Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aynı sorun benım oglumda da var.cok moralim bozuluyor.sebze corbası dahıl hıcbır corbayı ıcmıyor,yogurt yapıyorum kendım tazecık yemıyor.kılıtlıyor agzını dudaklarını oyle bır kapatıyor kı acmak mumkun degıl,bırde elıyle ıttırıyor yaramazım.seftalı veya elmanın ıcıne bırkac bebe bıskuvısı koyuyorum tek yedıgı bunlar.ne yapıcam bılmıyorum,allahtan benı emıyor.ama 5.5 aylık dr ek gıdalara basla dedı,yemesı lazım artık.1-2 aylıkken agzına ne versem yıyordu.dısten mı boyle yapıyor acaba??gorunurde beyazlık falan da yok.bu ara vermesem mı hıcbısey,ters etkı yapmasın bırde,tavsiyeniz var mı???
sembar benimki 3 gündür tarhana çorbası yiyor bende yoğurt denicem dr günlük sütten yap dedi sen neyden yaptın cnm...
sembar benimki 3 gündür tarhana çorbası yiyor bende yoğurt denicem dr günlük sütten yap dedi sen neyden yaptın cnm...
dün anneme gitmiştim annem kızıma yoğurt çorbası yedirdi yalnız çorbayı bize yapmıştı tuzluyduda.bizim hanımefendi gayet güzel yedi.bugünde ben yaptım tabi tuzsuzdu beğenmedi onu.
benim kızımda galiba kaşık fobisi yemediği şeyleri elimle verince yiyor.çorbayıda elimle veremem ya alışacak mecburen.
ben şehriye ve tarhanayı denemedim tarhana buralarda pek yapılmaz hazırıda ben vermem.şehriyeye gelince bildiğim kadarıyla bir yaşına kadar domates verilmemeli o zaman nasıl yapılacak ki?
bizimki de kaşıkla hiçbirşey yemiyor
habire anne sütü emsin istiyor
arkadaşlar
şehriye ve tarhana çorbasını nasıl yapıorsunuz?
yoğurt çorbası yapan var mı?
bebeğime hala bişey yediremiyorum ağzına kaşığı alır almaz ağlamaya başlıyor.ne yapacağımı şaşırdım.3 gün oldu başlayalı ama bizimki hiç alışacağa benzemiyor.işin kötüsü biberonuda istemiyor.kızlar bana bir öneriniz varmı ne yapmalıyım