• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek iş

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
133
Kızlar evde iplik temizleme, kına paketleme vb. evlere işveren yerler var mı biliyor musunuz ? İnternette çok araştırdım fakat bulamadım ne firma adına ulaşabiliyorum ne de numarasına . İkamet ettiğim il İstanbul

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim. Benim derdim de ek iş ve Izmir de ikamet ediyorum. Sizin gibi internetten cok arastirdim ve bu şekilde evlere iş verdiklerini iddia eden insanlarin oncelikle cuzzi bir miktar para istediklerini ve mallari daha sonra gondereceklerini soylediklerini okudum ve bir cok sikayet var bu konuda.Para hesaplarina gecince hicbirsey gondermiyorlarmis.Bem de boyle internetten aramayla yuzyuze gorusmeden yerini gormeden olmaz diye dusundum ve dun Izmir Kemeraltini gezdim.tabiri caizse ayaklarima karasular indi.Gelinlik, davetiye, nikah sekeri, kina ve kapi susleri gordugum her dukkana girdim, malesef hepsi de atölyesi oldugunu ve kendi calisanlari oldugunu soyledi. En son bir yere gurdim ama sadece bilgisi var mi diye sormak icin, yine kemeraltinda kucuk bir dukkan, lif, patik kina sepeti vb seyler satiyordu.Bayan bana dedi ki sakin umitsizlige kapilma, birinde yok diye digerinde de iş olmaz anlamina gelmez,bir kapi kapanir bir kapi acilir, ezan okunuyor inşallah bulursun kizim deyince o esnada ezan okunurken bayana nasil sirtimi donup hizlica gittigimi hatirlamiyorum cunku bulamamistim ve kendimi cok caresiz hissediyordum, bayan agladigimi gormesin diye hizla yanindan uzaklastim.Hickimseye aldirmadan kemeraltinda otobus duraklarina kadar aglayarak yurudum.Evet ben bulamadim ama siz Istanbul dasiniz ve oralar daha musait bu tarz isler icin.oturdugunuz yerde bulamazsiniz arkadaslar disari cikin carsi pazar gezin utanmayin gordugunuz her dukkana girin sorun.Ben bulamadim ama insallah sizler bulursunuz.Caresizlik cok zor..Allah yardimcimiz olsun..

Bu güzel yazın çok teşekkür ederim canım benimm çok içten anlatmışsın İNŞALLAH en kısa zamanda sende bizde buluruz . AMİN

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim. Benim derdim de ek iş ve Izmir de ikamet ediyorum. Sizin gibi internetten cok arastirdim ve bu şekilde evlere iş verdiklerini iddia eden insanlarin oncelikle cuzzi bir miktar para istediklerini ve mallari daha sonra gondereceklerini soylediklerini okudum ve bir cok sikayet var bu konuda.Para hesaplarina gecince hicbirsey gondermiyorlarmis.Bem de boyle internetten aramayla yuzyuze gorusmeden yerini gormeden olmaz diye dusundum ve dun Izmir Kemeraltini gezdim.tabiri caizse ayaklarima karasular indi.Gelinlik, davetiye, nikah sekeri, kina ve kapi susleri gordugum her dukkana girdim, malesef hepsi de atölyesi oldugunu ve kendi calisanlari oldugunu soyledi. En son bir yere gurdim ama sadece bilgisi var mi diye sormak icin, yine kemeraltinda kucuk bir dukkan, lif, patik kina sepeti vb seyler satiyordu.Bayan bana dedi ki sakin umitsizlige kapilma, birinde yok diye digerinde de iş olmaz anlamina gelmez,bir kapi kapanir bir kapi acilir, ezan okunuyor inşallah bulursun kizim deyince o esnada ezan okunurken bayana nasil sirtimi donup hizlica gittigimi hatirlamiyorum cunku bulamamistim ve kendimi cok caresiz hissediyordum, bayan agladigimi gormesin diye hizla yanindan uzaklastim.Hickimseye aldirmadan kemeraltinda otobus duraklarina kadar aglayarak yurudum.Evet ben bulamadim ama siz Istanbul dasiniz ve oralar daha musait bu tarz isler icin.oturdugunuz yerde bulamazsiniz arkadaslar disari cikin carsi pazar gezin utanmayin gordugunuz her dukkana girin sorun.Ben bulamadim ama insallah sizler bulursunuz.Caresizlik cok zor..Allah yardimcimiz olsun..
Canim anladigin kadariyla izmirdesin benim annem 8 yil evde is yapti sanfa var torbali tarafinda hergun eve is getirip biteni alirdilar ve haftalik duzenli para alirdi 250 falan alirdi yani arastir istersen

Kızlar son durumunuz nedir , bulabildiniz mi ?
Benim yaşadığım yerde çini yapıyorlar evde ama istanbulda izmirde neler vardır hiç bilmiyorum. Birde üniversite öğrencileri ya da ufak dükkan sahipleri katalogdan makyaj malzemeleri satıyorlar.İsim verilebiliyor mu bilmiyorum da , hemen hemen herkesin bildiği markalar. Benim karşılaştıklarım bunlar. Daha fazla bilgim olsa da paylaşabilseydim keşke.Umarım bir an önce bulursunuz.

Arkadaşlar hiç ümitsizliğe kapılmayın. ben de çok aradım aynı sorunları yaşadım ne yapabilirim derken
bir yol buldum kendime ... özelden mesaj atarsanız tek tek bilgi verebilirim size...

Merhabalar kızlar bende Denizli de ikamet ediyorum.Ev de yapabileceğim iş arıyorum umarım biri duyar sesimi acil ihtiyacım var....

Dediğiniz isler hem zahmetli hem de isveren sıkıntısı var. Adam paranızı zamaninda verecek mi ya da hakkinkz tam verecek mi? Bana kalirsa satis temsilciligi dediklerinizden daha guzel. Hem kendi isin hem de cok zahmetli degil. Guleryuzlu tatli dilli olduktan sonra herkes kolayca urun satabilir. Ben ersag satis temsilcisiyim. Ersag temizlik ve kozmetik urunleri satan bir Türk firması. İnternet sitesine girin bakın. Eger kafaniza yatarsa sponsor numaram:... Bu numarayi kullanarak uye olup satis yapabilirsiniz. Simdiden hayirli kazanclar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinizin yazdıklarını tek tek okudum aynı dertteyim evli ve iki çocuk annesiyim iş istiyorum çocukların küçük olduğu içim tam gün işlerde calisamiyorum hergun internetten araştırıyorum aynı şeyler akıl veren çok allah razı olsun ama evde yapılan şeyler kısıtlı orgu bilirim boncuk işi bilirim vb şeyler ama yok bizim burada bu arada diyarbakır da yaşıyorum burda kadınlar el işi yapar yada tuafiye açar buz atilamiyoruz sermayeden dolayı allah büyük. Bikapi açar ben çocuklardan dolayı tam gün edemiyom yarım işlerde zor kafayı yemek mümkün değil herkeze allah yardımcımız olsun

arkadaşlar şimdi okudum da yazdıklarınızı, google da arattım çıktı hemen...neden bulamadım dediniz bilemedim ama bunlara bir bakın
....
bir sürü ilan var buralarda...
tabi işi yaptıran kişiler nekdar güvenilirdir bilemiyorum ama size bir mal verip malı teslim alacaksa güvenilirdir sonuçta siz de parayı almadan malı geri teslim etmeyebilirsiniz..
hepinize çok kolay gelsin...geçim sıkıntısı herkesin en büyük derdi..
eğer bunların yanında internetten reklam tıklayıp ayda 3 dolar civarı bişey biriktiren bir site ilginizi çekerse bana mesaj atın sizi yönlendireyim, site ingilizce çünkü, ben tarif edebilirim nasıl kayıt olunacağını, kayıt sonrası ing. gerekmiyor, sadece tıklıyorsun...günde 2-3 dakika internette tıklama okdar..ben yıllık biriktirip çekiyorum,30-40 dolar civarı olunca...bir de paypal hesabı gerekiyor paranızı çekmek için...
sevgiler..:KK68:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir is olabilir evde olanlara. Bende 5 aylik bebegin anneyim ve evden veya bebek'le beraber calismak istiyorum. O yuzden bir is basladim, ama o kendi sirket gibi. Egitim ve nasil calisabilirsiniz özelde dahada cok anlatabilirim. Calismak icin internet ve bilgisayar olmamiz lazin.

Back