Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

greencem çok geçmiş olsun kendine çok dikkat canım...hayırlısyla bu dönemde geçicek ve bebişini sağlıkla kucaklıyacaksın bitanem.....yerimseniben
felisim ne diim bilmiorum...akannehirbende birkez netten alışveriş yaptım ve töbe ettim daha da birşey almıyacağıma kendilerini çok akıllı sanıolar.:eek:klava:neseki ödemeyi yapmamışsınız...bence kendin al ve kendin yap şekerlerini hem daha uyguna geliyor hemde istediğin gibi oluyorrrrryerimseniben.......

felisim çok üzüldümm aslında herkes memnun ama sana raslamış çok can sıkıcı bı durum tüh ya

greencim şekerlertin çok gzüel güzel günlerde dağıtman dileğiyle ama aynı zman geçmiş olsun tehlikeli durumun olduğunu bilmiyordum...
felisim sana da geçmiş olsun bazen böyle can sıkıcı durumlar çıkabiliyo ortaya... en iyisi bi yerden gidip görererk almak...

greencim çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen hakkında hayırlısı olsun...

felisim ucuz atlatmışım de en azından 15 tl ye yırttın ya parasını ödeseydin...eminönüne bak canım ordan çok daha uyguna halledebilirsin...

Valla ben de birmax'tan sipariş etmiştim bebek şekerlerimi, onların hazırlamasını istediğim için tane başına da 50Kr. fark vermeyi kabul ettim. Arkası magnetli ve lavantalı olacaktı. Koli elime dün ulaştı, gerçekten magnetli ve lavantalı yapmışlar, ama büyük bir ahmaklık örneği sergileyerek lavanta kesesini magnetin tam arkasına, yani buzdolabına yapışması gereken yere yapıştırmışlar silikonla!!! Hayal görüyorum sandım! 100 şekerin tamamı böyleydi üstelik. Ayrıca benim beğendiğim bebeklerin kıyafetleri sitedeki fotoda 4 ayrı pastel renkte (pembe, sarı, lila, yeşil) şeklinde bir bebeğe uygun renklerken, bana gönderilenler pavyon kostümünden bozma pullu kırmızı, koyu mavi, çingene pembe ve allı pullu bir renk dahaydı. Adeta "Gül pavyon iftiharla sunar." yazısı eksikti. Tüm bunları site sahibi Ercan Bey'e telefonda ilettiğimde, "Zaten tüller kısa süre sonra kararacak, lavantasını arkasından ayırıp bebeği tek olarak yapıştırırsınız." dedi. Tüm saçmalığına rağmen denedim, bıçakla dahi, silikonla yapıştırılmış lavanta kesesini magnetten ayırmanın imkanı yoktu.Günlerce süren araştırmalarım da işini bilmeyen uyanık satıcının teki yüzünden hüsranla sonuçlandı. Bu sabah ürünleri gönderi adresine geri kargoladık ve kargo takip no.sunu da durumu belirten SMSle Ercan Bey'e ilettim. Neyse ki henüz birşey ödememiştik. Olan geliş gidiş kargo parasına oldu. 7,70TLx2= 15,40TL. ve elde var HİÇ!!!!

okuyunca hayret ettim pzts bende bu siteden verdiğim siparişlerimi teslim aldım ve şekerleri hepimiz çok beğendik ama ben magnetli yaptırmadım ilk kez netten bi sipariş verdim onda da yüzümü kara çıkarmadılar saolsunlar senin neden bu kadar umursamaz davranmışlar hiç anlamadım

greencim çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen hakkında hayırlısı olsun...

felisim ucuz atlatmışım de en azından 15 tl ye yırttın ya parasını ödeseydin...eminönüne bak canım ordan çok daha uyguna halledebilirsin...

greencim şekerlertin çok gzüel güzel günlerde dağıtman dileğiyle ama aynı zman geçmiş olsun tehlikeli durumun olduğunu bilmiyordum...
felisim sana da geçmiş olsun bazen böyle can sıkıcı durumlar çıkabiliyo ortaya... en iyisi bi yerden gidip görererk almak...

greencem çok geçmiş olsun kendine çok dikkat canım...hayırlısyla bu dönemde geçicek ve bebişini sağlıkla kucaklıyacaksın bitanem.....yerimseniben
felisim ne diim bilmiorum...akannehirbende birkez netten alışveriş yaptım ve töbe ettim daha da birşey almıyacağıma kendilerini çok akıllı sanıolar.:eek:klava:neseki ödemeyi yapmamışsınız...bence kendin al ve kendin yap şekerlerini hem daha uyguna geliyor hemde istediğin gibi oluyorrrrryerimseniben.......

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar Şeniz
Allah bütün ekim bebeklerini zamanında ve sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah... :Saruboceq:

Feliscim çok geçmiş olsun. Bi şekilde çözüme ulaşsa da insanın sinirlerini çok bozuyor bu durumlar. Umarım en güzel şekerler senin olur yerimseniben
çok öpüyorum tatlımm Şeniz

bende birmax dan sipariş vericektim ama son anda vazgeçip yavuz süs ten malzeme siparişi verdim. 80 tane şekeri kız kardeşimle 2 günde bitirdik çok zevkliydi yapmak. resmini çekeyim brzdan eklerim....

Anladım ki sakınan göze çöp batarmış, çünkü ben birmax'ı yaklaşık 2 haftalık bir piyasa araştırması sonunda bulmuştum, ne diyeyim şansım yokmuş, yani 5 yaşındaki bir çocuğun bile akıl edebileceği bir şeyi bu adamlar nasıl akıl edemedi hayret ediyorum. Ayy oturup teker teker 100 tane magnetin dolaba yapışacağı kısma sen git lavanta kesesini yapıştır!!! Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum. O siteden alışveriş yapacaklara tek tavsiyem, öyle magnetli modeller falan sipariş edip de adamların kafasını karıştırmayın, kısa devre yapıyorlar, saçmalıyorlar kafamçokkarıştı Maalesef Tahtakale'ye falan gidip görerek seçme şansım da yok, yürüyüş de sıcak da yasak çünkü, tansiyonum aşırı düşüp, nabzım aşırı fırlıyor. Yine kaldık internet sitelerine, dün sabaha kadar bakındım uygun fiyatlı bir site buldum, birkaç tane de model beğendim. Bebek şekeri maceramın ilerleyen aşamalarından haberdar ederim sizi.

Anladım ki sakınan göze çöp batarmış, çünkü ben birmax'ı yaklaşık 2 haftalık bir piyasa araştırması sonunda bulmuştum, ne diyeyim şansım yokmuş, yani 5 yaşındaki bir çocuğun bile akıl edebileceği bir şeyi bu adamlar nasıl akıl edemedi hayret ediyorum. Ayy oturup teker teker 100 tane magnetin dolaba yapışacağı kısma sen git lavanta kesesini yapıştır!!! Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum. O siteden alışveriş yapacaklara tek tavsiyem, öyle magnetli modeller falan sipariş edip de adamların kafasını karıştırmayın, kısa devre yapıyorlar, saçmalıyorlar kafamçokkarıştı Maalesef Tahtakale'ye falan gidip görerek seçme şansım da yok, yürüyüş de sıcak da yasak çünkü, tansiyonum aşırı düşüp, nabzım aşırı fırlıyor. Yine kaldık internet sitelerine, dün sabaha kadar bakındım uygun fiyatlı bir site buldum, birkaç tane de model beğendim. Bebek şekeri maceramın ilerleyen aşamalarından haberdar ederim sizi.
çok üzüldüm yaa. eğer hazır almak istiyorsan lora nın sitesinindede çok üzel modeller görmüştüm fiyatlarıda gayet iyidi. oraya bir bak istersen. birde şennur nikah şekerleri yaz google dan oranın da şekerleri güseller :emir_bebek:

sevdacım çok güzeller. sağlıkla dağıtın ağız tadıyla yiyin inşallah

sevdacımm çok cici şekerleriniz..iyi günlede sağlıkla dağıtırsın inşalllahhhhhhhyerimseniben

çok üzüldüm senin adına yaa neyseki fazla zarara uğramamışsın magnetli model seçmemekle iyi yapmışım sanırım inş içine sinen bir model yaptırabilirsin

çok üzüldüm yaa. eğer hazır almak istiyorsan lora nın sitesinindede çok üzel modeller görmüştüm fiyatlarıda gayet iyidi. oraya bir bak istersen. birde şennur nikah şekerleri yaz google dan oranın da şekerleri güseller :emir_bebek:

Sevdacım şekerlerin çok güzel. Tesadüfe bak, biz de Lora'dan almaya karar vermiştik ki, senin mesajını gördüm. Şimdi yoğurdu üfleyerek yiyeceğim için, tüm ayrıntıları konuşmak üzere telefon açmak için yarını bekliyorum. Ödemeyi ona göre yapacağım. Beğendiğim modeli aşağıya ekliyorum.

3446.jpg

İnşallah canım, dereyi geçtik çayda boğulduk. Veledin herşeyi hazır, ama en üzerine düştüğüm şey eksik!!! Şimdi bende bu şans varken adamların stokta kesin kalmamıştır. Neyse pozitif düşünüyorduk değil mi? Ayy Elifçim gelmeden şekerleri gelir inşallah.

İnşallah canım, dereyi geçtik çayda boğulduk. Veledin herşeyi hazır, ama en üzerine düştüğüm şey eksik!!! Şimdi bende bu şans varken adamların stokta kesin kalmamıştır. Neyse pozitif düşünüyorduk değil mi? Ayy Elifçim gelmeden şekerleri gelir inşallah.

canım o da halledilir canını sıkma bebeğin gelmeden şekerleri çoktan hazır olmuş olur inş

X