çook var o zamana kadar ne olacağı belli olmaz ki yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun

Çok şükür şekerlerimizi de hallettim sonunda... kaydirigubbakcemile2
En çok bunu beğendim. Tülün içinde büyükçe bir ceviz kadar camdan yapılmış nazar boncuğu var. Magnetli ve badem şekerli :)
Tanesini 1,50 tl den aldım. Sepetide 20 tl den.
Nasıl sizce kızlar?? Yorumlarınızı alayım :)

5099.jpg

5092.jpg

greencem çok hoş...bence sepette çokk cici...allah iiyi günlerde sağlıkla dağıtmanı nasip etsinnnnnyerimseniben

bencede cok güzel bir model secmisin. Gülle gülle dagitmak nasip olsun.

Iyi gene halledebildin seker isini. Fiyatida iyi bence.

green olive çok güzelolmuş canım şekerleriniz allah ağız tadıyla güle oynaya dağıtmak nasip etsin

green olive çok güzelolmuş canım şekerleriniz allah ağız tadıyla güle oynaya dağıtmak nasip etsin

bencede cok güzel bir model secmisin. Gülle gülle dagitmak nasip olsun.

Iyi gene halledebildin seker isini. Fiyatida iyi bence.

greencem çok hoş...bence sepette çokk cici...allah iiyi günlerde sağlıkla dağıtmanı nasip etsinnnnnyerimseniben

Canlarım çok teşekkür ederim çok sağolun güzel yorumlarınız için... Akşamüstü eşimle ha gayret dedik arabayla kemeraltına girebildiğimiz kadar girdik ve en yakın şekerciden aldık kaydirigubbakcemile3
Bilmeyenler için söylüyorum 1 haftadır evde sürekli yatıyorum erken doğum tehlikesi var çünkü :ecrin_bebek:
Hepinizi çok öpüyorum a.s.

Canlarım çok teşekkür ederim çok sağolun güzel yorumlarınız için... Akşamüstü eşimle ha gayret dedik arabayla kemeraltına girebildiğimiz kadar girdik ve en yakın şekerciden aldık kaydirigubbakcemile3
Bilmeyenler için söylüyorum 1 haftadır evde sürekli yatıyorum erken doğum tehlikesi var çünkü :ecrin_bebek:
Hepinizi çok öpüyorum a.s.

geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir kuzucuk

green olive şekerlerin çok güzel, cam objeleri ben çok seviyorum, kalıcı oluyor hem. ayrıca da geçmiş olsun, kendini fazla yormamaya çalış.

Valla ben de birmax'tan sipariş etmiştim bebek şekerlerimi, onların hazırlamasını istediğim için tane başına da 50Kr. fark vermeyi kabul ettim. Arkası magnetli ve lavantalı olacaktı. Koli elime dün ulaştı, gerçekten magnetli ve lavantalı yapmışlar, ama büyük bir ahmaklık örneği sergileyerek lavanta kesesini magnetin tam arkasına, yani buzdolabına yapışması gereken yere yapıştırmışlar silikonla!!! Hayal görüyorum sandım! 100 şekerin tamamı böyleydi üstelik. Ayrıca benim beğendiğim bebeklerin kıyafetleri sitedeki fotoda 4 ayrı pastel renkte (pembe, sarı, lila, yeşil) şeklinde bir bebeğe uygun renklerken, bana gönderilenler pavyon kostümünden bozma pullu kırmızı, koyu mavi, çingene pembe ve allı pullu bir renk dahaydı. Adeta "Gül pavyon iftiharla sunar." yazısı eksikti. Tüm bunları site sahibi Ercan Bey'e telefonda ilettiğimde, "Zaten tüller kısa süre sonra kararacak, lavantasını arkasından ayırıp bebeği tek olarak yapıştırırsınız." dedi. Tüm saçmalığına rağmen denedim, bıçakla dahi, silikonla yapıştırılmış lavanta kesesini magnetten ayırmanın imkanı yoktu.Günlerce süren araştırmalarım da işini bilmeyen uyanık satıcının teki yüzünden hüsranla sonuçlandı. Bu sabah ürünleri gönderi adresine geri kargoladık ve kargo takip no.sunu da durumu belirten SMSle Ercan Bey'e ilettim. Neyse ki henüz birşey ödememiştik. Olan geliş gidiş kargo parasına oldu. 7,70TLx2= 15,40TL. ve elde var HİÇ!!!!

X