- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 29
Duzen olusturmaya calisiyorum bayadir hafif hafif oturttugumuz seyler var... Mesela sbaah altida o uyanmadan bn alarm.kurup uyaniyorum ve uykusunda mamasini iciriyoum boylece erken uyanmiyo biraz daha uyuyo dokuz gibi falan uyaniyo altini ustunu degistiriyorum oyun oynuyorum bunlari yaparken cok egleniyo saat onda meyve veya sebze puresi veya onlardan hazirladigim.karisimlar falan gibi biseylwr yediriyorum yarim saat kadar sonra cok.az mama iciyor emme hazzini almak istiyor sanirim kasigida emmeye calisiyor hep zaten daha sonra saat bir gibi biseyler yerse yediriyorum yemezse acikmamistir diye zorlamiyorum uyutuyorum en fazla bi saat uyuyor zaten uyamdiginda acikmis oluyor yogurt yediriyorum.doyucak kadar acikana kadar oynuyoruz hep bebek platesi yaotiriyorum ona hep yanimda oluyor bes bucuk alti gibi mama iciriyorum daha sonra on bes dk falan kestiriyor uyandiginda babasiyla vakit geciriyor saat dokuz gibi muhallebi yapiyorum yedirip sessiz karanlik ortamda uyutmaya calisiyorum uzun sursede her gun ayni saatte basliyorum.bu ise bn yatmadan once gece on iki gibi mama yapip iciriyorum uykusunda gece uyandiginda da su veriyorum geri uyuyor sabah altida mama veriyorum... Duzenimiz bu sekilde herseyimiz bir duzen icinde bi suredir... Her zamn oncelik bebegim zaten hep once onunla ilgilenirim sonra ondan vaktim.kaldigi kadar diger islerimi yaparim pek kimseye gitmiyroum pek.kimseyi de davet etmiyorum cunku o zamn bebegimle ilgilenemiyorum beslenme saatleri gecikiyo cok huysuzlaniyo evden disari cikmiyorum o yuzden zaten zor bir bebek disarda beni coook daha fazla zorluyor...Amin işallah iştahı açılır ve daha çok yer. Bir de bebeğinizizn günlk düzeni var mı acaba? Mesela uyku ya da oyun saatlerinde mamam verriseniz mama yemez. Belli bir rutin olursa daha düzenli yer gibime geliyo.