Bebek Beslenmesi Ek gıdaya gecen anneler menülerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sezen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaslar beni oglum 8. ayina girdi hipp in ve nestlenin hazir gidalarinin 2 aydir veriyorum bir sorun olmadan yiyor ama evdede pratik olarak verebilcegim sebzeli corba vs tavsiye edebileceginiz neler olabilir ?? tesekkurler

Bu arada ben dut felan da vermek istiyorum. Onu acaba nasıl ezip verebilirim. İçinde çekirdekçikleri var ya. Sadece suyunu değil de hepsini vermek istiyorum. Sizler nasıl veriyosunuz bu tür meyveleri?

benn kuru dutu 2-3 dk kadar azcik suda kaynatiyorum, yumusacik oluyor, oyle veriyorum. en severek yedigi yiyecek de bu zaten...

benn kuru dutu 2-3 dk kadar azcik suda kaynatiyorum, yumusacik oluyor, oyle veriyorum. en severek yedigi yiyecek de bu zaten...

Onu ezip mi veriyosun? Nasıl eziyosun? Ben normal yaş duttan bahsetmiştim. İçinde çekirdek gbii şeyler var çocuk onları nasıl yutacak diye. Olmazsa suyunu veririm artık.

arkadaslar beni oglum 8. ayina girdi hipp in ve nestlenin hazir gidalarinin 2 aydir veriyorum bir sorun olmadan yiyor ama evdede pratik olarak verebilcegim sebzeli corba vs tavsiye edebileceginiz neler olabilir ?? tesekkurler

canım bu topicte tüm tarifleri paylaşıyoruz geriye dönük bakabilirsin bir sürü tarif var..ama en basitinden havuç patates ve evde olan bir sebze mesela kabak ya da fasulye koyabilirsin birde pirinç-irmik-yeşil ya da kırmızı mercimek bunlardan her seferinde birini seçip koyabilirsin..piştikten sonra 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyip yedirebilirsin bebeğine

tarhana yoğurt çorbası bunlarıda verebilirsin ha birde sebze çorbasınaenginar ve kerevizde eklemeni tavsiye ederim çok faydalı

Bu arada ben dut felan da vermek istiyorum. Onu acaba nasıl ezip verebilirim. İçinde çekirdekçikleri var ya. Sadece suyunu değil de hepsini vermek istiyorum. Sizler nasıl veriyosunuz bu tür meyveleri?

çatalla ezip verebilirsin..ben 2ye bölüp veriyorum

ben bugün kıymalı mercimek yaptım öğlen yedi..
az önce de bulgurlu tarhanalı bir köfte çorbam var kendimize yaptığımız.köftelerinden suyundan verdim..yoğurtla yeniliyor o da kurala uydu ve yoğurdu da yedi

geçen sene hamileyim canım dut istiyor hiç bir yerde satılmıyor ama o kadar çok dut ağacı var ki yerlere dökülüyor pazarda markette yok!
sonra yürüyüş yaparken artık dayanamdı eşim kapıyı çaldı izin istedi ağaçtan aldık

ay canım yaa ne kötü öylede olunca..bende geçen sene hamileyken beyaz dut istemiştim burda heryerde var sorun yok ama ağaçtan yemesi tabi daha başka oluyor taze taze

vaveyla dişleri dörtleyince rahaladı galiba senin kızın..benim oğlumunda üst dişleri çıkana kadar çok iştahsızlık yaşadık yeni yeni geçiyor gibi bakalım

vaveyla dişleri dörtleyince rahaladı galiba senin kızın..benim oğlumunda üst dişleri çıkana kadar çok iştahsızlık yaşadık yeni yeni geçiyor gibi bakalım

ewet canım rahatladı iştah konusunda..4 ü birden başlayınca kötü olmuştu..ama bu dişler yarıda kaldı biraz zor tamamlanacak sanırım

ewet canım rahatladı iştah konusunda..4 ü birden başlayınca kötü olmuştu..ama bu dişler yarıda kaldı biraz zor tamamlanacak sanırım

yazık hepsini birden atlatmış ama zor olmuştur..biz 4,5 aylıkken alt dişleri kolayca çıkardık ama üstleri daha geçen hafta patladı ama çok hasta oldu zorlandı..bazen patlıyor ama zor uzuyorlar..amann zor valla bide azıları atlatsaydık eyvahedigeldismile

afiyet olsun bakalım..bizde bugün iştahsızdık..çorbamızı sevmedik yoğurdumuzuda yedik ama sonra hep çıkardık..kahvaltımızıda binbir maskaralıkla etmiştik zaten..bakalım yarına neler yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…