Bu arada ben dut felan da vermek istiyorum. Onu acaba nasıl ezip verebilirim. İçinde çekirdekçikleri var ya. Sadece suyunu değil de hepsini vermek istiyorum. Sizler nasıl veriyosunuz bu tür meyveleri?
benn kuru dutu 2-3 dk kadar azcik suda kaynatiyorum, yumusacik oluyor, oyle veriyorum. en severek yedigi yiyecek de bu zaten...
afiyet osun bebişe..
ben buraya geldiğimden beri büyük marketlerde bile enginar kereviz yokbenneyaptımki
arkadaslar beni oglum 8. ayina girdi hipp in ve nestlenin hazir gidalarinin 2 aydir veriyorum bir sorun olmadan yiyor ama evdede pratik olarak verebilcegim sebzeli corba vs tavsiye edebileceginiz neler olabilir ?? tesekkurler
tşk ederizz :)
aa tamda enginar mevsimi neden olmazki bazen sokaklarda bile satılıyor istanbulda
burası cins bir yer canım..aradığın birşey bulunmaz..ben marketlerde krema bile bulamıyorum düşün artık[/QUOT
yaa kötü ama her markette herşeyin bulunması lazım ama demekki satamıyorlarki almıyorlar galiba
Bu arada ben dut felan da vermek istiyorum. Onu acaba nasıl ezip verebilirim. İçinde çekirdekçikleri var ya. Sadece suyunu değil de hepsini vermek istiyorum. Sizler nasıl veriyosunuz bu tür meyveleri?
burası cins bir yer canım..aradığın birşey bulunmaz..ben marketlerde krema bile bulamıyorum düşün artık[/QUOT
yaa kötü ama her markette herşeyin bulunması lazım ama demekki satamıyorlarki almıyorlar galiba
canım carfeurda bile yok yada 1 hafta olur sonra olmaz..söyleyerek getirtiriz..babymix istedik 1 hafta geldi hepsini aldık
yani enginar falan 2 yıl oldu buraya geleli hasretim
canım carfeurda bile yok yada 1 hafta olur sonra olmaz..söyleyerek getirtiriz..babymix istedik 1 hafta geldi hepsini aldık
çok kötü canım yaaa gönderim ben sana burda bol :))
konservesi felanda mı yok carrefourda nasıl olmaz çok ilginç ama
çok kötü canım yaaa gönderim ben sana burda bol :))
konservesi felanda mı yok carrefourda nasıl olmaz çok ilginç ama
ilginç işte biz alıştık neyseki gidiyoruz..batmana gidiyoruz ama safranboludan daha gelişmiştir eminim
ilginç işte biz alıştık neyseki gidiyoruz..batmana gidiyoruz ama safranboludan daha gelişmiştir eminim
evet inşallah öyledir rahat edersin valla zemuszemus
Enginarları ben susuz olarak (yarım limonu tuza batırıp ovarak) buzlukta saklıyorum.Her an elimin altında hazır oluyor.Bulunca bol alıp böyle saklayabilirsin.Kerevizi ise doktor bize bir yaşına kadar yasakladı...........
Ayrıca konusu geçmiş ben bebeğimin herşeyi (meyva, kuruyemiş....)cam rendeden geçiriyorum.........................
vaveyla dişleri dörtleyince rahaladı galiba senin kızın..benim oğlumunda üst dişleri çıkana kadar çok iştahsızlık yaşadık yeni yeni geçiyor gibi bakalım
ewet canım rahatladı iştah konusunda..4 ü birden başlayınca kötü olmuştu..ama bu dişler yarıda kaldı biraz zor tamamlanacak sanırım
ben bugün kıymalı mercimek yaptım öğlen yedi..
az önce de bulgurlu tarhanalı bir köfte çorbam var kendimize yaptığımız.köftelerinden suyundan verdim..yoğurtla yeniliyor o da kurala uydu ve yoğurdu da yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?