Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

keremim çok güsel olmuş şekerlerinn güle güle dagıt canımopuyorumnanaktan

işte bizim şekerlerimiz ve sepetimiz (seydadan bebeğime hediye tşk ederiz teyzesi)

1011676.jpg
bundan 15 tane

bundan 35 tane(bunlarda benım yaptıklarım daha bitmedi ama)
1011678.jpg

1011681.jpg

buda kendi imalatım sepetimiz sırnaşık şey ben süsledim

1011686.jpg

1011687.jpg

Rabbime şükür bunuda yaptım yaaa içimde kalmadı iyi kötü bebişimin şekerleri hazır... a.s.

mutlulukla dağıt şeyma. valla bence çok başarılı... ben yqptırdım sadece biblosu farklı yoksa sistem aynı sistem.. sepetinde harika olmuşş...

keremim çok güsel olmuş şekerlerinn güle güle dagıt canımopuyorumnanaktan

sağol cnm inşşş hele bı gelsınde
mutlulukla dağıt şeyma. valla bence çok başarılı... ben yqptırdım sadece biblosu farklı yoksa sistem aynı sistem.. sepetinde harika olmuşş...

sağol cnmcım sistem aynı tabı tulu farklı alcaktım ama kalmamıştı dayanamdım bende sabırsız alayım dedım

maşallahh keremim sana..çok güzel olmuş..ellerine sağlık..güle güle dağıtt....

Güle güle dağıt canım oğluşunun şekerlerini, çok güzel olmuşlar. Benimkiler de az önce geldi, fotoyu çektim, ekliyorum.

spa0276q.jpg

felisim cok güzel olmus sekeriniz yası da süper ya ben gecenlerde rüyamda kızımın oldugunu adını da elif koymak istediğimi görmüstüm herkes neden elif diyordu ben de ilk u da benim ilk bebeğim elif olsun diyordum demek buna cıkacakmıs:)))))

felisim hayırlı olsun şekerleirnz...çoookk tatlılar...güle oynaya dağıtın inşllhh...

felisim çok hoş olmuş şekerleriniz.....iyi günlerde sağlıkla dağıttttyerimseniben...bizide unutma tabiiii...:))))

X