Bebek Beslenmesi ek vitaminler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
20
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

genelde hep ek gıdaları paylaşıyoruz ama bir de verdiğimiz vitamin türü balık yağı gibi mesela bunları da paylaşmak istedim en azından birbirimizi bilgilendirmiş oluruz diye düşünüyorum.

benim oğlum 11 aylık ben balık yağını 1 yaşından sonra vermeyi düşünüyordum ama bugün bazılarının 1 aylıkken vermeye başladığını öğrendim sizler neler veriyorsunuz paylaşaım isterseniz

balıkyağının faydasını çok duydum ben de.hatta iskandinavyada yaşayan bebeklere gün ışığı az alıyo diye dr. bizzat tavsiye ediyo.ama beni yanlış anlamayın 1aylık bir bebeğin midesi soğan zarı kadar incedir herhal,hangi akla hizmet bu hayati tehlikeyi göze alabiliyorlar ki?bence siz sağdan soldan duyduklarınızı hayatınızdaki en değerli varlığa uygulayıp onu deneme tahtasına çevirmektense bunu bir değil,bir kaç dr.a sorarak karar verin...böylece sonunda üzülen siz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…