ark mrb,benm bebeğim 7 ayını yeni doldurdu .
sabah 8,00 gibikahvaltı yiyor;bebeleac 2 devam sütü içine beblac kahvaltı maması +peynir+pekmez+1çay kaşığı ceviz+2 bebe bisk.bir gun araylada yumrta
11.00-11,30 gibi meyve püresi;1/2şeftali+elma +armut+2 kayısı+çeyrek muz rende yapıyoruz 2 tatlı kaşığıda kavanoz meyve mamalarında koyuyorum neden derseniz tüm meyveler karışınca böle ortaya sulu bi kıvam çıkıyo bende 2 tatlı kaşıpı ondan eklyorum ki kıvamlı olsun
14,00 gibi de çorba içiyo ki bundan pek haz etmiyo paşam :)bu aya kadar genelde patate havuç kabak maydanoz azcık soğan bir diş sarımsak pirinç kırmızı mercimek en son da irmik ve yağ ekliydum ama şimdi artık ete geçtik çorbalrına et suyu ekliyoruz tavuk suyuna çorba yapıyoruz ama ben daha deişik çorba tarfleri için tüm yazıları okudum :)çok da güzl şeyler buldum ama genede sorularım var domates az bişey koysam yada yağda soğan kıyma kavursam da çorba yapsam yada un lu çorbalar yapsam tarhana yapsam bunlar için daha erken mii ???yardımm
16,00 gibi de ülker smart meyveli yoğrut yediriyoruz 2 tane normal yoğrt veremedim çok kustu denedm çok ama omadı bunları çok sevdi şimdilik böle
19,30 20,00 gibide bebelac sütlü pirnçli gün aşırı da bebelac pşirilen lezzetler var ondan yapıyorum
gece de 300 devam sütü içiyo (yaklaşık:)