Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim. Benim derdim de ek iş ve Izmir de ikamet ediyorum. Sizin gibi internetten cok arastirdim ve bu şekilde evlere iş verdiklerini iddia eden insanlarin oncelikle cuzzi bir miktar para istediklerini ve mallari daha sonra gondereceklerini soylediklerini okudum ve bir cok sikayet var bu konuda.Para hesaplarina gecince hicbirsey gondermiyorlarmis.Bem de boyle internetten aramayla yuzyuze gorusmeden yerini gormeden olmaz diye dusundum ve dun Izmir Kemeraltini gezdim.tabiri caizse ayaklarima karasular indi.Gelinlik, davetiye, nikah sekeri, kina ve kapi susleri gordugum her dukkana girdim, malesef hepsi de atölyesi oldugunu ve kendi calisanlari oldugunu soyledi. En son bir yere gurdim ama sadece bilgisi var mi diye sormak icin, yine kemeraltinda kucuk bir dukkan, lif, patik kina sepeti vb seyler satiyordu.Bayan bana dedi ki sakin umitsizlige kapilma, birinde yok diye digerinde de iş olmaz anlamina gelmez,bir kapi kapanir bir kapi acilir, ezan okunuyor inşallah bulursun kizim deyince o esnada ezan okunurken bayana nasil sirtimi donup hizlica gittigimi hatirlamiyorum cunku bulamamistim ve kendimi cok caresiz hissediyordum, bayan agladigimi gormesin diye hizla yanindan uzaklastim.Hickimseye aldirmadan kemeraltinda otobus duraklarina kadar aglayarak yurudum.Evet ben bulamadim ama siz Istanbul dasiniz ve oralar daha musait bu tarz isler icin.oturdugunuz yerde bulamazsiniz arkadaslar disari cikin carsi pazar gezin utanmayin gordugunuz her dukkana girin sorun.Ben bulamadim ama insallah sizler bulursunuz.Caresizlik cok zor..Allah yardimcimiz olsun..