Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ek gıdaya geçtiğinizde kilo alımınız yavaşladımı?benim oğluşum her ay yaklaşık 900 gr alıyordu.gözüme bikaç gündür zayıflamış gibi göründü.sağlık ocağında tarttırdım. 20 günde sadece 400 gr almış.
anne sütü alırken aylık 1 -1,5 kilo alan kızım ek gıdaya geçince ayda sadece 200 gr almıştı ..... gıdalara alıştıkça 400-500 gr almaya başladı, doktorumuz bunun çok normal olduğunu söyledi
sağolun arkadaşlar yaa içim rahatladı.eşim çok pipirikli.çocuğa erknden verdin ek gıdaları çocuk kilo almadı diye beni strse soktu.kendimi suçlu hissetmiştim ama şimdi ferahladım:lepi: