Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

kızlar hepinizin şekerleri çok tatlı çok güzel :nazar: allah güle güle dagıtmayı nasip etsin:Saruboceq:

işte bizim şekerlerimiz ve sepetimiz (seydadan bebeğime hediye tşk ederiz teyzesi)

1011676.jpg
bundan 15 tane

bundan 35 tane(bunlarda benım yaptıklarım daha bitmedi ama)
1011678.jpg

1011681.jpg

buda kendi imalatım sepetimiz sırnaşık şey ben süsledim

1011686.jpg

1011687.jpg

Rabbime şükür bunuda yaptım yaaa içimde kalmadı iyi kötü bebişimin şekerleri hazır... a.s.

keremim çok cici olmuş şekerleriniz ve sepetiniz...allah ii günlerde dağıtmayı nasip etsin şekerleriniyerimseniben

benim kızımın şekeri yokmafoldumben ank bi gidiyim doğurmazsam bende yapıcam yada yaptırıcam şimdi sizinkileri görünce içim gitti ahhh ahhhh ilk bebeğim ama herşey yarım :a015:

güle güle dağıtın ellerine sağlık şeyma çok güzel olmuş maşallah :nazar:

unutmadan bu arada oğlun çok tatlı maşallah acelem vardı kusura bakma

şeyma güzel olmuş şekerlerinn..sığmadımı küçük oldu mu ööle bişiy demiştin?? oğluşun gelsin de güle güle dağıt:))

keremim çok cici olmuş şekerleriniz ve sepetiniz...allah ii günlerde dağıtmayı nasip etsin şekerleriniyerimseniben
tşk ederiz cnm inşş o günleride görücekmiyiz acaba

kız şeymoş çok cici olmuş bunnar maşşaaallah kız sana

beyendınmı aybıkımmm verırım sanada inşş...ee becerıklı hatun olunca

güle güle dağıtın ellerine sağlık şeyma çok güzel olmuş maşallah :nazar:

sağol seydacım tabancayla bıraz boğuştuk ama meğer sılıkonu bıtmış diğerini taktım..
unutmadan bu arada oğlun çok tatlı maşallah acelem vardı kusura bakma

tatlıdır bı okadarda acı...:)))
kızlar çok güzeeel şekerlerinizzzz
tşkler

şeyma güzel olmuş şekerlerinn..sığmadımı küçük oldu mu ööle bişiy demiştin?? oğluşun gelsin de güle güle dağıt:))

cnm ılk tabancadan sılıkon çıkaramadım lavantayıda azcık koyım dedım a yuzden bıraz kuçuk oldu ama geliştirdim kendımı yaptım :)))

seyma cooook güzel olmuslar ellerine sağlık canım...benim hakkımı da ayırmayı unutma..:)))

şeyma canım ellerine sağlık maşallah ne marifetliymişin sen öyle

beyenmenıze sevındım bıraz ucuz yollu oldu ama sız böle dedıkçe içime iyice sındıı...
eee bacımm çocuk gelişimi mezunuyuz marifetlerim varrr keyfım yerımde olsa neler yaparızdaa ...hikaye kitaplarım bıle var benım yaaa...

X