Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hem dogumda hem mevlutte seker vereceız yada içi lavantalı... nasıl olacak aynısını versek olurmu sımdı cok yapsakda
pançitacım güle güle iyi günlerde dağıtmayı nasip etsin allah..çok şuker şekerlerinizzz.....yerimseniben
pançita allah mutlu güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin. çok güzel gerçekten. çok ta pratik ve hesaplı bi şekilde hallettin sen bu işi.
pançitacım allahım güle güle dağıtmayı nasip etsin canum..
ben çok beğendim..opuyorumnanaktan
evet bendım ama ben vazgeçtım sanırım bebek şekerı yapamayacağım çok ıstıyordum ama şuan ımkanlar el vermıyor gun doğmadan neler doğar bakalım
green olive çok güzelolmuş canım şekerleriniz allah ağız tadıyla güle oynaya dağıtmak nasip etsin
bencede cok güzel bir model secmisin. Gülle gülle dagitmak nasip olsun.
Iyi gene halledebildin seker isini. Fiyatida iyi bence.
greencem çok hoş...bence sepette çokk cici...allah iiyi günlerde sağlıkla dağıtmanı nasip etsinnnnnyerimseniben
Canlarım çok teşekkür ederim çok sağolun güzel yorumlarınız için... Akşamüstü eşimle ha gayret dedik arabayla kemeraltına girebildiğimiz kadar girdik ve en yakın şekerciden aldık kaydirigubbakcemile3
Bilmeyenler için söylüyorum 1 haftadır evde sürekli yatıyorum erken doğum tehlikesi var çünkü :ecrin_bebek:
Hepinizi çok öpüyorum a.s.
green olive şekerlerin çok güzel, cam objeleri ben çok seviyorum, kalıcı oluyor hem. ayrıca da geçmiş olsun, kendini fazla yormamaya çalış.
geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir kuzucuk